Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, ב205 יש קופסת פיוזים מתחת להגה. בכל המכוניות יש,סתם נתתי דוגמה.

השאלה שלי האם ניתן לבנות מנתק הצתה כמו שעשיתי בטרקטורון שלי? שם פשוט חיברתי מפסק בטור לשקע המפתח.

השאלה אם קיים פיוז מסויים שאם נוציא אותו הסטרטר לא יעבוד? כי אם כן, כל שנותר לעשות הוא לחבר אליו בטור מפסק סודי אי שם שרק אם הוא יהיה סגור יהיה ניתן להניע.

אם כן איפה זה ב205?

ועוד שאלה על הפיוזים, יש הרבה מקומות חסרים, למה זה?!? הכנות לעתיד?

פורסם
תגידו, ב205 יש קופסת פיוזים מתחת להגה. בכל המכוניות יש,סתם נתתי דוגמה.

השאלה שלי האם ניתן לבנות מנתק הצתה כמו שעשיתי בטרקטורון שלי? שם פשוט חיברתי מפסק בטור לשקע המפתח.

השאלה אם קיים פיוז מסויים שאם נוציא אותו הסטרטר לא יעבוד? כי אם כן, כל שנותר לעשות הוא לחבר אליו בטור מפסק סודי אי שם שרק אם הוא יהיה סגור יהיה ניתן להניע.

אם כן איפה זה ב205?

ועוד שאלה על הפיוזים, יש הרבה מקומות חסרים, למה זה?!? הכנות לעתיד?

אפשרי גם ברכב.

אפשר לנתק את ההצתה, את המתנע או אפילו את משאבת הדלק החשמלית

אתה צריך למצוא פירוט ייעוד של הפיוזים ב-205 (היינס,ספר רכב או ברשת), יש מכוניות שזה מצוין על גב מכסה התיבה

המקומות החסרים הם בד"כ הכנות לרכבים מאובזרים יותר או מקומות לאיחסון פיוזים למקרה חירום.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

תודה רבה.

כל שנותר למצוא תרשים של הפיוזים. אני אשמח אם למישהוא יש ויוכל לומר לי.

כי לדעתי גנב שלא מצליח לגנוב את האוטו תוך 10 דקות יעוף משם מהר! ואת זה יקח לו הרבה זמן למצוא כי הוא לא יחשוב על זה.

פורסם
תודה רבה.

כי לדעתי גנב שלא מצליח לגנוב את האוטו תוך 10 דקות יעוף משם מהר! ואת זה יקח לו הרבה זמן למצוא כי הוא לא יחשוב על זה.

בדיוק בשביל זה נועד האימובילייזר (וגם עליו מתגברים)

לא שווה ליישם כזה ניתוק, אימובילייזר טוב לא עולה הרבה ומיישם 2 ניתוקים

שווה להשקיע באימובילייזר שמיישם קוד סודי שיעיל במקרה וגונבים את צרור המפתחות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

תודה אבל יש לי כבר אימוביליזר קודן!

הביטוח הכריח אותי לשים.

אני רוצה לשים בנוסף משהוא לא נראה לעין.......

ד"א האימוביליזר עלה לי מעל 250 שקל לא זוכר בדיוק :roll: עשו עלי קומבינה?!?

פורסם
תודה רבה.

היתה לי מכונית שלחצן "אורות הערפל" היה למעשה ניתוק משאבת הדלק כך שהרכב היה מניע אבל הגנב היה מגיע איתו עד לקצה הרחוב... :screwy:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...