Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי לרכוש את הרכב ממקום העבודה שלי (אני נוסע עליו).

סובארו אימפרזה ניו אייג' 2001 , מטופלת אך ורק במוסך מרכזי כמו שעון , אני נוסע עליו כשנה - 0 תקלות.

מחיר מחירון 50K - הוצע לי ב 34K.

הנון הגדול הוא מד האוץ' שעומד על ~240K ...

בהנחה שהרכב עובר בדיקה סבירה (שסי , גיר מנוע וכו').

האם כדאי לקחת ?

או שבעצם אני מכניס ראש בריא למיטה חולה?

פורסם

אל תצפה שהרכב יעבור בדיקה "חלק".

240K זה כבר הולך לכיוון בלאי גדול מידי של המנוע,שיזדקק לשיפוץ כזה או אחר.

שאסי- האם רק אתה נהגת על הרכב- אז הינך יודע בוודאות שלא עבר תאונת שילדה אבל אם נהגו כמה אנשים יכול להיות שגם חבל על הכסף של הבדיקה.

גיר- אם ידני סביר שיהיה בלאי של קלא'ץ וסינכרונים בהילוכים,אם אוטומטי- התיבה קרובה לשיפוץ ולך תדע מתי תמות לך.

בעיקרון הפחתה של 40% סבירה שהנחה שזה רכב חברה אבל אני אישית טוען שמה שזול בסוף יוצא יקר ולא הייתי הולך על זה ולו בגלל הקילומטר'ז המפחיד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לעניות דעתי, הכל תלוי בכמה אתה תיסע בו, ולכמה שנים אתה מתכנן להחזיק אותו. זה הנחה משמעותית אבל תבדוק קודם במחירון מה אמור להיות המחיר המשוקלל של הרכב, 50K נראה לי יותר מידיי יקר.

ממה שאני מבין האימפראזה הוא רכב מצויין ,אני שקלתי לקנות אחד כזה אבל המחיר הגבוהה שלו (יחסית) והביטוח היקר שלו גרמו לי לרדת מזה. בתור בעל יפנית (אפלאוז) שעברה 300,000 ולא הראתה שום סימן לכך אני מאמין גדול ביכולות של מנועים יפניים.

בקיצור אם באמת מדובר בכזו הנחה משמעותית נראה לי שהייתי הולך על זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחזק את קודמיי.קח את הרכב לבדיקה וראה מה מצב המנוע השילדה והגיר אם תקין,מה טוב ואם לא תלוי בחומרת הבעיה תתפשרו על המחיר.בכל מקרה תוריד עוד בערך 3-4 אלף וקנה אותו.

קח בחשבון שכמו שקנית אותו בזול,כך תמכור אותו בזול.מכוניות יפניות ידועות במנועיהן העמידים אך בשוק הישראלי לא יהיה קל למכור רכב בעל מעל ל300 אלף ק"מ ושאינו דיזל (בהנחה שתחזיק אותו עד שיגיע לקילומטראז שכזה).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

גובה ההנחה, ממחיר הבסיס בתנאים שתיארת הינו כ- 30%.

השאלה הנשאלת היא, האם 50K הינו מחירון משוכלל, הכולל את העובדה שהרכב בבעלות חברה ומספר הק"מ הרב שהרכב עבר.

הפחתה של 30% מערך הרכב הינה הפחתה משמעותית, אני הייתי הולך על הרכב במידה וההפחתה הנ"ל הינה ממחיר הרכב לאחר השקלול שציינתי.

כל מה שציינתי תקף, במידה ואתה הנהג היחיד על הרכב ויודע בוודאות את היסטוריית הרכב כפי שציינת.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...