Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1) אני לא חושב שזה כל כך רע שתהיה מראה פנורמית בתוך האוטו. אז אתה חושב..

2) זאת הדיעה שלי ואתם יכולים לא להסכים. גם מרצדס בנץ, במוו, פיג'ו , טויוטה ועוד לא מסכימים.

3) יש לי מראה כזאת אבל רק כי האוטו הגיע עם אחת.נקווה שהרכב הבא לא יגיע עם תפוח בהגה ווילונות ורודים.

4) המראות המעפנות שבחוץ הן נגד החוק למורי נהיגה החל מ2006, והן לאנשים שלא יודעים לנהוג וגם לא ילמדו. בחיים לא הייתי שם כאלו על המראות שיש לי. זה מכוער, זה מסתיר חלק משדה הראייה, זה מעוות את השיקוף, וזה גם מבזבז המון דלק.

נגד החוק למורי נהיגה? איפה שמעת?

מדובר בנושא בטיחותי , לא בצבע הריפוד ברכב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי החוק, חפש בYNET.

לגבי הווילונות הורודים ותפוח ההגה, אני לא רואה מה הקשר. אם אין לך מה להגיד בנושא, אני ממליץ לך לא להגיב.

לי יש הרבה מה להגיד בנושא. הבעיה עם תגובות כמו שלך היא שאני שואל את עצמי לפעמים אם יש טעם לכך.

פורסם
נראה שפותח השרשור, ה"משתמש השטני", הפנים את הביקורת ואת ההסברים שניתנו לו.

לכל אלו שעדיין מתעקשים, הנה הודעה מצוינת של DanyG אשר מסכמת את הנושא בצורה מקיפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=955060&postcount=29

יגאל.

:lol: אני מתגלגל פה מצחוק, פעם ראשונה שמישהו תרגם את הכינוי שלי לעברית :hihi:.

וכן כבר הבנתי את העניין אין עוד צורך לדון בזה, סתם ספאם.

אפשר לנעול.

והשם הוא אילי למתעניינים.

פורסם
הביצה והתרנגולת:

"למראה פנורמית , כמו לכל דבר מתרגלים , והיתרונות שלה כמו שדה ראיה הרבה יותר מקיף הם קריטיים במדינה כמו ישראל בה אין תרבות נהיגה".

השאלה היא אם העובדה ש"אין תרבות נהיגה" מאלצת להתקין מראה פאנורמית או שהתקנת מראה שכזו היא חלק מחוסר בתרבות הנהיגה?

לא מוצא את הלוגיקה בחשיבה שלך.

אני מרגיש בטוח יותר עם מראה פנורמית , רגיל אליה , ויודע יפה לאמוד מרחקים , לא נופל לשטחים מתים ורואה מה שנעשה מאחוריי , לוקח זמן מסוים להתרגל למראה(כמה נסיעות) בגלל זה לא לקנות? תעשה מה שאתה מבין.

במדינה בה נהגים חותכים מימין ומשמאל בלי איתות ובלי כלום , אני מעדיף לראות הכל בלי להזיז את הראש לקיבינימט בשביל זה.

פורסם

איזיק קבל ח"ח גדול :-) העלת בי חיוך ביום אפור...

ולכל השאר, איזיק הוא מומחה גדול בתחום הנהיגה, מרוצים הוראה ונהיגה מתקדמת, אני לא מכיר הרבה אנשים ברמתו! ולכן אני מציע לכולם כולל חסידי המראה הפנוראמית להקשיב ולהפנים!

נדב

נ.ב. מיותר לציין שאני נגד המראה הפנוראמית ולא כל החסרונות שלה צויינו בשרשור הזה (כמו הצורך לסנן הרבה מידע מיותר)

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
לי יש הרבה מה להגיד בנושא. הבעיה עם תגובות כמו שלך היא שאני שואל את עצמי לפעמים אם יש טעם לכך.

אייזיק, לא התכוונתי להיכנס איתך לעימות. אני לא מתווכח לגבי הטמטום של המראה הפנורמית וכרגע אני מחפש מראה מקורית מפירוק לשלי, אבל את הקשר לוילונות ורודים לא ממש הבנתי.

לא היה לי מושג מה הרקע שלך והתבלבלתי עם מישהו אחר.

מצטער אם העלבתי.

פורסם

איזיק הוא מומחה גדול בתחום הנהיגה, מרוצים הוראה ונהיגה מתקדמת, אני לא מכיר הרבה אנשים ברמתו! ו

לכן אני מציע לכולם כולל חסידי המראה הפנוראמית להקשיב ולהפנים!

מחזק ומוסיף כפית חיזוקית של הדס.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...