Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מטורף

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מושג פאנטסטומאלי-

חוסר עניין לציבור

הלכתי להתלונן על נהג שכמעט דרס כמה ילדים שעברו במעבר חציה (אני עצרתי ונתתי להם לעבור וסימנתי לנהג שבא אחרי לעצור אך הוא בשלו), השוטרת שאלה אותי אם מישהו נפצע או נהרג, עניתי בשלילה,אז היא קמה ואמרה אין מה לעשות ויצאה מהחדר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

ולהבא, עשה לעצמך ולנסועים שאיתך טובה ענקית. ברגע שאדם מופרע שכזה (מנסה לנגח עם הרכב = בעל תואר שני לפחות בטמטום) בקרבתך ואתה לא בדיוק על הצד הטוב שבו, האט את הרכב ותן לו להתרחק ממך.

GS300.

פורסם

איפה הקראון ויקטוריה הממוגנות של משטרות אמריקה?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מקס, גם אתה מהמעצבנים שתקועים באמצעי סתם כי "כל האחרים יכולים לעקוף משמאל ומימין"? :roll:

פיספסת את זה:

שלום,

חזרתי עכשיו מנסיעה לא שגרתית בלשון המעטה.

נסעתי עם חבר בסביבות ה70 קמ"ש בנתיב האמצעי בכביש 5, ממש ליד גלילות.

בכל מקרה הנתיבים שם הופכים ל2 ואני כבר הייתי ממש מקדימה ותפסתי את מקומי בנתיב הימני.

נשאר מרווח של רכב בדיוק, וזה בדיוק מה שקרה. בחור אחד עם VW "קדי" (נדמה לי, רכב עבודה לבן ישן) חתך אותי בצורה הכי מפחידה שחתכו אותי אי פעם.

מקס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אל תעשה כלום כי משטרת ישראל בכל מקרה לא אלה שיעזרו לך....וחוץ מזה תתן לו חודש חודשיים הוא כבר יהרוס את האוטו לבד והכל יפתר......גם הפרועים ביותר בסוף נתפפסים או עושים תאונה ככה שתשתדל לא להתקל בו יותר וזהו

פורסם

בדרך כלל מה שעובד טוב זה ללחוץ ממש טיפה על הבלם עם רגל שמאל כך שאורות הבלימה יודלקו ובו בזמן על דוושת ההאצה עד הסוף ואז תראה כיצד הבחור מתרחק לו לאחור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני מציע להקים כח שיטור פרטי של הפורום לטיפול במפגעים שכאלו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני עובד על הוצאת רשיון לאקדח אוויר.

במקרה של מקרה כזה, עוצר תרכב, מחכה שהוא יבוא לדפוק בדלת.

• תוכן חדש...