Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אחרי התלבטויות החלטתי שהגיע הזמן לפנק את הפונטו בצביעה מחדש עקב דהייה ושריטות רבות שהבעלים הקודמים גרמו ...

ברצוני לדעת מה העלות המשוערת לפחחות (יש דפיקה קלה מקדימה במכסה מנוע ובפגוש) וצביעה (האוטו בצבע כחול)

כמו כן האם יש המלצות למקום שיעשה את העבודה בצורה טובה ובמחיר הוגן ? אני גר ברחובות.

תודה

פורסם

לדעתי חבל על הזמן והכסף, זה כולה פונטו לא איזה רכב יקר ונדיר.

שבוע אחרי הצביעה יהיו לך דפיקות חדשות ברכב.

והחלק החשוב : אם הצביעה איכותית אז צריך לפרק את כל האוטו כולל הבפנים שמשות ואף חלקים בתא מנוע אחרת הצביעה לדעתי לא שווה כלום,

יהי לך חלקים צבועים מבריקים וחלקים דהויים, אם לא יבוצע פירוק אז בטוח ישאר רסס צבע על חלקים שונים.

כמו כן צביעה צריכה להתבצע על ידי הורדת שיכבה עליונה של צבע מכל האוטו צביעת יסוד ואז מספר שכבות צבע אחרת יהיו קילופים של הצבע החדש ובעוד מספר שנים הרכב יראה יותר רע מהיום.

צביעה איכותית באמת מתחילה מ 7K ומעלה שזה כמובן עם פירוק החלקים ושימוש בצבע איכותי.

אני אומר כי גם אני רציתי לצבוע בזמנו פונטו הלכתי לפחח איכותי וזה ההצעה שקיבלתי,על גג הוא רצה 1000.

אחרי זה עשיתי מכרז לפי מחיר ולא איכות וצבעתיאת הגג ב 500 ש"ח (גם לא חאפר אלה מוסך שנמצא בתלפיות ירושלים)

אני חייב לציין שבאזור הגומיות ראו שהגג נצבע רמת הגימור לא היתה משהו וגם אחרי שנה כבר הופיעו נקודות קטנות ומוזרות.

על תתפתה להצעות נמוכות כי מחיר נמוך זה עבודה לא איכותית וחומרים לא איכותיים אחרת זה לא כלכלי.(תבדוק רק כמה עולה צבע איכתי לרכב - רמז :הרבה יותר ממה שאתה אפילו מדמיין)

אם אין לך באמת צורך בצביעה אז על תצבע גם כשתרצה למכור אנשים ישאלו שאלות למה צבעתה סתם.

תסדר את מכסה המנוע וזהו. ואם יש עוד חלק (דלת לדוגמא) לך למישהו איכותי שיסדר לך רק את זה תוך התאמת צבע כמעט מושלמת לדעתי הרבה יותר עדיף.

בכל מקרה בהצלחה.

• תוכן חדש...