Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב לצעיר - עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אז אחרי שגנבו לי את הרכב שקניתי רק לפני 4 חודשים, אני מעוניין לקנות רכב חדש.

אין לי מושג במה להתחיל ומה לחפש. זרקו לי מלא מכוניות ואין לי שום ידע בכדי לבחור.

חיפשתי בפורום וקראתי גם כן הרבה המלצות אבל כעת אני רוצה לקבל המלצות נוספות (אולי יש משתמשים נוספים שיהיה להם מה להגיב והם לא הגיבו אז...).

בכל אופן, כפי שאמרתי, אני רוצה לקנות רכב של עד 30K, רכב שיתאים לנהג חדש צעיר, רכב שלא יעשה לי בעיות כל שני וחמישי וגם שיראה יפה מבחוץ והכי הכי חשוב - רכב שבדואים לא גונבים (:evil:)

כמו כן, אשמח לדעת היכן אני מוצא מחיר מחירון של רכבים? כתבתי בחיפוש מחירון ולא מצאתי.

מחכה לעזרה,

המון תודה!

פורסם

לפי כללי הפורום לא מפרסמים מחירי מחירון של יצחק לוי.

ניתן לצפות באתר שלו תמורת תשלום של מחיר זמן אויר:

http://www.winwin.co.il/c/MhTelemeserForm.asp

יעזור אם תכתוב בדרישות שלך את סוג הרכב (מיני, משפחתי וכו.. ) וגם סוג של הגיר(ידני או אוטומטי).

בקשר לבדואים- לא לקנות סוברו, מזדה, הונדה, מיצובישי, טויוטה ופיז'ו. אלה המותגים שהם אוהבים במיוחד.

אבל גם רכבים אחרים לא יהיו בטוחים מגנבה ( אם יזמינו מהם חלקים של הרכבים האלה)

לנהג צעיר אני ממליץ לקנות רנו קליאו B מנוע 1400 ידני (אני מדגיש- ידני).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוטו אישי ולא משפחתי כמובן.

אני מעדיף תיבת הילוכים אוטומטית.

בנוגע לרנו - עוד מישהו יכול להמליץ עליה?

מה המחירים שלה בערך? (כמובן לציין שנה)

• תוכן חדש...