Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

לפני כמה ימים חזרתי משהות של חצי שנה במזרח.

ועכשיו עלי לחדש את רישיון הרכב שפג תוקפו לפני 5 חודשים לערך.

את הרישיון לא הקפאתי במשרד הרישוי, הם שלחו לי את הרישיון לשלם בדואר. ולאחר כחודשיים מכתב שמזכיר לי את זה.

עכשיו ברצוני לחדש וללכת לעשות טסט,

אבל הכיצד אני עושה את זה. יש לי מספר דברים שאני צריך לסדר ברכב.

איך אני יוכל לסוע מביתי למכון הרישוי ללא רישיונות? וגם כמובן שהביטוח שלא לא יתפוס במקרה תאונה.

האם ניתן להוציא רישיון זמני (לשבוע) שיתן לי את הניידות גם במקרה שאני יצתרך תיקונים?

במידה ואכן יש כזה רישיון במדינתנו, איפה אני מוציא אותו? במכון הרישוי? או במשרד התחבורה?

ואם מישהו יודע במקרה. כמה יעלה לי התענוג?

תודה לכולם ושבוע טוב

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

אתה יכול להוציא רישיון זמני ל48 שעות, למטרת תיקונים. אפשר להוציא רישיון כזה בכל סניף של משרד הרישוי.

כמו כן, אתה יכול לנסות להשתמש בשירותי הגרירה של ביטוח הצד ג' שלך (בכל מקרה תצטרך אחד כדי לעלות שוב על הכביש).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה ניגש למשרד הרישויי, מוציא רשיון רכב חדש, ואישור תנועה זמני ל48 שעות.

ניגש לדואר ומשלם את שניהם.

מפה יש לך 3 ברירות:

1 מוציא עוד אישורים שיספיקו לך לתקופה שיקח לך לעשות את התיקונים (אתה יכול להוציא מקסימום 3 אישורים בין טסט לטסט)

2 הולך לטסט ונכשל- וזה נותך לך הארכה של חודש עם אני לא טועה.

3 או הולך לאפשרות הפחות חוקית והפחות מומלצת ועושה טסט בקומבינה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...