Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו החלטתי - ג'אנט STi זהב לB4, הזוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש את הג'אנט הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/17-ROTA-GROUP-A-WHEEL-RIM-SUBARU-WRX-RS-STI-LEGACY-GT_W0QQitemZ270197454438QQihZ017QQcategoryZ43957QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

לדעתי מדהים ביופיו וישב יפה על הB4 שלי, שאלה: אמיתי?

כפי שרשום:

5x100 48mm offset מרווח הברגים, אצלי ברכב אני לא יודע מהו המרווח (B4 2007), מישהו יכול להגיד אם יתאים?

גודל הצמיג שלי 215/45 R17

2001-04 WRX STI - בשנים האלה כניראה יצאו הרכבים עם הג'אנט הזה, האם גודל הצמיג יתאים לג'אנטים?

והשאלה החשובה מכל:

כמה זה יעלה לי מלבד ה 570 דולר שהם עולים.

האם יש מ"ס כלשהו? מה מחיר המשלוח וכל זה? אחותי נמצאת בארה"ב אז היא יכולה לקנות את זה ולשלוח לארץ דרך אחת מחברות השליחויות אבל מה המחירים?

האם יש בארץ חנות מוכרת שמוכרת גא'נטים כאלה וזה יצא לי זול יותר ופחות כאב ראש.

אשמח לתשובות מבהירות.

תודה רבה.

פורסם
"זהו החלטתי - ג'אנט STi זהב לB4, הזוי?"

לא הזוי ולא בטיח.

ממליץ לקנות גם מילון עברי-עברי על הדרך.

לגבי הנתונים הטכניים, תבדוק בקישור הזה.

מה הקשר לעברי-עברי?

לפי מה שאני רואה זה מתאים..

ובקשר לעלויות של הכל יש למישהו תשובה?

פורסם

הכוונה הייתה שאתה משתמש במילה "הזוי" בתור סופרלטיב מיותר ולא קשור. להרכיב את הג'אנטים הנ"ל (בגודל מלא) בתור פירסינג בפטמות זה הזוי. להרכיב אותם על רכב, יכול להיות סתם טעם רע, אבל לא הזוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ומה לגבי הרכבה שלהם בתור הרחבה באוזן?

זה בסדר? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה הקשר לעברי-עברי?

לפי מה שאני רואה זה מתאים..

ובקשר לעלויות של הכל יש למישהו תשובה?

ב EBAY ניתן לשאול את המוכר כמה יעלה המשלוח לארץ. יש להניח שלא מדובר בגרושים, במיוחד לאור העלייה הדרמטית במחירי השילוח לאחרונה. יש להניח שיהיה חיוב במכס, את גובהו ניתן לברר באתר רשות המיסים. אישור משרד התחבורה אינו רלבנטי, אם היצרן מאשר הרכבת גודל כזה ברכב. באשר לטעם, גם לזה לא צריך אישור של אף אחד.
פורסם

רועי אתה טועה ומטעה, ג'אנט נחשב כחלק "בטיחותי" (שינו את התקנות וזה חל כמעט על כל חלק ברכב !! חבר היה צריך להביא אישור ממוסך מורשה שהם מתקינים לו את החלק !) , וצריך אישור.

פורסם

לדעתי תיבדוק את המחיר של גאנט זהה לזה בארץ , אמור לעלות באיזור ה 3-3.5 ובלי כאבי ראש וכולל הרכבה ואחריות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ג'אנט מזהב על STI, זה כבר הזוי.

ג'אנט מזהב על B4, זה כבר מטורף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לדעתי תיבדוק את המחיר של גאנט זהה לזה בארץ , אמור לעלות באיזור ה 3-3.5 ובלי כאבי ראש וכולל הרכבה ואחריות.

אשמח מאוד איפה אפשר לבדוק? קצת פרטים..

פורסם

ברחוב ריב'ל בתל אביב, מלא חנויות של גלגלים (פורטל הכי אחי), ויש גם ביפו כמה (גם צמיגי אנטון)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...