Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בסירוס כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשחרר פיטבול על כלבים אחרים, בסופו של דבר, זה כמעט ולחרוץ את דינם, מה עוד שזה ממש לא תורם לאופי שמתפתח אצל הכלב.

אני לא מכיר אותך, אבל אני מאמין שאתה יודע שבתור בעלים של כזה כלב, עלייך מוטלת אחריות גדולה מאוד ואני יודע כמה שזה לא נעים.

לחבר שלי יש סטף אנגלי וכל פעם שהוא יורד איתו, זה עם מקל ומחסום ולא מקרב או מתקרב לאף אחד, כי הכלב פשוט לא מסתדר עם חיות (לא יודע מה אופיו של הכלב שלך).

שים לב שבכל הדוגמאות שרשמת, אתה מדבר על כלבים תוקפניים ופה אני מצדיק אותך במאת האחוזים. לי יש כלבה קטנה שמספיקה נשיכה אחת קטנה כדי להכניע אותה. אני לא צריך לספר לך עם כמה ערסים רבתי וכמעט חטפתי מכות במטרה להגן עליה. אין מה לעשות, אנשים טיפשים!

אבל, שים לב, אתה מדבר על כלבה מוזנחת, שלא באשמתה ולפי מה שאתה אומר, אין לה שום עניין בלתקוף את הכלב שלך (הבנתי נכון?).

אפשרויות לפיתרון? הבנתי שדיברת עם הבעלים וזה לא עזר, תעבור שלב: פנה לאחת מהאגודות בעירך ותבקש מהמתנדבים לבוא ולחטוף אותה אליהם והם יטפלו בה, אבל, בבקשה, בשום אופן אל תזמין את הפקחים, הם אנשים רעים ! (הם בני דודים של פקחי החניה!:))

אז נכון שזמנך יקר וזה בכלל לא עניינך מה קורה עם הכלבה, אבל מה שתעשה זה מה שיבדיל אותך מאיש חסר אחריות ורגשות, כמו שכנך ה"יקר".

נ.ב

עזוב תירוצים, פשוט תגיד שאין לך כוח לעלות תמונה אחת מסכנה וזהו! :)

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אשלח את הכלב שלי לתקוף סתם כלב אחר ללא סיבה

הכלב שלי ספציפית נחמד לכולם עד שתוקפים אותו ואז הוא משתנה באותה השניה. אין לי סיבה ללכת איתו עם מחסום ומקל כי הוא פשוט מאוד ידידותי.

יש פה צער בעלי חיים והם אוספים את הכלב ואם אתה לא בא לשחרר אותו (כמובן שיש תשלום) אז אני מניח שאו שהוא יועמד לאימוץ כמה זמן ואז יורד אם לא יאומץ או שהוא יורדם במידי (לא זוכר איך הם עובדים שם בדיוק). זה לא יהיה שונה במיוחד אם יבוא פקח של העיריה

אתה צריך לראות אותה כדי להבין מה זה הזנחה

וזה לא שאין לי כוח, אלא אין לי תמונות שלו בכלל (אפילו לא את מה שהעלתי פעם כי נשרף לי הקשיח) ולצלם אותו זה יהיה כואב וגם ככה הוא מכה אותי לא מעט ויש לי הרבה סימנים כחולים ממנו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני לא אשלח את הכלב שלי לתקוף סתם כלב אחר ללא סיבה

אתה לא צריך בכלל לשחרר את הכלב שלך על חיה/אדם, גם אם יש סיבה! הכלב שלך הוא לא כלי לחימה וכדומה.

הכלב שלי ספציפית נחמד לכולם עד שתוקפים אותו ואז הוא משתנה באותה השניה. אין לי סיבה ללכת איתו עם מחסום ומקל כי הוא פשוט מאוד ידידותי. - מה זה ידידותי? הוא אף פעם לא יחרחר ריב? ז"א שעם זכרים מסורסים הוא מסתדר?

האמת שיש לך סיבה וזה ה-חוק, אבל במידה ונמצאים אצלך הרבה כלבים תוקפניים משוחררים, אז אני באמת לא הייתי הולך עם מחסום, רק כדי שהכלב יוכל להגן על עצמו.

יש פה צער בעלי חיים והם אוספים את הכלב ואם אתה לא בא לשחרר אותו (כמובן שיש תשלום) אז אני מניח שאו שהוא יועמד לאימוץ כמה זמן ואז יורד אם לא יאומץ או שהוא יורדם במידי (לא זוכר איך הם עובדים שם בדיוק). זה לא יהיה שונה במיוחד אם יבוא פקח של העיריה - זה הקטע, שזה כן יהיה שונה. באמת, תנסה להתקשר לאחת העמותות ותיווכח בעצמך !

אתה צריך לראות אותה כדי להבין מה זה הזנחה - אתה לא צריך להגיד לי שיש אנשים ז*נ*ת בארץ, זה ממש לא חדש לי.

וזה לא שאין לי כוח, אלא אין לי תמונות שלו בכלל (אפילו לא את מה שהעלתי פעם כי נשרף לי הקשיח) ולצלם אותו זה יהיה כואב וגם ככה הוא מכה אותי לא מעט ויש לי הרבה סימנים כחולים ממנו

אני אקח את זה בצחוק, אבל אם תגיד עוד כמה וכמה פעמים שהכלב שלך מתעלל בך, אז אני כבר אתחיל לרחם עלייך ולחשוב שבעתיד הכלב שלך יתקוף אותך סתם

.....

פורסם

השחרור של הכלב שלי יעשה לצורכי הגנה בלבד והוא מסתדר עם כל הכלבים, גם עם לא מסורסים אז אין לי בעיות להפגיש אותו עם כלבים אחרים שלא תוקפים.

הוא לא תוקף אותי, הוא פשוט במשחקים שלו ובהתלהבות קופץ עלי ורץ באטרף בבית וזה פשוט משאיר לי סימנים כחולים

ראית פעם כלב שעושה דריפטים בבית או רץ במקום ולפעמים נכנס עםה ראש בקיר ובשפיץ של השולחן? ככה זה הכלב שלי, ראש בלטה ועצמות מברזל אבל הוא ילד טוב ורוצה רק לשחק בצורה מופרעת

in the face

with a chair

פורסם

אני מסכים עם דברי פאולו מהעמוד הקודם ועם תומר,

הסיפור שלו בדיוק מזכיר לי 2 סיפורים שקרו לי בשכונה:

א) כלב פודל מעורב שמשוחרר קבוע בשעות מסוימות כדי "שיוליך" את עצמו - דיבור עם הבעלים לא עזר - לא אכפת להם.

אני יורד עם הבולדוגית הצרפתית שלי שהיתה בסוף תקופת יחום, מה לעשות , לא אני ולא היא אוהבים את הכלב הזה , הוא ניסה לעלות עליה פעם אחת גירשתי אותו ומשכתי אותה , פעם שניה כנ"ל , פעם שלישית - לא משכתי אותה והיא הורידה לו ביס.

מאז - רק פעם אחת הוא ניסה בטעות להתקרב אליה. (אני הולך עם הכלבים קשורים , וזאת על אף שהם מאולפים ובאותה מידה אני יכול ללכת בלי רצועה עם פקודת רגלי, כן , גם ליד חתולים וכלבים אחרים , אם אני משחרר אותם - זה סיפור אחר)

ב) כשהכלבים שלי היו יותר קטנים היה כלב שגם כן הבעלים שלו "זרק" אותו לרחוב כדי שיעשה צרכים לבד כל יום , פעם אחת הוא ניסה לתקוף את הפינצ'ר שלי - חברה שלי נכנסה והפרידה ביניהם - קיבלה ביס מהכלב המשוחרר וכשהוא ניסה להתנפל שוב - הוא חטף הפעם בעיטה. ניגשנו לדבר עם הבעלים - והוא ענה ב"פשטות" - מה הכלב שלי? לא יכול ליהיות - הוא לא תוקף אנשים או כלבים...

אז עשו לי טובה , לשחרר כלב - זה חוסר אחריות גם אם רק מנקודת המבט של הצקה לאנשים אחרים.

אתה רוצה שיתחשבו בך?

גם אני

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ראית פעם כלב שעושה דריפטים בבית או רץ במקום ולפעמים נכנס עםה ראש בקיר ובשפיץ של השולחן? ככה זה הכלב שלי, ראש בלטה ועצמות מברזל אבל הוא ילד טוב ורוצה רק לשחק בצורה מופרעת

כן, כמו שראית כבר, יש כאן תמונות של סאן ברנרדית היפראקטיבית כזאת.:-D

פורסם
מאולף = רגלי, שב, קום,לך ,תעשה קפה.

מחונך = מכיר את הגבולות , לאו דווקא יושב כשאומרים לו או הולך להביא את הכדור או מחכה במקום.

ותוך כדי גם יודע פעולות בסיסיות.

פעולות בסיסיות כמו מה?

כלב לומד ע"י התנייה (אילוף). אין חינוך אצל כלבים, כי אין להם לא מוסר ולא הבנה מוסרית. כלבים מלמדים התנהגות, לא עקרונות.

אההה וגם יש לו תבונה משלו , כלומר לא כלב רובוט מאולף.

לכלב אין תבונה. יש לו מנהגים שטבועים בו גנטית, שחלקם חוזקו ו/או הוחלשו ע"י רבייה מובקרת של בני אדם, ויש את מה שהוא לומד בהתנייה. מעבר לזה - יוק. כלב שבני אדם מכנים "נבון" הוא כלב שמסוגל לזכור סדרה מורכבת של התניות. אם הוא מאולף, אלו התניות שיצר עבורו אדם בכוונת מכוון. אם לא, אלו התניות שלמד לבד.

FALOU - אם היית נותן אפילו חצי ממה שאני נותן לכלבים שלי ( לא בכסף , זה לא מדד לכלום ) לא היית כותב עלי מפקיר בשום פנים ואופן.

בוודאי שאתה מפקיר. לא במקרה כלבים משוחררים חיים שלוש וחצי שנים בממוצע. כשאתה משחרר את הכלב אתה חושף אותו לסכנות והופך אותו לסכנה בעצמו לאנשים ובע"ח אחרים.

למה אתה מעקר נקבות ומונע מהן את "חדוות האימהות?"

כי גורים זו הבעיה שלך. גורים של כלבים מהזכרים המשוחררים ומהטרידים שלך זו בעיה של מישהו אחר.

כמו שכתבתי, אתה עושה מה שנוח לך ואחרי זה ממציא על כך תיאוריות למה זה טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במידה מסויימת כלב חכם זה כלב שגם מסוגל לחשוב בעצמו ויתכן קושי מסויים באילוף כלב כזה יותר מאשר כלב טיפש.

כלב חכם הוא מעבר לרובוט גם אם הוא מאולף בצורה מושלמת, תמיד תהיה לו עמדה נוספת בראש ותמיד יש סיכוי שהעמדה הזאת תבוא לידי ביטוי בצורה טובה או לא זה כבר תלוי ביציבות של הכלב.

ולמי שחושב שאילוף זה לחיות, שיסתכל מה בני האדם עושים בעבודה שלהם, מבצעים את מה "שאילפו" אותם לעשות והדוגמה הכי פשוטה זה פקידה שמקבלת הוראה מהבוס שלה להכין לו קפה, וההתניה הפשוטה היא משכורת בסוף חודש.

השורה התחתונה היא שאנחנו לא שונים מהכלבים בבסיס שלנו.

in the face

with a chair

פורסם
השורה התחתונה היא שאנחנו לא שונים מהכלבים בבסיס שלנו.

שונים מאוד, אם כי גם אנחנו מופעלים במידה מסויימת ע"י התניות (ע"ע ביהביוריזם).

ת'שמע, בתור מי שמגדל ילדה, כלב זה הרבה הרבה הרבה יותר פשוט ללמד. קצת ידע והרבה התמדה זה כל מה שצריך (ועזרה מקצועית אם יש קושי ספיציצי).

פורסם

דווקא עם גורים אין לי בעיה , הכלבות שלי עוקרו אחרי המלטה אחת( סביר , לא? או שגם על זה יש לך משהו חכם להגיד? )

העניין הוא לא של מי הבעיה בסופו של דבר.

אלה שהעיקור משפיע פחות עד לא משפיע על הנקבות , וזאת עובדה בשטח - בזכרים יש יותר סיכון.

אז למה לפתור את הבעיה בדרך הקשה?

תתפלא , לכלב יש תבונה , ויכולת ללמוד ויכולת להחליט בעצמו אין יצור בטבע ללא תבונה , הכל יחסי.

ויש דבר כזה חינוך לכלב ולאו דווקא אילוף כלב , והזקנה בחבורה שלי כבר חצתה בקלילות את קו ה15 שנים ככה.

הויכוח הזה לא יכול להתמשך כי על כל מה שאני אומר אתה בכוח מנסה למצוא מה פסול והזוי , וחבל.

ואני לא בטוח בכלל שהנסיון שלך עולה על שלי בתחום( גם עבדתי בתחום הדפוק של גידול כלבים , לצערי ) , למרות שסביר להניח שאתה מבוגר ממני.

פורסם
ויש דבר כזה חינוך לכלב ולאו דווקא אילוף כלב

אני שואל אותך שוב, מה ההבדל בין חינוך לאילוף מבחינת הכלב?

מעבר לזה, לא ענית לטיעון אחד שכתבתי.

פורסם
אני אוריד קצת את רמת הדיון ואומר לכם במילה אחת מה מפריע לי בכלבים שלא מסורסים.

והמילה היא: "ליפסטיק!"

גם לכלב מסורס יוצא הליפסטיק כשהוא שמח,מתגרד.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:

• תוכן חדש...