Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דר"א, ה-ST עולה בבריטניה 2K יותר מה-CC.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתן כל כך מלינים על המחיר של הפיל הלבן הזה כאילו שאם זה היה עולה 228,000 ש"ח הייתם רצים וקונים.

רכב תדמית.

תדמית יוקרתית.

חייב לעלות יקר.

אחרת "מה עשינו"?

היה נחמד לקבל כאן את ST במחיר שפוי.

לדעתי מי שכבר מאוד רוצה CC יוקרתי ויקרה - אז שיקנה את EOS.

הוא עולה עוד איזה 100,000 ש"ח - זה יעזור לשכנים יהפוך לירוקים עוד יותר מקנאה :wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לצורך השוואה, בבריטניה, גרסאת ה-2 ליטר של פוקוס 5 דל' עולה 16K פאונד וגרסאת ה-CC המקבילה עולה 18.8K.

תוספת של 17.5% לעומת 108% בארץ.

בריטניה היא השוק הכי גדול של מכוניות פתוחות.

אז יש שם יותר תחרותיות ומכוניות פתוחות מתומכרות במחיר יותר זול לשאר העולם.

לגבי ה-ST חבל שלא מייבאים אותה.

השוק של ההוט האץ' בנתיים נשלט ע"י צ'מפיון מוטורס (גולף GTI, לאון FR/קופרה, איביזה FR/קופרה, פולו GTI, אאודי S3, אוקטביה RS...)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחירים האלה עושים חשק לרדת מהארץ....

אתם מבינים בכלל מה אפשר לקנות בארה"ב ב80,000$ שהפוקוס (!!!!!) CC הזאת עולה פה?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אם כבר דיברת, אז קפצתי רגע לאתר של פורד ארה"ב.

אין להם פוקוס קבריולט, אבל יש להם מוסטנג קבריולט ואני בטוח שתסכימו איתי שהיא לא נופלת מהפוקוס. :wink:

מחירי גרסאת ה-V6 שלה - 24,000 דולר, כלומר פחות מ-100 אש"ח.

מחירי גרסאת ה-V8 GT, קצת מעל ה-30 אלף דולר.

פורסם

דלק מוטורס לא מטומטמים. הם החליטו להביא את הפוקוס קבריולה בידיעה מוחלטת שהיא כמעט ולא תמכר, בטח שלא במחיר כזה אסטרונומי.

אז נשאלת השאלה, למה בכל זאת לייבא? ויותר מזה, למה להשקיע הון בקמפיין פרסום רציני? (לדוגמא, עמוד צבעוני שלם בתחילת "7 ימים" של עיתון סוף השבוע ב"ידיעות" - וזו כמעט המשבצת היקרה ביותר שיש כיום בעיתונות בארץ).

התשובה היא פשוטה - תדמית.

מאז שדלק מוטורס אימצו את פורד בישראל, המכירות שלהם עלו במאות ואולי אלפי אחוזים. הפוקוס הרגילה נמכרת כמו לחמניות חמות, והפוטנציאל הכלכלי שטמון ב-10-20 יח' פוקוס-CC בשנה, לא שווה להם אפילו מודעה זעירה במקומון גבעת-עדה. אבל מה, לפורד בישראל יצא בשנים האחרונות שם של מכוניות-ליסינג אפרוריות ומשעממות. ההחלטה להביא את הקופה-קבריולה ולפרסם אותה בגדול, נועדה לנער את התדמית היבשושית ולהפוך את המותג לנועז ונחשק יותר. הם מקווים שבאמצעות זה, גם מי שאין לו 285K להוציא על מכונית, יבחר לקנות פוקוס 2.0 רגילה או מונדיאו. נשמע קצת מוזר, נכון, אבל ככה זה עובד בתת-מודע. אפשר אפילו לומר שהפרסומת מכוונת לקהל יעד של בני 25-35. הפרסומת, ולא-דווקא המוצר עצמו.

לגבי הפוקוס ST - נכון שהיא מכונית-נטו יותר מעניינת עבור חובבי הגה, ואולי גם בעלת פוטנציאל שיווקי גבוה יותר (במחיר המתאים), אבל היא לא הייתה גורמת לאותו אפקט תדמיתי כמו ה-CC.

בקיצור, הייבוא של ה-CC הוא לא רק בשביל שידרוג הפוזה של הקונה, אלא גם בשביל שידרוג הפוזה של המותג.

פורסם

א. אני לא מסכים שהרכב מכוער, בסוכנות ביצחק שדה ת"א יש אחת בצבע ירוק יפייפה, אני עובר ליד הסוכנות מספר פעמים ביום ואין ספק שהרכב מושך את העין.

ב. כנראה שיש פראיירים כי ראיתי אחת כזו נוסעת היום בדרך נמיר, הרכב היה בצבע כסוף מיוחד, נהגה אישה מבוגרת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני כ"כ רוצה לראות אותה בארץ (לא בצבע הכתום המזעזע:))

כתום זה מגניב! ממש לא מזעזע :)

אם הייתה והיה לי הממון (אם ואם...) - רק כתום!

פורסם

מצטרף לשני הערסים מלמעלה.. אם הייתי קונה ST - אז רק בכתום.

את זה ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...