Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 : נהגי משאיות ינהגו יותר - אני מבין שערנותם תעלה והן יהיו מעורבים פחות בתאונות קטלניות נכון ?!!!!!

לא הבנתי, למה שהם ינהגו יותר?

2 : נהגים נוסעים שנים עם רשיונות פסולים - אף אחד לא מנחה את המשטרה לעקוב אחריהם , לתפוס אותם על חם , ולהכניס אותם לכלא על זילות בתי המשפט . למה ?!!!

באיזה מדינה בעולם המשטרה הולכת אחרי כל אזרח ובודקת אם הוא מבצע הלכה למעשה את השלילה? מאיפה הבאת את הרעיון ההזוי הזה? אם נתפסת נוהג בשלילה, יזמברו אותך! אבל שמפקח משטרה ישלח ניידת למארבים מחוץ לבית של כל מי שקיבל שלילה לא קורה אפילו במדע בידיוני, בטח שלא במציאות.

3 - למה לא עושים מעקות בטיחות כמו שצריך כדי למנוע תאונות קטלניות ?

עושים! אני מסכים שלאט ולא מספיק אבל אם אתה רוצה להשוות את תשתית הכבישים למצב לפני עשור או אפילו 2 עשורים, תופתע לטובה!

4 - למה לא בודקים מה גורם לתאונות ומבצעים אכיפה על זה ? כי זה גם "קשה" למשטרה ו/או לא "סקסי" מספיק/לא נותן מספי קנסות?!!!!

אז כששוטר עומד בצומת ועוצר את מי שלא עצר בעצור אח"כ צועקים שהוא רק מעשיר את קופת המדינה ומשבחים את המקצוע של אמהות השוטרים והפוליטיקאים.

כששוטרים עומדים ב 4 בבוקר (כאילו אין להם משהוא יותר טוב לעשות באמצע הלילה) ביום שבת ומבצעים בדיקות אלכוהול לנהגים גם כולם יודעים להתבכיין.

מה בדיוק אתה רוצה שהמשטרה תעשה להורדת כמות התאונות? שהשוטרות ירדו לנהגים ויפחיתו כך את העצבים שלהם?

יש דרכים חכמות להלחם בתאונות ויש דרכים פופוליסטיות שגם פוגעות בזכויות האזרח , רק שהפופוליסטיות כביכול עושות אותך פוליטיקאי "קשוח"/"נמרץ" ולכן יש בזה כותרות מחמיאות , ורייטינג שיתורגם לבחירה מחדש , ולעזאזל העובדה שאני למעשה דיקטטור קטן

בקשר להערתך האחרונה, לצערי אתה צודק אבל זאת דרכו של עולם וזאת דרכה של פוליטיקה.

זה בכלל לא שונה בשום מדינה אחרת בעולם.

בקשר לפחד על זכויות האזרח ועל התדרדרותן בהמשך, תן לי דוגמא אחת לתקנה אשר לאורך הזמן הלכה והוחמרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

fefelix תפסיק להתמם , היה כאן לא מזמן שירשור על אלימות של ערבים ביפו , וכולם אמרו שזו מדינה , היה מספיק ידיעות לגבי נהיגה של ערבים במקומות שבהם כפרים שלהם נמצאים ליד כבישים שבהם נעים יהודים , בשביל לדעת שלמרות המצב הנורא כאן מבחינת נהיגה , אצלהם המצב הוא הרבה הרבה יותר חמור , ולא ממש בטוח אם זה לא זילזול מכוון בחוקים כי השינאה שלהם אליך גורמת לכך . אז להיות יפה נפש ופולטיקאלי קורקט זה בסדר , אבל אל תהפוך את זה להשוואה של האנטישמיות שחלק מהגויים עשו .

ובאופטופיק קטן , אם האירים היו עושים מה שהחמאס עושה לנו , אני בטוח שלא היית רואה מיליוואט אחד של חשמל נכנס לשם בלי תשלום מראש וגם אז בפיקוח שהוא הולך רק לבתי חולים .אבל אותם אנגלים יכולים לומר שאנו לא בסדר ולהחרים אותנו . כול העולם שצורח עלינו שאנו לא מספיק בסדר עם הערבים , כשהיו מחתרות וטרור אצלהם הם נהגו בדרכים יותר גרועות , ואם זה היה בארה"ב היו פשוט מוחקים את כול האזור כבר מזמן , ולא רק זה אלא כול העיתונות שם הייתה תומכת בזה . אז צא כבר מזה שאנו לא בסדר . זה שכול התקשורת , וחלק מהפוליטיקאים שמקבלים כסף ממדינות זרות , מפמפמים את זה , לא הופך את זה לנכון

עריכה

באגירה , אותו שר שבא עכשיו לקחת רשיונות בא לכנסת לא מזמן להאריך את שעות העבודה של נהגי משאיות על הכביש בניגוד לייעוץ המקצועי של בכירי משרדו . וזה לאחר שהוא פגש את נציגי המובילים (לא הנהגים אלא המובילים דהיינו בעלי המשאיות ) , אני מניח שכול אחד יודע מי השותפים של נוחי דנקנר (ושלא יובן אני חושב שהם אנשים מאוד הגונים ובסדר , ואני בטוח שהם דואגים לנהגיהם , אבל עדיין יש כאן אינטרסים) , ואני בטוח משום מה שזה לא נעלם מעינו של השר כשהחליט מה שהחליט . וגם אם אני חושד בכשרים , היות וחלק לא קטן מהתאונות הקטלניות נעשות ע"י נהגי משאיות , אתה לא יכול לאחוז במקל משני צידו , גם להקל על המובילים וכך לגרום במודע ליותר סיכון בכבישים , וגם לבוא בשם אותו סיכון ולשלול זכויות אזרח

ולגבי התקדמות הנסיגה בזכויות , עצם העובדה שכול העולם לא נעמד על רגליו האחוריות , והיחיד שנעמד סופג קיתונות של בוז , זה כבר סימן מספיק כדי לדעת שכולם כבר התרגלו לכך שאנו כבר לא דמוקרטיה אמיתית . וזה שהשר הזה עדיין עומד זה אות גרוע לבאות .

והיות וכבר נכנסתי לטיפה פוליטיקה בפוסט הזה , אני לא רוצה לומר היכן לדעתי זה החל כי אז האש שתפרוץ כאן תהיה כזו שאולי אסולק מהפורום

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

כמובן שאנחנו לא מעוניינים שתחסם מהפורום אז אם אתה צריך שמישהוא יחזיק אותך שלא תתעצבן אז תגיד, ננדב כבר מישהוא לזה :wink:

בקשר לעניין הנהגי משאיות, פעם ראשונה שאני שומע על העניין וזה בהחלט לא תקין אבל אנחנו לא דנים בשר גופו ובמעשיו אלא במעשה אחד ספציפי שאני באופן אישי לא מצליח למצוא בו פגם.

יהודה ידידי, זאת המדינה שאתה חי בה.

מדינה שרוה"מ מקים מחדש את משרד הדתות כאתנן לנפקניות השותפות לבית הבושת שהוא מנהל.:x

מדינה שלוקחת את אחד מקציני המשטרה המבריקים שלה ושולחת אותו להיות סגן מפקד תחנת ראמאללה :x

טוב, שיחררנו מספיק לחץ, די עם האוף טופיק או שהשרשור ינעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה , אני מצטער שאני נאלץ לפתוח תשובה חדשה פשוט היה לי קשה לענות לכול הערותיך בקודמת

2 - אם אתה לא מנחה את המשטרה/בתי המשפט לוודא אכיפה יעילה של פסולי נהיגה , איך אתה מעיז לפסול לאחרים שיצאו זכאים , רק כי הם לא ינהגו בפסילה ?!!! זה לא נראה לך בלתי הוגן וסביר עד אימה ? אתה לא מטפל באלו שמצפצפים על הפסילה ואתה פוסל בלי משפט אלו שעדיין לא מזלזלים בחוק ?!!!!

3 - לגבי המשטרה , יש למשטרה סטיסטיקה לגבי הגורמים לתאונות , מהירות למשל היא הנמוכה יחסית ביותר הן בקשר לנסועה והן בקשר לקטלנות אבל היא נאכפת ומושקע בה הכי הרבה משאבים . עבירה באור אדום יותר קטלנית אבל מושקע בה פחות .

אין לי כרגע את הקישור לדו"ח (מישהו הביא את זה באחד התרדים ), אבל לא יתכן שמשטרת התנועה ובתי המשפט יתעסקו כול הזמן בעברות כמו מהירות ויזניחו את כול השאר . וזה שהם אוכפים שכרות זה בסדר , אבל זה גם קל יחסית . מתי ראית שמנסים באמת למצוא את המזגזגים /עוברי אור אדום/ וכולי' ?

כשמישהו בא עם צעדים כאלו תקיפים , הוא צריך להראות שהוא ניסה את כול הדברים האחרים ושהמצב חמור למרות נסיונותיו , כדי להצדיק צעדים כאלו . כאשר הוא לא משתמש במה שיש לו , אלא מנסה לעשות תקיפות כלפי חסרי אונים הוא פשוט רודן .

אם המשרד היה ממצא את כול האמצעים במשך שנים ואז היה בא ואומר , תשמעו אנו עשינו כול מה שיכולנו , עכשיו הבעיה היא בזה זה היה עובר איכשהו . כשהוא לא מיצה , אסור לו להפוך לרודן

בברכה יהודה

פורסם
לפי דעתי גם לערבים יש עולם מונחים עשיר לגבי היהודים בין הנהר לים(אולי גם ליהודים בשאר העולם) ומה צרעך לעשות איתם מעניין מאיפה הם(המונחים) הגיעו?

האמת? אני חושב שהם צודקים לחלוטין ב(כמעט)כל מה שהם אומרים עלינו.אנחנו עם מפגר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...