Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בקשר לנושא שעלה פה !

טיפול גדול שעושים לרכב במוסכים מורשים (הרכב שלי זה סיאט )

זה כולל ניקוי פיח מהמנוע וכו כאילו אני יודע שמחליפים פילטר דלק ועוד כמה חלקים שקשורים למערכת הדלק אני יודע שמחליפים בלמים לכל האוטו קדמיים ואחוריים מחליפים גם פילטר אוויר אבל מה עוד עושים ?

אני הייתי רוצה שינקו לי את המנוע שיחזירו אותו לימיו הראשונים .. האם עושים את זה בטיפול גדול שעולה איזה 1500 שקל ועושים אותו כל 30 אלף קילומטר ..

פורסם

עדכון חשוב!!

הצלחתי להגיע ל140~ קמש בהילוך 4 ברגע שאני עובר להילוך 5 הרכב יורד ל120 ולא עובר את ה3000 סל"ד לא משנה כמה אני לוחץ על הגז. בשאר ההילוכים אני מצליח להגיע לסל"ד גבוה

מה זה יכול להיות?

פורסם

ידידי לפני שתסכן עצמך בנהיגה פראית כזו או אחרת.

לי יש פולו 96 עם מנוע AEE. הרכב עובר 120 קמ"ש בהילוך חמישי ללא בעיה. בכל מקרה מאחר ואין לך עם מה להשוות מומלץ מאד שתיגש למוסך כמו מוסך רון שמכיר את הרכבים האלו ויכול להשוות לרכבים מקבילים. גם אני לא הייתי בטוח ולכן ביקשתי מרון שיעשה סיבוב על הרכב שלי.

יכול להיות שיש לך החלקה בקלאץ, יכול להיות חוטי הצתה לא טובים, פלאגים לא טובים, מכסה מפלג, רוטור ועוד ועוד ועוד.... הרשימה ארוכה. גש לרון ותקבל חוו"ד מקצועי.

פורסם

רון מבצע טיפולים במוסך שלו ?

כאילו אם אני רוצה טיפול 30 אלף קילומטר הוא עושה שם מה שיעשו לי ב ג.ג.ג ? הוא שהוא לא מתעסק עם זה

• תוכן חדש...