Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בסירוס כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל באנדי הוא הדמות הראשית בסדרה "נשואים פלוס".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון של כמה חברים ודיבורים עם אנשי מקצוע - בעיות התנהגותיות סירוס לא יפתור - לא מקשיב? בורח? לך למאלף , ועדיף אחד שיודע משהו.

והדבר שהכי חרה לי בכל ההודעה הוא שהכלב בורח , אני אישית בתור בעלים של 3 כלבים לא מבין את המושג הזה,

מה הכוונה בורח?

אתה לא מודאג בקשר אליו כשהוא "בורח"?

אתה לא מודאג לאנשים אחרים ורווחתם ? (גם בתור אוהב כלבים - אני לא אוהב להתקל בכלב משוחרר משוטט, שלא לדבר על הסכנות, ולא תשכנע אותי שזה בסדר כי הוא קטן וטוב)

קצת אחריות אישית לא תזיק לך ואילוף ראוי לכלב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נו ומה האל באנדי המעפן הזה קשור בכלל לשאלה שלי???? אם לא לדעת דמות מסדרת נשואים פלוס (סדרה לאנשים בפנסיה) זה חור בהשכלה אז תסלח לי מר חכם שאני לא ראיתי סדרות אלא למדתי לבגרויות.

ליביו אתה צודק במאה אחוז, אך הבית שלי הוא בית קרקע ולכלב ממש לא בעיה לברוח, איך שאני רואה שהוא איננו אני ישר יוצא לחפש אותו, אני מאוד דואג לכך שהוא בורח לכן אני חושב על סירוס, אני לא מנסה לשכנע, הפחד הכי גדול שלי הוא ממכוניות, אם דורסים ילדים אז כלב... אילוף נראה לי קצת יותר מידיי יקר בשבילי.

:-) just smile
פורסם

אני אישית מצטער שלא סירסתי את הכלב.

כל המשפחה רצתה חוץ מאבא שלי,וחבל.

למה רציתי לסרס?כי הוא משוגע.

הוא נוהם עלי(ואפילו נשך שלוש פעמים,הפעם השלישית הייתה כי ניסיתי להפריד במכות בינו לבין הכלבה שלי),ובתקופות מסויימות על אח שלי.

לרוב האנשים האחרים הוא בסדר גמור בד"כ.

הוא ברח הרבה(עד שהשקענו מלא כסף וזמן בגדר,ועכשיו פעם ב.. )

אבל הוא התחיל להיות ככה אחרי 3 חודשים בכלביה(הוא ברח פעם ומישהי שמה אותו שם)אז נסלח לו[אולי.]

בכל מקרה,הכלב שלך לא יהיה מטורף כמו שלי.. אבל אני עם רוב האנשים פה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

גם אני גר בבית קרקע, אין סיכוי שכלב יברח מפה כי יש גדר של 2 מטר גובה.

אתה מעדיף כלב מת\נושך\מטריד ציבור\ תשלום קנסות או ללכת לאילוף?

אני יודע שאילוף יקר (ותאמין לי שאני האחרון ללכת לשם עם הכלב) אבל כשאין ברירה זה או ללכת עם הכלב לאילוף או למסור את הכלב כי כרגע אתה בסכנה שהוא אולי ינשך מישהו ברחוב, ומספיק שהוא רק יקפוץ על ילד מתוך משחק ואתה תגיע בגלל זה לבית משפט.

הכלב שלי מאוד אוהב ללכת לוטרינר והוא קופץ שם על כל הצוות כי הוא אוהב אותם, בקפיצות האלה לאחד העובדים נשאר סימן אדום ביד כמו של שריטה אבל לא ירד דם, מסתבר שעל דבר כזה אפשר לתבוע אותי ולעשות לי הרבה בלגן, למזלי זה אחד העובדים שאין לו בעיה עם זה, אבל כנראה שמישהו אחר כבר היה עושה לי בלגן וחולב ממני כספים. אז תחשוב מה זה כלב משוחרר שאין מי שישלוט בו.

ורק שתדע, שבתור אוהב כלבים, אני כל שבוע מתלונן במוקד העירוני על הכלבה של השכן שבורחת כל הזמן והיא לא נותנת לי לטייל עם הכלב שלי בשקט, מי יודע כמה קנסות הוא כבר שילם על זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה תומר אני בטוח שאתה צודק, ואני מסכים איתך. אבל גם לנו יש גדר בשתי הגינות, מאז שהיה קטן הוא למד לעשות את צרכיו בגינות ואנחנו אחר כך ניקינו לכן הוא בכלל לא יודע ללכת עם רצועה, מדי פעם כשאנחנו יוצאים החוצה ולוקחים אותו איתנו אז הוא הולך צמוד אלינו ולא נאבד. הבעיה שהוא בורח דרך הדלת. כל מי שנכנס הוא רץ להריח וחודר לו בין הרגלים, בני המשפחה יודעים את זה ותופסים אותו אבל מי שלא מכיר זה בעיה. בתקופה שהוא לא חרמן הוא יוצא לחצי דקה מסמן טרטוריה וחוזר, אבל כשמגיע התקופה אני מוצא אותו דיי רחוק מהבית ליד כבישים וכאלה. הכלב הוא קטן ופחדן, אתמול אצל הווטרינר חשבתי שהוא יתעלף, כולו רעד והצטמק למרות שלא עשו לו שום דבר כואב. אני לא חושב שהוא ינשך מישהו, אני יותר חושש מהמכוניות ולוכדי הכלבים.

כמה עולה בערך אילוף? ואיך הולך התהליך של זה? אשמח לתשובה ממי שהתנסה.

:-) just smile
פורסם

אילוף עולה לפי כמה שהמאלף לוקח

יש אילוף שעולה מעל 4 אלף ש"ח ויש אילוף פר שעור שעולה איזה 150 לשעור בבית הלקוח

כשמגיע מישהו זר מבחוץ פשוט תתפסו את הכלב בתוך הבית עד שהזר יכנס, ואם הכלב לא יודע ללכת עם רצועה, שילמד.

היום ללכת עם כלב בלי רצועה זה עבירה ואתה יכול לחטוף על זה כמה מאות שקלים גם אם אתה ליד הכלב והוא סתם יושב לידך, את הפקח זה לא מעניין.

כשהיתי אצל הוטרינר לבדיקה לפני הניתוח, עמדתי עם הכלב שלי בחוץ, ויצא מישהו עם כלב זאב כפול מהכלב שלי בגודל (זה היה זאב מגודל ביותר), ראיתי שהבחור הוא מסוג הערס הנפוץ שמחזיק כלב בשביל הפוזה\הגנה\חוסר ביטחון של הבעלים והכלב היה משוחרר עם רצועה שנגררה אחריו על הרצפה.

הדבר הזה מיד רץ לכלב שלי וניסה לתקוף, שורה תחתונה הכלב שלו אומנם היה עם רצועה אבל הוא לא החזיק בה והוא עדיין רץ לתקוף ככה שהיתי יכול לגרום לו להחרמת הכלב והוצאות כספיות לא קטנות. אל תיכנס אפילו לסרט הזה כי הוא ממש לא נעים.

in the face

with a chair

פורסם

אל תתרגש מזה שהכלב לחוץ ומפחד אצל הוטרינר , זה קורה לרוב הכלבים במקומות כאלה.

אני שם לב שאתה כל הזמן מנסה לייחס לכלב רגשות והתנהגות של בני אדם וזה לא נכון ,

הכלב הוא חיה עם תכונות ואינסטינקטים של חיה , הוא חש מריח ומרגיש דברים שאתה לא מודע אליהם ,

בנוסף הוא גם מתנהג ופועל ע"י אינסטינקטים חייתים שמקורם ביצר הכי בסיסי של חיה.

לדוגמא:

כלב לא מרגיש כאב ופחד באותה צורה כמו בני אדם.

לא קורה כלום אם יום אחד כלב לא אוכל אומפספס ארוחה - בטבע הוא רגיל לא לאכול כל יום.

אלו דברים שהרבה אנשים לא מודעים אליהם.

אילוף הוא תמיד טוב לכל כלב , בעקרון זה פגישה של פעם בשבוע אם אינני טועה.

תעשה חיפוש בגוגל תוכל למצוא הרבה מקומות לאילוף , ואני גם בטוח שבמחירים מגוונים ביותר.

את הכלב שלי , זה שעכשיו , אני די אילפתי לבד , אבל זה בגלל שהוא חכם בצורה בלתי רגילה אז זה היה די פשוט.

DSCN0786 (1077 x 808).jpg

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
פסיכולוג כלבים?...

אתה לא אוהב כסף?

זאת שטות גמורה , כלב מחונך ונבון לא בורח מהבית בתקופת הייחום ( חתול לעומת זאת כן , לא משנה מה תעשה , אלה אם הוא הומו.... ).

זה נכון שהוא נעלם לכמה שעות וסיכויי גבוה שהוא ילך מכות , אבל זה חלק מהחיים שלו.

כל עוד הכלב יודע להזהר בכבישים / לא נוטה לאכול רעל ולא בעל דימוי עצמי של " כל יכול " - הוא יחטוף קצת - יחטיף קצת וזה יעבור.

סירוס כלב לא תמיד עושה לכלב טוב , ברוב המקרים שאני נתקלתי , לא.

אם אתה חי במושב / קיבוץ - בכלל לא הייתי ממליץ.

ים

( 3 כלבים וחתול )

פשט אין מילים.

אתה יודע מה תוחלת החיים הממוצעת של כלב שנותנים לו להסתובב (באופן לא חוקי) ללא השגחה בכפר/מושב/קיבוץ?!

שלוש וחצי שנים.

רק אנשים בורים, שאינם מבינים דבר וחצי דבר בגידול כלבים ונוהגים בחוסר אחריות כלפי הכלב וכלפי הציבור מתייחסים כפי שתארת לכלב שלהם והופכים אותו למזיק סביבתי.

כל מה שכתבת זה הבל אחד מתמשך ואין מאלף או וטרינר שיגבה יחס כזה לחיה. סתם תיאור של התנהלות של חסר אחריות שעדיף היה שיגדל דגי זהב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פשט אין מילים.

אתה יודע מה תוחלת החיים הממוצעת של כלב שנותנים לו להסתובב (באופן לא חוקי) ללא השגחה בכפר/מושב/קיבוץ?!

שלוש וחצי שנים.

את זה אתה כותב בהנחה והוא לא נלכד קודם וקיבל הרדמה כמובן

in the face

with a chair

פורסם

לא מסכים עם הקביעה הזאת ש"אם כלב לא יאכל כלום או יפספס אוכל למשך יממה לא יקרה לו כלום כי ככה הוא רגיל בטבע".

בולשיט.

אל לערבבו כלבי רחוב או חיות לא מבוייתות עם חיות מבוייתות.

ברור שכלב יסתדר בלי אוכל למשך יום אחד,אבל הוא יהיה רעב,כי כלב ביתי רגיל לאכול כל יום.

גם בנאדם יכול להסתדר בלי אוכל למשך יום,אבל זה לא שהוא מי יודע מה נהנה מזה,כי הוא רגיל לאכול כל יום.

לא מבין משפטים כמו "הכלב ילך מכות,זה חלק מהחיים שלו".

זה חלק מהחיים שלו אולי,אם הכלב הוא כלב רחוב.

שגרת יומו של כלב ביתי בריא זה ממש לא "ללכת מכות".

לא מבין איך אנשים מרשים לעצמם לזרוק באויר דברים כאלה בלי טיפת הבנה או ידע ומתייחסים לכלב הביתי שלהם כמו לכלב רחוב.

מגיל 4 אני מגדל כלבים ומעולם לא ראיתי אף אחד מהכלבים שלי "הולך מכות" על בסיס יומי או משהו שקרוב לחלק מהשטויות שאנשים פה זורקים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי שפה מקשקש שטויות זה אתה.

אף אחד לא אמר לתת לכלב לריב כל היום,ואיך הגעת לזה בכלל ? ?

תשאל כל וטרינר או מאלף והוא יגיד לך שאין שום בעיה שכלב יפספס ארוחה,

וזה לא קשור אם הוא כלב בית או כלב רחוב.

יש הרבה שאפילו ממליצים פעם בשבוע יום אחד לא לתת לו אוכל.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כאב לי הלב לקרוא כאלו דברים, אבל באמת שכבר אין לי כוח להגיב לכל מה שנאמר פה.

רק דבר אחד, אני מעוניין לציין:

אנשים לא מבינים שכאשר כלב בורח הם מסכנים אנשים אחרים.

אני חושב, למשל, ש"לאבד" אמסטף/פיטבול/כלב חזק זה פשוט חוסר אחריות ענקי !

רק תנסו לתאר את האישה הקשישה שמסתובבת עם הפודל הקטן שלה, שהוא כל החיים שלה, מותקף ע"י כלב משוטט, וכן, היו כבר סיפורים כאלו, אחד אפילו ממש לאחרונה.

פורסם

סליחה על ההתעלקות על השרשור אבל...

יש לי חתול סיאמי שבעוד חודשיים נחגוג לו 13 שנה.

מגיל 0 ועד היום המסכן בתול וכל היום וכל הלילה הוא נושך אותי ברגלים,נושך את השמיכות ואת הכריות... חסר מעצורים.

לא משנה כמה חתולות הבאנו לו הוא מסתכל עליהן, מסתובב ומתחיל לנשוך אותי...

איך גורמים לו להימשך לחתולות?!!

22092005(011).jpg

פורסם

alexa תעשי לו מנוי לפלייבוי.

לפותח השרשור, סירוס לא פותר בעיות התנהגות, אני לתומי חשבתי כך כשסירסתי את הכלב שלי אבל הוא ממשיך בשלו רק בלי ביצים. אם לכלב יש בעיית התנהגות יש לו בעיית התנהגות, סירוס לא יפתור אותה.

אל תדאג לכלב, אחרי חודש הוא ישכח שהיו לו אשכים.

אגב, אני מציע שתלך לספריית ווידאו או שתארגן לך איזה עונה של נשואים פלוס לראות. באמת מדובר בחור בהשכלה מבחינה תרבותית :).

חוץ מזה, אני גם ככה ממליץ על סירוס.

• תוכן חדש...