Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכרון שלט HOT לטלוויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאמתי את השלט של הוט לטלויזיה של סוני אבל צצה לי בעיה שאני לא יכול לכבות\להדליק את הטלויזיה אלא רק להגביר או להנמיך אותה.בעבר זה עבד אבל משהו השתבש.

ניסיתי את כל הקודים לטלוויזיה\יכול להיות שהשלט דפוק?

פורסם

זה לא הקוד המתאים. חפש בצורה אוטומטית קודים נוספים בשלט.

אל תבנה על השירות של הוט כי הם לא יכולים לעזור לך, אם בכל זאת תטרח ותתקשר הם יגידו לך שהטלוויזיה שלך דפוקה.

פורסם

אז תתקשר להוט

זה קרה לנו כמה פעמים התקשרנו והדריכו אותנו בטלפון וזה הסתדר

בשביל זה אתה משלם להם, ואם לא תצליח תדרוש שטכנאי יבוא ויעשה לך את זה

Toyota Yaris TS

פורסם
אז תתקשר להוט

זה קרה לנו כמה פעמים התקשרנו והדריכו אותנו בטלפון וזה הסתדר

בשביל זה אתה משלם להם, ואם לא תצליח תדרוש שטכנאי יבוא ויעשה לך את זה

וכל מילה נוספת מיותרת

המספר הוא 6900*

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי קרה אותו דבר, התקשרתי והנציג אמר שהוא לא יודע לכוון שלט.

קבעו לי טכנאי כמה ימים אח"כ, באותו יום הוא התקשר בבוקר ואמר לי חגיגית שהטלוויזיה דפוקה.

עשיתי סריקה אוטומטית ולאחר 50 לחיצות הקוד אותר. אחרי שנה של ההתחיבות העפנו את ההוט האלה יחד עם כל הציוד שלהם ובחיים לא נחזור אליהם יותר, כל חודש הייתי צריך להתקשר לברר למה לקחו לי עוד 14 ש"ח, פשוט בושה.

• תוכן חדש...