Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר HELIX HXA 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לא יודע מה ומי.

פשוט רציתי לשתף אותכם, מי עוד אם לא את חברי הפורום? קניתי אתמול מגבר שאני מאוד מעריך את החברה שיצרה אותו. זה הליקס HXA 500 מגבר 4.1 ערוצים. מיוצר בגרמניה. 4 ערוצים בהספק של 60 וואט ב 4 אום, באחוז עיוות קטן ביותר 0.009%! למגבר יש גם ערוץ לסאב וופר בהספק של 150 וואט ב 4 אום ו 250 וואט ב 2 אום. בעיקרון אני לא צריך את הערוץ ה-5. כי כנרא המגבר ישמש לטוויטרים ו אולי למידים או רמקולים אחוריים. מגבר מאוד דק סה"כ 3 ס"מ עובי 20 רוחב ו 43 ס"מ אורך. מה עוד מיוחד? למגבר יש 5 גיינים זאת אומרת שלכל ערוץ יש גיין משלו. ואפשרות כיוון של כל ערוץ בניפרד. חוץ מזה יש אפשרות לחבר את הסאב וופר בעזרת RCA לחוד מה HU דרך היצאה לסאב או על מנת לשלוט על סאב. או פשוט להזיז את הסוויץ' והמגבר ישתמש באות של RCA שבא להגביר את הערוצים הרגילים, במידה ואין לכם יציאה נוספת לסאב. במגבר יש 10 טרנזיסטורים ומול כל אחד יש נורה בצבע אדום. אם יש בעיה באחד מהם המנורה לא נידלקת. המגבר מאוד מתוחכם.

תודה!

פורסם

רומן תתחדש!

אולי תרחיק לכת ותנצל את הערוץ החמישי לרמקול סנטר מתישהו :wink:

כמה עלה התענוג?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מקווה שאני יגיע לתוצאה רצויה. רכיבים יש. נישאר לי להתקין את זה והכי קשה זה הוופרים.

מגבר מאוד גמיש. מה שאני רוצה לעשות זה או להגביר טוויטר+מידראנג' ערוץ 5 פנוי.

אולי אני יגביר טוויטרים+רמקול אחורי. תלוי במצב רוח שלי לאותו הרגע. אפשר גם להגביר איתו טוויטר+מידוופר+סאב למערכת שלמה. מה שאני מתכוון לעשות זה.. סוד! :)

אני קניתי אותו מחבר ב 1.5K! נירא לי מחיר טוב.

פורסם

מגבר מעולה, הוא גם אנדרייטד.

רק שים לב למשהו אחד, הוא חייב אבל חייב קירור טוב יותר, מאווררים הם לא אופציה הם חובה.

המגבר הנ"ל גם ככה בנוי עם היט-סינק מפרספקס וזה גם לא מספיק.

הסדירה הזו ידועה ברגישות לחום.

מחיר מעולה למגבר מעולה.

לא היית מוצא משהו טוב יותר במחיר הזה.

עכשיו מכיוון שרומן לא הוסיף תמונות, אז אני אעשה זאת:).

inside1.jpg

outside1.jpg

outside4.jpg

under construction..

פורסם

אה ניר תודה על התמונות. רציתי לצלם אותו אבל התמונות שנתת הם מעולות. רק שאצלי זה דגם רגיל זה לא ה Q אם אקוולייזר פרמטרי. התמונה עם 4 פטנציאומטרים פחות.

זהו שבעל הקודם שלו אמר לי את זה אבל אני כבר ניסיתי אותו על טוויטרים הוא לא יתחמם בכלל ואני רוצה לשמש אותו בעיקר על טוויטרים ו אוי מידים. בקיצור לא נעשה לו חיים קשים.

המגבר מוציא בפועל קרוב ל 70 RMS, מדובר על עיוות של 0.009 לערוץ ב 4 אום. לערוץ מונו באזור ה 170 RMS ב 4 אום.

פורסם
תתחדש, נראה מגבר שהושקעה בו מחשבה ,

נ.ב.

סוף סוף שרשור שלא עוסק בחוות דעת על מגבר דומבוס 2700 ואט ,

או הצעה למערכת SQ , ב-2K ש"ח.

+++++1

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

מה עוד מיוחד במגבר. שבו אין אף תיקשורת חוטית. זאת אומרת כל האלמנטים מולחמים ישירות לפלטה. מהנדסים של ברקס ישבו על זה. וכל האלמנטים של שליטה נימצאים כמה שקרוב יותר לאלמנט הנישלט. שימו לב.

פורסם

מגבר מעניין :-o

תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש! מגבר מצוין!

מנסיון...יש לי כזה כבר כמעט שנתיים,הפעיל בעבר מורל הייבריד וכיום מפעיל מורל אלייט בבי-אמפ וסאב של אלפיין.

כשהתוכנית בעתיד להשאיר אותו רק לטוויטרים ולמידים (ולסאב) ולהביא מגבר נוסף למיד-בסים.

שתהיה לך רק הנאה ממנו!

• תוכן חדש...