Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2- בעיות.

1- אחרי שהרכב חנה יום וחצי בערך - לא הצלחתי להניע. יש סטרטר ש'נחנק' אחרי מס' שניות. הרגשה כאילו המצבר נחלש.

התנעתי בסוף בעזרת כבלים ולחיצות על הלחצן מתחת למכסה המנוע (שאני עדיין לא יודע מה בדיוק תפקידו ואין לי ספר של הרכב לצערי). ההתנעה היתה עדיין קשה מאוד והתופעה היתה דומה- כלומר סטרטר שמתחיל רגיל והולך ונחנק.

אחרי שהתנעתי בליווי ענן עשן מהאגזוז נשאר ממש כתם שחור על הכביש - מהאגזוז.

למחרת היה קצת קשה אבל הרכב התניע ללא בעיה.

אולי יש קשר לגשם?

2- בעיה מלחיצה קצת יותר - כאשר גולשים עם הרכב בירידה בניוטרל (פקק-בירידה) הבלמים מתקשים מאוד כאילו שהמנוע כבוי - עד שלוחצים קצת על הגז, ואז הדוושה יורדת למצב נורמלי.

בנסיעה רגילה לא מורגשת בעיה.

תודה על העזרה.

פורסם

ובמנועי דיזל, חשוב מאוד להחליף בזמן שמן מנוע כי אם הוא זמן רב מדי ללא החלפה הוא עלול להעשות צמיגי ובוצי יותר ואז הוא בולם את סבובי המנוע (נדיר, אבל כבר קרה בגלל הזנחה ואי ביצוע טיפולים בזמן).

בברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק את המצבר,חיבורי המצבר לחופשיפ וקורוזיה,ותקינות מצתי להט.

בקשר לבלמים,יש להחליף משאבת וואקום בדחיפות.

אורן

פורסם

תודה,

אני כנראה צריך טיפול מקיף, כולל החלפת משאבת ואקום.

ושאלת השאלות - יש המלצות למוסך אמין ולא יקר מדי באיזור י-ם (עדיפות לאיזור תלפיות...)?

• תוכן חדש...