Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מטורף

שבלול
שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

חזרתי עכשיו מנסיעה לא שגרתית בלשון המעטה.

נסעתי עם חבר בסביבות ה70 קמ"ש בנתיב האמצעי בכביש 5, ממש ליד גלילות.

בכל מקרה הנתיבים שם הופכים ל2 ואני כבר הייתי ממש מקדימה ותפסתי את מקומי בנתיב הימני.

נשאר מרווח של רכב בדיוק, וזה בדיוק מה שקרה. בחור אחד עם VW "קדי" (נדמה לי, רכב עבודה לבן ישן) חתך אותי בצורה הכי מפחידה שחתכו אותי אי פעם.

אפשר להגיד שנשאר פחות ב5 ס"מ בין המכוניות ואני ממש לא מגזים, להפך, אני ממעיט.

התעצבנתי כל כך, מיד הנוסע לידי רשם את המספר שלו.

המקרה המעניין מגיע עכשיו, הבהבהתי לו פעמיים בגלל הטמטום שלו, ופתאום משום מקום הוא דופק ברקס חזק, וכמעט נכנסתי בו. צפצפתי והמשכתי לסוע רגיל בנתיב האמצעי, בזמן שאני מתקשר למשטרה מהדיבורית. אני ממשיך לנסוע בנתיב האמצעי שעכשיו הכביש התרחב והפך למספר נתיבים, לימיני נוסעת פג'ו 206. הבחור מגיח משום מקום ופשוטו כמשמעו מנסה לנגח אותי! בשיא הרצינות הוא חשב שהוא בסרט אמריקני או משהו כזה! פשוט מנסה לנגח אותי! ניסיתי להתרחק קדימה, הגברתי מתוך צורך אמיתי בפעם הראשונה ל120, והוא פשוט חוזר ומנסה לנגח אותי עוד כמה פעמים! טסתי משם והתרחקתי לנתיב אחר, התרחקתי ממנו מספיק. תוך כדי שאני צועק על המשטרה בטלפון שיעשו משהו ,הם כרגיל מעבירים אותי שלבי בירוקרטיה שכמובן איך לא בזמן מרדף יש לי זמן לענות על השאלות המטומטמות שלהם.

עכשיו, התקשרתי למשטרה מהבית וכמובן הגעתי למשטרה המקומית. הם הפנו אותי למשטרה של מחוז ת"א שמטפלת באיזור. התקשרתי ואין מענה כבר 5 שיחות.

מנסיונכם מה כדאי לעשות?

תודה,

מקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחל לו שישבית את הרכב שלו.

גם לי קרה מקרה דומה מאוד לפני מס. שבועות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיונכם מה כדאי לעשות?

1. אם יש לך את המספר שלו - הגש תלונה במשטרה.

2. תפסיק לנסוע באמצעי ועבור לימני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במשטרה לא עושים כלום. לא מזיז להם.

הייתי במקרה דומה לשלך פעם והשוטרים אמרו לי "נהיה בקשר". ההמשך ידוע.

אני הייתי הולך על מעשה אחר. משיג את הכתובת של הבן-כלב דרך חברים במשטרה, ובגלל שבפורום לא יאהבו מה שאני הולך לרשום הלאה, אני אתן לך להבין את השאר לבד.

העיקר שאתה בריא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא לעצור פשוט בצד?אחרי זה אם גם הוא עוצר בצד,מסבירים לו "יפה" שלא עושים ככה,במיוחד שהייתה עם עוד חבר באוטו.:roll:

תישאל את פרנקוס מה ניסגר אצלו אולי הוא יעזור.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אתה עצבני,מה יעזור לך אם תתלונן במשטרה?

יזמנו אותך להגיש תלונה,אתה לא יודע איזה טיפוסים חארות יש במדינה הזאת,מה אתה צריך את הכאב ראש הזה,עוד יצא שהעבריין תנועה הזה הוא דם עבריין כבד שיגיע אליך ויאיים עליך,

אותי יום יום חותכים נהגים דרעקים במיוחד נהגי מוניות,

תאמין לי שתקום מחר בבוקר ותשכח ממה שהיה,

ככה זה כשצריך שיהיה שוטר באיזור לא תמצא,תמצא אותם רק בזמנים שלא צריך אותם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא לעצור פשוט בצד?אחרי זה אם גם הוא עוצר בצד,מסבירים לו "יפה" שלא עושים ככה,במיוחד שהייתה עם עוד חבר באוטו.:roll:

תישאל את פרנקוס מה ניסגר אצלו אולי הוא יעזור.

לא לעצור בצד ולהתחיל להסביר "יפה" בשום פנים ואופן!

מי שנהג מטורף בדרך כלל גם מחוץ לאוטו מטורף .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחור אחד עם VW "קדי" (נדמה לי, רכב עבודה לבן ישן) חתך אותי בצורה הכי מפחידה שחתכו אותי אי פעם.

אני שמתי לב מזמן שנהגי מסחריות דיזל כאלה (קדי, קנגו, וברלינגו) הם בין הכי עצבניים בכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני.

לא משנה מי יותר "מטורף"- התוצאות יהיו לא טובות בכל מקרה.(בית חולים או מעצר)

ככל שמתבגרים מבינים יותר ויותר שעדיף להתרחק מצרות וגם מעריכים יותר את החיים.

מי שנוסע כמו מטורף -תיתן לו לעבור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתה לי ולחבר שלי בעיה לטפל בו פיזית, בזה אני חותם לכם.

העניין הוא שאני לא אסתכן מבחינה חוקית במעשה כזה.

מה לעשות, אני מתחיל להבין יותר טוב את המצב במדינה.

פעם הבאה פשוט לברוח כמה שיותר מהר ולקוות שלא יביאו לי קנס על מהירות מופרזת.

אין טעם להתקשר למשטרה, כי הדבר היחיד שהיא יודעת לעשות זה לקנוס על מהירות, ולשלוח דוחות חניה.

"זה בטיפול". אני פשוט מרגיש כל כך נבגד מהמדינה הזאת, שאני משרת אותה בצבא, ביחידה מובחרת, ומשלם לה כל כך הרבה כסף.

כל יום גובר בי הרצון לרדת מהארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני.

לא משנה מי יותר "מטורף"- התוצאות יהיו לא טובות בכל מקרה.(בית חולים או מעצר) אאל"ט אם תתן לו לתת את המכה הראשונה , אזי גם אם הוא יריח את הפרחים אתה יוצא מזה עקב הגנה עצמית :lol:

ככל שמתבגרים מבינים יותר ויותר שעדיף להתרחק מצרות וגם מעריכים יותר את החיים.

מי שנוסע כמו מטורף -תיתן לו לעבור.

מי שמנסה לנגח ,הוא כבר יצא ממצב של נוסע מטורף הוא מטורף רצחני .

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיונכם מה כדאי לעשות?

תודה

מקס.

להוריד את הרגל מהגז, לעבור לימין, לתת למטורף להתרחק ולהתפלל שלא יפגע באנשים נוספים.

מאוד קשה ואי אפשר לחנך את הנהגים בכבישי ישראל, מה שנותר לעשות הוא לנסות להמנע "מפגישה" בלתי נעימה בזמן נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...