Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בסירוס כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך חתול הזוי, אני ממליץ על פסיכיאטר

אפילו שהכלב שלי מתנהג כמו בן אדם, כשזה מגיע לנקבות הוא יודע לאיזה נקבה ללכת

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אני רואה פה קרבה משפחתית מפתיעה?

attachment.php?attachmentid=101113&d=1195832784shrek_cat.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
alexa תעשי לו מנוי לפלייבוי.

שטויות!

בפלייבוי יש שפנפנות :-D

ברצינות, כלב הוא לא רק לכיף.

בתור בעלים לשעבר של 27 כלבים (היו לי עד 7 במקביל), אני יכול לבטיח לכם שעניין של "בריחה" הוא לא בעיה של סירוס, אלא של חינוך לקוי.

בחיים לא הייתי נותן לכלב שלי לצאת לבד לרחוב, וזה כולל את מולי החמודה (בתמונה), שהייתה מספיק חכמה בשביל לא לרדת לכביש, מספיק רגועה בשביל לא לתקוף חתולים, כלבים אחרים ואנשים, ומספיק חזקה בשביל להגן על עצמה.

לא משנה איזה כלב זה, צריך לחנך אותו כמו ילד ושידע בדיוק מה הוא יכול ולא יכול לעשות, וזה כולל שהוא יסרב (כן, ממש יסרב) לצאת בלי רצועה.

היו לי כלבים שלא היו יוצאים מהבית בלי רצועה אף פעם.

המצב האידיאלי הוא שהכלב לא "ילך מכות" אפילו פעם אחת בחיים שלו. אם הוא חלק מהמשפחה אז צריך לשמור עליו.

בקשר לסירוס, אולי זה יפתור כמה בעיות ואולי לא, אבל אם הוא כבר בורח שלפחות לא יגרום לזה שיהיו עוד כלבים שוטים...

(היצור השני שהוא לא מולי היא הפירינאית של אחותי. בחיים שלי לא ראיתי כלבה יותר מטומטמת. נו טוב, הייתה לי רועה גרמנית דפוקה בשכל)

אגב, לא תמיד היו לי כלבים יפים. הייתה לי במשך 11 שנה אחת שקראו לה מוקי (אולי יהיו תמונות בשבוע הבא). לא ממש ידענו מה היא. היו כאלה שהיו סבורים שהיא רבע פודל, רגע מטאטא, רבע סמרטוט ורבע דודג' דארט!

DSC01729.jpg

DSC01848.jpg

MOLY2.jpg

Dafy 1.jpg

Molly 5.jpg

פורסם

המחיר של אילוף נמוך משמעותית מהמחירים שנתן פה ההוא עם הGTI :) (לרוב , יש כמה מפקיעי מחירים ושרלטנים)

המלצה שלי (ושל עוד כמה חברים) - נתן פרל מחוות חן - http://www.dog-train.co.il/

אתה יכול למסור לו שליביו - עם השלישיה הבעייתית מוסר דש חם.

בן אדם נחמד מאוד ומבין מאוד - האילוף הוא לא בבית הלקוח אלא בפגישות אישיות ואחר כך מעבר הדרגתי לקבוצה באיזור סגור ואז בפארק (ולמפגשים האלו הוא ממש לא מגביל או סופר פגישות)

בן אדם זהב ומאלף מצוין עם תעודות.

רוצה דוגמא לפתרון לבעית הבריחה? פקודה למקום! שבה הכלב יודע שיש משהו בדלת / אורחים והוא חוזר לחדר מסוים בבית ומחכה שם.

למי שחושב שזה לא הומני / התעללות (למרות שהנושא לא עלה , אבל לדעתי זה עוזר לפותח השרשור להבין למה זה חשוב) - אז תחשוב על זה שכשאתה והכלב "מתכסחים" ורבים - זה מחוסר הבנה בינך לבנו והוא סובל ואתה סובל.

אילוף זה מעין לימוד של שני הצדדים ותיאום ציפיות.

לבחור שהכלב שלו הוא "פרא" ונושך אותו - אילוף אצל משהו רציני דחוף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו תתקשר למאלף "אבנר רז" ותראה שהאילוף עולה שם 3500 (בתנאי פנסיון), על זה הם דורשים שתביא עם הכלב כלוב הטסה (במקרה שלי עוד 800 שקל) וגם להביא אוכל וגם לקנות האלטי שזה רצועת אילוף כי הם נמנעים מלעבוד עם חנק.

אומנם המחיר אסטרונומי אבל האיש הזה מאלף כלבים של עוקץ ויש לו ידע רציני

אם היה לי תקציב אין ספק שהכל שלי היה מגיע לשם (ואני דווקא חוסך כדי לשלוח אותו לשם)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נושא הסרוס.

יש כלבים שמקבלים את זה יפה, ויש כאילו שלא. וזה לא תלוי בסוג הכלב.

יש כלבים שמתחילה אצלהם בריחת שתן, או לפעמים "סימון" מקומות בתוך הבית.

יש כלבים שנהיים אפטיים, ויש כאילו שניטרפת עליהם דעתם.

אילו מיקרי קצה. לרובם זה לא ממש מזיז, הם חוזרים להיתנהגות המקורית שלהם כעבור מספר חודשים של "היתנהגות מוזרה"...

כלב שבורח כי הוא מריח כלבות מיוחמות ימשיך לברוח גם אחרי הסרור כי הוא מכיר את החוויה ומקשר את הריח לצורך. כמו שנאמר - אבוד (כמו הבדיחה עם הזקנים שיושבים בפארק ורואים בחורה יפה, אז אחד אומר לשני "אתה זוכר שפעם היינו שורקים לכל בחרוה יפה"?

"כן, אני זוכר, אבל אני לא זוכר למה..." עונה לו השני)

אם לסרס כלב כדי למנוע בריחה שלו אז רק בגיל צעיר ולפני הבגרות המלאה שלו.

היתנהגות של כלב שונה מכלב לכלב, ולא כל אדם יודע לאלף כל כלב. כשאני אומר "כל כלב" אני לא מתכוון לכלבים "מיוחדים" (פיטבולים, רוטווילרים וכו') אלא לכלבים אזר לרוב הם כלבי בית ומאוד חכם.

מאלף טוב ראה הכל ויודע להבחין בין כלב לכלב.

אני המלצתי בעבר על אמיתי טל מנחלים. כל מי שהלך אליו עד היום נהנה מאוד מהאילוף, ונהנה גם מהתוצאות.

המחיר, לדעתי היה שווה לכל נפש (לנו זה עלה טיפה יותר מאלפיה, וכלל כמה שיעורים שאנחנו רוצים)

שיעור אילוף שעולה על 20 דק' הוא מיותר. כלב נורמאלי מאבד את הריכוז אחרי 15-25 דק'...

בקיצור, לבעיית ההתנהגות יש פיתרון אחד והוא אילוף. (נקודה)

שיהיה בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם כך, אז באמת הסירוס אצלינו יעשה יותר חסרונות מיתרונות. גילי אשמח לטלפון של טל, אלפייה או אפילו 2 זה סכום שאני יוכל להשיג.

:-) just smile
פורסם

תתקשר אז גם לנתן פרל,

תומר , מומלץ לך אפילו באתר של אבנר רז לקרא מה נתן פרל כתב (רמז , גם הוא היה מאלף ראשי בעוקץ ועבר "כמה" הכשרות בחול...)

המחיר שאתה מדבר עליו הוא משמעותית גבוהה ממה שאני מכיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם כך, אז באמת הסירוס אצלינו יעשה יותר חסרונות מיתרונות. גילי אשמח לטלפון של טל, אלפייה או אפילו 2 זה סכום שאני יוכל להשיג.

אני לא ממליץ על סירוס. לי זה נראה כמו התעללות.

לאלה שרוצים למנוע בריחה של הכלב, כשהוא מריח נקבות, תקשרו אותו היטב.

שמעתי פעם על חתול שהבעלים שלו סירסה אותו, ואח"כ הצטערה על זה... והתחרטה מאוד שסירסה אותו.

חוץ מזה, יש לי חבר עם כלבה, וכשהיא מיוחמת, הוא פשוט מונע/מבריח כלבים זכרים שמנסים את מזלם... (לרוב מדובר בכלבי רחוב..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

http://www.ipd.co.il/

123 גוגל שולטטטט!!!!!1

;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני לא ממליץ על סירוס. לי זה נראה כמו התעללות.

תזכיר לנו על מה מתבססת דעתך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ניסית לאלף אותו לבד?

הכוונה לאלף אותו ככה שלא ייברח לך.

אצל דוד שלי יש כלב, ומתי הוא בורח? כשהשער פתוח.

תמצא פתרונות אחרים לכך שהוא לא יברח.

לדעתי חבל על הכלב לסרס אותו וכל הבלגן הזה.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...