Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם זה בא מאוחר מדי, אך זו גם התחלה יחסית ל "0" מעשים של משרד התחבורה עד עכשיו.

נכון שחלקם (אם לא רובם) ימשיכו לנהוג גם בשלילה אך לפחות ניתן יהיה להעניש אותם בעונשים חמורים יותר כולל מאסר ושלילת רכב בפעם הבאה שהם יתפסו.

קישור לכתבה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1222957

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"וזאת לאחר הליך של שימוע".הליך של חותמת גומי, הכוונה.

60 מתוך 60 קיבלו פסילה לשנים רבות.

סביר מאד להניח, שכשתוארו בכתבה "עברייני תנועה כבדים", הכוונה הייתה לכאלה שנוסעים במהירות מופרזת בכביש החוף דרך קבע.

שוב עושים מאיתנו צחוק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא אני חושב שאלה נהגים אם עבר תעבורתי עשיר כגון אותו נהג משאית שמחץ רכב בכביש ירושלים תל אביב, ונכון שזה יכלול גם את עבריני מהירות שיש להם רקורד עשיר. כי נכון שמהירות אומנם לא הורגת אבל נהגים שלא יודעים לנהוג ונוסעים מהר כן הורגים גם את עצמם וגם את הסובבים.

תסכים איתי שאין הרבה נהגים בארץ שיוכלו לתפעל את הרכב במצב מסוכן במהירויות גבוהות, אפילו תקר בגלגל יכול להסתיים רע, בקושי להחנות אנשים יודעים.

ונהגים שכן יודעים לנהוג ונוסעים מהר לרוב לא נתפסים כי הם יודעים איך לנהוג, ואיפה מותר ואיפה אסור.

פורסם
"וזאת לאחר הליך של שימוע".הליך של חותמת גומי, הכוונה.

60 מתוך 60 קיבלו פסילה לשנים רבות.

סביר מאד להניח, שכשתוארו בכתבה "עברייני תנועה כבדים", הכוונה הייתה לכאלה שנוסעים במהירות מופרזת בכביש החוף דרך קבע.

שוב עושים מאיתנו צחוק.

אתה ממש חסר תקנה. גם כשמתחילים לעשות משהו כנגד עברייני תנועה (ולא, זה לא אנשים בעלי הרשעה אחת, שתיים או עשר) אתה מתלונן ?

פורסם
נכון שחלקם (אם לא רובם) ימשיכו לנהוג גם בשלילה אך לפחות ניתן יהיה להעניש אותם בעונשים חמורים יותר כולל מאסר ושלילת רכב בפעם הבאה שהם יתפסו.

לדעתי פעם הבאה לא צריכה להיות.

כל אחד שנוהג ברכב למרות ששללו לו את הרישיון- לשלול את הרכב! בלי יותר מידי דיבורים!

נהגת בלי רישיון> הרכב מוחרם!

טוב מאוד שעושים ככה, מקווה מאוד שהמצב יירגע!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לדעתי מדובר ב(עוד) מהלך טיפשי של משרד התחבורה.

הנהגים ששללו להם את הרישיון יערערו לבית המשפט, השופט יבחן את המקרה ויגיע למסקנה שהנהג כבר נענש בעבור כל מקרה ומקרה, לכן לא ניתן להטיל עליו עונש נוסף. התוצאה תהיה שרשיון הנהיגה יוחזר לנהגים.

מה עוד יקרה? כשאחד מהנהגים האלה יהיה מעורב חלילה בתאונה עם נפגעים, מיד נראה את "כבוד השר" מתראיין ומטיל את מלוא האשמה על בית המשפט, שמחזיר עבריינים אל הכביש בניגוד לדעת משרד התחבורע ש"מנסה להוריד את הנהגים האלה מהכביש".

בקיצור - עוד פופוליזם זול מבית היוצר של רב-סמל-מתקדם מר מופז.

מה כן צריך לעשות? שינוי חקיקה כך שהעונש המתקבל יהיה תלוי עברות קודמות, כאשר תקופת שלילת הרישיון תלך ותתארך.

זה חוקי וזה יוריד את הנהגים המסוכנים מהכביש.

פורסם
הנהגים ששללו להם את הרישיון יערערו לבית המשפט, השופט יבחן את המקרה ויגיע למסקנה שהנהג כבר נענש בעבור כל מקרה ומקרה, לכן לא ניתן להטיל עליו עונש נוסף.

ב-ד-י-ו-ק.

גם אני לא מבים איזה בסיס חוקי יש להם להעניש אדם בפעם שניה על אותה עבירה.

מה עוד יקרה? כשאחד מהנהגים האלה יהיה מעורב חלילה בתאונה עם נפגעים, מיד נראה את "כבוד השר" מתראיין ומטיל את מלוא האשמה על בית המשפט, שמחזיר עבריינים אל הכביש בניגוד לדעת משרד התחבורע ש"מנסה להוריד את הנהגים האלה מהכביש".

זה יהיה מדהים.

אני רואה שהם אלופים בהמצאות קומבינות.

אני אומר כל הזמן - צריך להצמיד ניידת סמויה לכל אחד מעבריינים האלו ואני בטוח שתוך 4 שעות גג שבגג הם יתפסו על אווירה חמורה שתאפשר שלילה לכמה שנים טובות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני אומר כל הזמן - צריך להצמיד ניידת סמויה לכל אחד מעבריינים האלו ואני בטוח שתוך 4 שעות גג שבגג הם יתפסו על אווירה חמורה שתאפשר שלילה לכמה שנים טובות.

נכון מאוד !

בנוסף יש לעקוב אחרי פסולי הרשיון ולתת להם להריח ליזול איך שהם רק מתקרבים להגה של מכונית. :evil:

א-ב-ל זה לא יקרה. כי בשונה ממה שעשה מופז (הריץ דו"ח מחשב פשוט), כאן צריך לעבוד, לצאת מהמשרד, לעקוב אחרי עבריינים בפוטנציה, להשיג ראיות.

זו משימה שגדולה עליהם.

פורסם
אומנם זה בא מאוחר מדי, אך זו גם התחלה יחסית ל "0" מעשים של משרד התחבורה עד עכשיו.

יחסית ל "0" זה מספר גדול עם "מינוס".

פורסם
אתה ממש חסר תקנה. גם כשמתחילים לעשות משהו כנגד עברייני תנועה (ולא, זה לא אנשים בעלי הרשעה אחת, שתיים או עשר) אתה מתלונן ?

לא צריך לגור ליד עולים מאתיופיה כדי להיות רואה שחורות(נא לא להבין הערה זו כגזענית אלא כמשחק מילים לא מוצלח.תודה.).

אתה רוצה דוגמא?

לפי אותו הליך, אדם ששונא לחגור ולא חגר פעם אחת מימיו, ונתפס 20 פעם גם לו ישלל הרישיון למרות שהוא לא מסכן אף אחד חוץ מעצמו. ולא אני ממש לא מצדיק את השטות הזו של לא ללבוש חגורה.

או אפילו יותר פשוט.

כביש חיפה ת"א.

יניב, אתה נוסע שם על 90? לא? יותר, הא?...110,120 לפחות, לא?(אני משער).

אם יתפסו אותך שם מספיק פעמים, גם הרישיון שלך ישלל לתקופה של שנים רבות.למרות שנסעת בהתאם לתנאי הדרך ורק בניגוד ל(צ)חוק המהירות המירבית. וזה לא שהגזמת עם המהירות-נסעת כמו (כמעט) כולם.

מה תגיד אז? שזה הוגן כי אתה עבריין סידרתי בעל פוטנצייאל הרג? או שתבכה שלשוטר לא היה כובע ותנסה לצאת מזה?

אז אל תיתמם. אולי אתה עוד צעיר ולא מבין איך המדינה שלנו עובדת-לא סתם אמרתי שאנחנו לא מדינה מערבית אלא מ.ערבית, ויש הבדל.

פורסם

אל תעליב את הערבים. אפילו ברשות הפלסטינית יש ספורט מוטורי חוקי, אנחנו עוד יכולים ללמוד מהם דבר או שניים :?

ובכל אופן, היום התפרסמה ב-YNET חוו"ד של עו"ד אילון אורון על ההחלטה המטופשת הזאת. שווה קריאה (במיוחד עבור מגיבים כמו יניב_ה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אל תעליב את הערבים. אפילו ברשות הפלסטינית יש ספורט מוטורי חוקי.

נכון- כמו אליפות העולם בנהיגה מהירה ברכב גנוב עד אחרי הגבול,

אליפות המזרח התיכון בפרוק מאזדות על זמן מוגבל,

וכמה וכמה פרסי אוסקר על חיקויים מושלמים ופעלולים מטורפים של סרטים כמו "מהיר ועצבני" רק ב"שידור חי" ובלי לסגור את הרחובות לתנועה רגילה.

פורסם

למה מגיע להם שישללו להם את הרישיון?

לפי הבנתי הנהגים ששללו להם את הרישיון מבחינה חוקית(אמנם בסוף מתוקף איזשהו חוק שללו להם את הרישיון) לא מגיעה להם שלילה.הם ריצו אצ תקופות השלילה שלהם,שילמו את הקנסות שלהם והחזיקו ברישיון שלהם כחוק,עד שהשר מופז חטף חררה והחליט שהוא בוויב של לשלול רישיונות ולהחזיר משטמטים לצבא.

• תוכן חדש...