Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן 2007 עם רמקולים קידמיים 5.25, רמקוליים אחוריים אין ורדיו דיסק ברמה חמודה של קנווד..

אחרי התיעצויות רבות ואחרי שגיליתי שאי אפשר בכלל להתקין 9*6 באוטו, החלטתי להתחיל בלהתקין רק קומפוננט מקדימה, והרמקולים שהיו מקדימה להתקין אותם מאחורה

עכשיו השאלה היא אם בכלל אפשר לקחת תקידמיים ולהתקין אותם מאחורה?

ובקשר לקומפוננט, איזה אתם ממליצים לקחת במחיר של 400-600? הבנתי שהמורל פולס הוא אחלה למחיר הזה אבל הוא לא עובד כמו שצריך בלי מגבר

תודה לעוזרים נורא חשוב לי !

פורסם

יש לך אוטו מאוד בעייתי למערכת ואת זה אני יודע מנסיון שהתקנו לחבר מערכת ברכב הזה

לקופוננט תוכל לחבר רק שני ברגים במקום 4 את שני החיבורים האחרים אתה בטח תחתוך

לפי מה שאי זוכר מאוחרה אותו סיפור

והפולס לפי דעתי נשמעים טוב גם בלי מגבר כל עוד יש לך פאנל טוב

השאלה היא אם אתה מתכוון בזמן הקרוב או הרחוק להשתדרג או פשוט להישאר ככה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אצלי ברכב מותקן סט קומפוננט של mac audio דגם premium s 2.130 אני מאוד מרוצה מהקומפוננט והם בגודל של 5.25'.

הסאונד טוב יחסית למכיר שלהם, אבל מבחינת הצלילים הנמוכים (הבאס) אין יותר מדי ככה שאם אתה צריך באסים או שתשים סאב או שתחפש משהו שיורד יותר נמוך (למרות שבגלל שהגודל של הרמקול קשה למצוא רמקול שבאמת יורד מספיק נמוך ונשאר מדויק ולא מטעוות).

פורסם
יש לך אוטו מאוד בעייתי למערכת ואת זה אני יודע מנסיון שהתקנו לחבר מערכת ברכב הזה

לקופוננט תוכל לחבר רק שני ברגים במקום 4 את שני החיבורים האחרים אתה בטח תחתוך

לפי מה שאי זוכר מאוחרה אותו סיפור

והפולס לפי דעתי נשמעים טוב גם בלי מגבר כל עוד יש לך פאנל טוב

השאלה היא אם אתה מתכוון בזמן הקרוב או הרחוק להשתדרג או פשוט להישאר ככה

אני מאמין שאני אשתדרג אבל לא בזמן הקרוב, ככה שחשוב לי שהקומפוננט ישמעו טוב לבד

פורסם

עוד שאלה.. דיברתי עם בחור אחד שמתקין מערכות ליפני כמה ימים והוא אמר שלא טוב יהיה לשים רק מגבר וקומפוננט וגם שאם אני יעביר תרמקולים הישנים לאחורה ויחבר אותם גם למגבר אז הם ישר יקרעו לי

מה אתם אומרים על מה שהוא אומר? כי התכנון מההתחלה היה להביא מגבר וקומפוננט אבל אם מה שהוא אומר נכון, אז אני בינתיים ייקח רק קומפוננט

פורסם

את הקומפוננט אתה מחבר למגבר ואת הרמקולים שיש מקדימה ועוברים אחורה אתה מחבר לhu ולא למגבר לפני דעתי קח סט טוב וככה שתרצה לשפר לא תחליף שוב קומפוננט ופשוט תוסיף סאב

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...