Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בסירוס כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלבים עם נטייה לתוקפנות יש לחנך עם מודעות לנטייה הזו. זה דורש בעלים עם הבנה באילוף, סבלנות ומודעות. לכן בבריטניה, למשל, אתה יכול להחזיק בסטאפי רק עם רישיון מיוחד. לכן, למשל, לא רצוי לשחק עם סטאפים משחקי שליטה וכוח.

.

אשמח אם תרחיב. תמיד ידעתי שמותר להחזיק באנגליה גם בול טריריים, אבל לא ידעתי שצריך רישיון מיוחד, לכן אשמח אם תרחיב קצת (אני לא ציני, אני באמת מעוניין לדעת).

אז מה ש- GREEN MONSTER אומר זה שאם ניקח כל כלב שנולד עכשיו ונסרס/נעקר בגיל 3 חודשים, לא יהיו יותר כלבים תוקפניים מלידה - לי זה נשמע, איך נגדיר את זה, מושלם מדי.

לפי דעתי, כל הרעש עם הגזעים המסוכניים הוא מאוד מאוד מוצדק וכל הכבוד למדינה - הרבה אנשים לקחו את זה לצד האחר ודיברו על השמדת גזעים, אבל כולנו (כולל הרשויות) ידענו שהמלטות לא חוקיות היו ותמיד יהיו.

דוגו ארגנטינו הוא פשוט נמר גדול ולבן וכשאחת השכנות שלי הולכת עם אחד עם מחסום וחגורה קצרה, עדיין קיים בי פחד קטן, הכלב פשוט נראה "הרבה יותר מכלב".

מה שאני מנסה לומר הוא שהכלבים כמו פיטבול, אמסטף וכיוצא בזה, הם לא מפלצות, אבל יש להם את הפוטניאל להיות כאלו ורק זה שווה את החוק שחייבים לקשור אותם (ולא התחלנו אפילו לדבר על זה שרוב הבעלים שמים פס כל זה ועל מחסום).

אתמול יצא לי לעשות הליכה (לעבוד על עצמי שכאילו חזרתי לכושר) ובא בן אדם עם פיטבול עם מחסום וחגורה, אך הפיטבול משך קדימה אליי, אני לא יכול להסתיר שלא נבהלתי לשניה.

בקיצור,

סירוס יכול למנוע תוקפנות, אבל לא במאת האחוזים.

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער, אני לא יודע פרטים על החוק באנגליה. אני יודע שקיים.

אישית אני מאוד מצטער שהוציאו את הסטאף מחוץ לחוק, כי זה כלב שמאוד התאים לי מהרבה בחינות, אבל קשה לי להתלונן. כל נושא גידול וטיפול בבע"ח בארץ כ"כ מפגר לעומת אנגליה (תראה רק את עניין הטיפול בבע"ח נטושים ומתעללים למיניהם) שאני לא מאמין שהיו מסוגלים למצוא פתרון שמאפשר גידול מפוקח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוציאו את הסטאף מחוץ לחוק איפה?

תפתח אתר אינטרנט ותמצא מספיק גורים מסוג זה.

החוק המסוכן לא הוציא את הכלבים האלו מחוץ לחוק, הוא פשוט גרם להקפיד יותר איתם (וכל הכבוד לו על כך!).

פורסם

אסור להרביע או לייבא סטאף אנגלי.

אני כלב כזה לא הייתי קונה אלא ממגדל שאני יודע שהוא מקפיד לא להרביע כלבים תוקפניים.

כלומר, ממגדל בחו"ל.

האמת היא שאני איש של בוקסרים, אבל אשתי לא. בכל מקרה, מאז עברו הרבה מים ונסיבות החיים קצת השתנו.

לא מזמן גיליתי את הרועים האוסטרלים והצלחנו להגיע להסכמה...

2007_12010197.jpg

פורסם

דוגו ארגנטינו זה כלב עם אופי לא פחות ממדהים, עם חינוך נכון הכלב הזה יכול להיות כמו פודל.

יש הבדל בין רועה אוסטרלי לבין בורדר קולי? בצבעים אני יודע שכן אבל מבחינת השאר מה ההבדל בניהם?

אני גם לא בטוח שיש בארץ גידול מסודר של קולים מסוג כזה או אחר וזה ידרוש ייבוא מחו"ל. כלב כזה דורש השקעה ברמה גבוהה ובלתי פוסקת מבחינת חינוך והפעלה, אבל הכיף איתם לא נגמר אף פעם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מסכים עם ההודעה של המפלצת לגמרי (סירוס בגיל מוקדם הוא לא ענין שיש לי ניסיון איתו אז בקטע הזה אני ללא דעה מוצקה - בכל השאר - מילה במילה)

תומר לגבי אילוף פנסיוני: אני אילפתי את הכלבים שלי (שלושה במספר) אחד על אחד עם המאלף בשיעורים אישיים ולאחר מכן המעבר הוא לקבוצה קטנה ואז לקבוצה גדולה - ככה שהכלב מתחיל מהשיעורים האישיים בהם הוא לומד את הפקודות (כמו שהירוק אמר - שב בוא ארצה רגלי ותוספת של למקום) קודם כל לבד ותורגל לבד ואז למד להקשיב לי ולא ליהיות מוסך מכלבים וגירויים אחרים.

בדרך הזאת - ברור מאוד לכלב שמי שהוא צריך להקשיב לו ולחפש אותו - זה אני בלבד, לא אנשים זרים , לא הסחות דעת - אני , הבעלים שלו (נו טוב ובת זוגתי).

באילוף פנסיוני - כל האילוף נעשה על ידי המאלף והוא מועבר אלייך. זו שיטה נחמדה - והכלב לומד את הכל כראוי - אבל הבעלים לאו דווקא לומד את הדינמיקה עם הכלב בלייב , וזה שהכלב עכשיו יקשיב למאלף - לא אומר שהוא יקשיב לך תמיד.

באחד על אחד - יש מבט חיצוני על הדינמיקה שלך עם הכלב - ורוב התיקונים יהיו לצד הבעלים מבחינת התנהגות עם הכלב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש הבדל בין רועה אוסטרלי לבין בורדר קולי? בצבעים אני יודע שכן אבל מבחינת השאר מה ההבדל בניהם?

גזע אחר שגודל למטרה דומה. שניהם קשורים למשפחת כלבי הקולי, אבל למיטב הבנתי הנטייה הטבעית של הבורדר לרעות צאן (ובהעדר חתולים, ילדים, רוכבי אופניים) היא חזקה יותר, אבל זו הכללה

יש המון לקרוא עליהם, כי הם מאוד פופלריים בארה"ב כיום, אבל הם לא קלים לגידול ודורשים אילוף ותשומת לב יומית.

אתה יכול לקרוא קצת כאן (ולבדוק את הערך באנגלית גם כן): אוסטרלי

פורסם

האוסטרלי כלב מדהים שאכן די פופולארי בארה"ב.

מאוד חכמים ובעלי התנהגות משפחתית משהו.

למיטב זכרוני הם קצת יותר מגודלים מהבורדר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מאוד חכמים ובעלי התנהגות משפחתית משהו.

חוצמי המשפחה המיידית היא לא רואה אף אדם אחר ממטר.

מקסימום, אם מדובר בילד, מרשה שייגע בה.

אחרת, אתה יכול לפנות אליה דרך היחצ"ן שלה...8)

פורסם
לא יודע אני רואה אותו מבזבז ביום כ 3 שעות על טיפוח האזור, הוא אצלו סטרילי לאללה, אם רק מישהו נוגע בהם הוא ישר מלקק ומחטא את המקום.

אתה אולי תוכל להסביר איזה סיבה יכולה להיות שנוגעים לכלב שלך באשכים?!

• תוכן חדש...