Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה מובן מהכותרת מה אני מחפש, לכן אנסה להסביר כאן יותר.

ברוב הרכבים אשר בהם מותקן קיט של פילטר פתוח, הקיט שבא מקורי מסימוטה או קיט אשר נחשב קמקובל וכסטנדרט מותקן באזור חם, לפעמים ליד הרדיאטור (צמוד יחסית) ולפעמים קרוב לסעפת הפליטה.

לכולנו ידוע שהפילטר הפתוח לא תורם הרבה אם בכלל, לפעמים עקב החום אפילו מוריד מהביצועים ותורם ביצועים פסיכולוגיים.

אם כבר הטותקן פילטר אויר, אני אישית הייתי רוצה לדעת שהוא לא מוריד מההספק.

הייתי רוצה לדעת איך ניתן לבודד אותו, או איך ניתן לחסום קצת את החום של סעפת הפליטה במקרה הספציפי שעליו אני מדבר. האם יש איזשהו חומר שאיתו ניתן לעטוף את הסעפת? לגרום לכך שהיא תפזר פחות חום?

אשמח לעצות וקצת עזרה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הפרוייקט של מוטי זכור לי היטב. מעניין אותי אם יש איזה חומר שספציפית אפשר לעטוף איתו דברים ולבודד מפני חום.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אשמח להסבר על החומר ועל מקום בו ניתן למצוא אותו בארץ (ואם כבר אז אזור מרכז).

בכל מקרה עטיפה של סעפת הפליטה לא תפגע באופן כלשהו ברכב? הרי אם החום מבודד הוא נשמר במקום אחד, במקרה של הסעפת תמיד תוך כדי פעולת המנוע יש בה זרימה של אויר חם, השאלה אם אחרי שמבודדים אותה זה פוגע איכשהו במשהו אחר?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...