Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי קניית BMW 328 קופה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי להיכנס לאיכויות הניהוג של הרכב, לבעיות אחזקה שלו (אם ישנן כאלה) ולקושי למשצוא אקזמפלר במצב ראוי (בלי אגזמה בשאסי...), אני רוצה להביא לתשומת ליבך רק שתי נקודות קטנות:

הרכב הזה מושך אש. זה אומר שאם תצא מאירוע והמשטרה עורכת במקום בדיקת שיכרות - יש סיכוי די טוב שייפנו דווקא אליך ולא לנהגים אחרים כדי לעשות בדיקה. בדיקה רשיונות? אתה תמיד תיפול למדגם...

בנוסף תבדוק טוב מה עלויות הביטוח הצפויות. צפה פגיעה בתחום הזה.

פורסם

היתה לאבי אחת במשך שמונה שנים. היא היתה מאוד אמינה (מצבר שהחזיק מעמד שמונה שנים :shock:), אם כי האחזקה אכן יקרה. לטעמי, הרבה פחות מעניינת לנהיגה מה-E36, מבחינת התנהגות, אבל עדיין מתנהגת כהלכה. הגיר האוטומטי עצלני, עם הילוך שני ארוך מדי, אבל ליומיום יש מספיק כוח כדי שלא תרגיש איטי.

סיכום: האוטומטית היא מכונית GT.

ידנית - לא נהגתי.

לנהיגה: עדיפה E36.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מבלי להיכנס לאיכויות הניהוג של הרכב, לבעיות אחזקה שלו (אם ישנן כאלה) ולקושי למשצוא אקזמפלר במצב ראוי (בלי אגזמה בשאסי...), אני רוצה להביא לתשומת ליבך רק שתי נקודות קטנות:

הרכב הזה מושך אש. זה אומר שאם תצא מאירוע והמשטרה עורכת במקום בדיקת שיכרות - יש סיכוי די טוב שייפנו דווקא אליך ולא לנהגים אחרים כדי לעשות בדיקה. בדיקה רשיונות? אתה תמיד תיפול למדגם...

בנוסף תבדוק טוב מה עלויות הביטוח הצפויות. צפה פגיעה בתחום הזה.

מה שאתה מספר מכוון לכל דגם BMW.

לדוד שלי יש BMW סדרה חמש החדשה והמשטרה כל פעם נהגה לעצרו אותו, עד שהוא התלונן בתחנה.

BMW נוצרה לה סטיגמה של המכונית של המאפיה וזה באמת חבל.

פורסם
BMW נוצרה לה סטיגמה של המכונית של המאפיה וזה באמת חבל.

בתור מי שעבד צמוד לקמור, זו סטיגמה מוצדקת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדוד שלי יש BMW סדרה חמש החדשה והמשטרה כל פעם נהגה לעצרו אותו, עד שהוא התלונן בתחנה.

ואחרי שהוא התלונן ? השוטרים בכל המרחב שיננו את מספר הרישוי שלו ולא עצרו אותו יותר ?

בכל אופן לגבי הסטיגמה, הכל תלוי בין מה אכפת לך : סטיגמה או הרכב עצמו, הכל תלוי באופי שלך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ואחרי שהוא התלונן ? השוטרים בכל המרחב שיננו את מספר הרישוי שלו ולא עצרו אותו יותר ?

בכל אופן לגבי הסטיגמה, הכל תלוי בין מה אכפת לך : סטיגמה או הרכב עצמו, הכל תלוי באופי שלך.

אל תנסה להתחכם.

השוטרים שעצרו אותו היו כל פעם באותו תחום ולכן הגעה לתחנה שאחראית על התחום הינה רעיון חכם והוא , לפי מה שאני הבנתי, פתר את הבעיה.

עם "כל הכבוד" לכל המאפיונרים, יש הרבה אנשי עסקים ישרים שהולכים בדרך הישר והחברה , בה הם עובדים, מחליטה לפנק אותם ברכבים מפוארים.

• תוכן חדש...