Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש כל אפשרויות שם למטה במסגרת כנימצאים בתוך אשכול / עריכת תגובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא רק אתה. גם לי יש בעיות עם זה. אם יש לך IE7, כנס למאפייני אינטרנט, ותלחץ על מחיקה, מחיקת הכל, ותאשר, וזה יפתור לך את הבעיה לזמן מוגבל.

ככה זה עובד לי...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

זה לא עובד לי באף דפדפן גם אחרי מחיקת הקבצים (שלא ממש הבנתי את הקשר של זה)

אז רגע זה עובד למישהו ? או שיש פאק ב DNA של הפורום ?

פורסם

מחיקת הקבצים עוזרת בכך שהיא מפנה מקום בTEMPORARY, ואז יכולים להיכנס יותר סקריפטים וקבצים זמננים. אני מאמין שאם זה מה שעזר, זה בגלל שהתגובה מהירה היא או סקריפט או קוקי מיוחד, שנרשם בTEMPORARY, והוא "קורא" לקובץ הזה כל פעם מחדש. כל פעם שהוא קורא וזה נמצא, הא לא צריך יותר לרשום.

אצלך כנראה זה לא מצליח לרשום, כי אין מקום. גם תנסה להקציב יותר מקום ב-TEMPORARY, כדי שיותר קבצים יוכלו להירשם.

מנחם פ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

טוב עכשיו זה גם אצלי עובד

אז מה היה ? תיקנתם משו ?

פורסם

תיקנתם משו ?

כנראה צרוף מקרים.

רק פעם אחת, מאז שהוקם הפורום טיפלנו בבעיה שהועלתה בפורום תמיכה טכנית, ולא נחזור על זה שוב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1328463&postcount=7

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתם לוחצים על כפתור המעבר לתגובה מהירה? או שלוחצים על התיבת טקסט המואפרת ולא מבינים למה אתם לא מצליחים?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הגזמת, אני לא כזה עגל

• תוכן חדש...