Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S40, איך הרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני אשמח לדעת קצת פרטים מיודעי דבר על הרכב וולבו S40 בשנת 2000-2001, המחירים שלו שווי ערך למאזדה לאנטיס, אבל עם הרבה יותר רכב.

השאלה היא איך הוא מבחינת טיפולים וקלקולים ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קלקולים?

מבוסס על מיצובישי כריזמה, צפוף יחסית, לא אותה איכות שהיית מצה מוולבו וכנ"ל לגבי הבטיחות, הטיפולים לא זולים והאחזקה יקרה יחסית למשפחתית אחרת (כמו לאנטיס שציינת).

פורסם
מבוסס על מיצובישי כריזמה, לא אותה איכות שהיית מצה מוולבו וכנ"ל לגבי הבטיחות,

קשקוש.

לא מבוסס על כריזמה, כי אם שניהם פותחו במשותף על אותה פלטפורמה ויוצרו באותו מפעל.

איכותית לא פחות מכל וולבו אחרת מאותם שנתונים, ועם 4 כוכבי בטיחות כבר מ96(!!)

http://www.euroncap.com/tests/volvo_s40_1997/5.aspx

נדונה בהרחבה בעבר - חיפוש יועיל מאד.

ולהבא: במקום ללהג בלי חשבון, ולהטעות אחרים - תעשה שיעורי בית.

HFturbo

פורסם

S40 זהו רכב די טוב.

בין שלושת המכוניות שהוזכרו פה, הייתי הולך על הS40. אפילו שהיא חולקת שילדה עם הכריזמה והפוקוס(כמו שנאמר בשרשור), זו עדיין וולוו.

לחברינו יש S40 2.0T וזהו רכב מצויין(כח לא חסר, די נוח, יחסית מרווח, ניראה טוב לדעתי). בקיצור,תמורה מצויינת ביחס למחיר.

פורסם

בזמנו התעניינתי ברכב ואפילו ביצעתי נסיעה לא קצרה. הנסיעה לא נוחה (ביחס למצופה מוולבו; בלנטיס היא ממש גרועה). מוסך מורשה גם דיווח לי על שאלות של לקוחות האם הבולמים פגומים...

לא יפה בכלל טעמי, לא מבפנים ולא מבחוץ. גם לא מרווחת במיוחד. אם כבר, מצא חן בעיני דגם הסטיישן הנדיר.

מה שכן, דגמי ה- T באמת זריזים.

ביחס לאמינות - היתה לי לנטיס 1.8, והאחזקה לא היתה זולה במיוחד. לא פירטת מה סדר העדיפויות, אגב, כך שקשה להמליץ.

בהצלחה בכל מקרה - אני מציע להתייעץ עם מוסך מורשה הקרוב למקום מגוריך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...