Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,פעמיים( שבת עברה ואתמול )קרתה לי אותה הבעיה באותו מקום חניה לא קבוע ( מקום בילוי ).

אני מנסה לפתוח את החלון בפעם והוא לא נפתח

שבוע שעבראני מניע את הרכב מחכה מספר שניות ומנסה לפתוח לפתוח והוא פשוט לא נפתח ,

מתחיל לנסוע ואחרי 5 דקות מנסה שוב ונפתח בלי שום בעיה ,במשך השבוע לא היתה כל בעיה ,כל יום שנסעתי פתחתי מספר פעמיים ולא היתה בעיה .

אתמול שוב מנסה לפתוח,נפתח ממש קצת יורד ומתחיל להכנס לגג ,ונעצר פעמיים ניסיתי ובסוף פתחתי לכיון השני (כשהחלק האחורי עולה קצת ) ושוב אחרי 5 דקות מנסה ופותח כאילו לא היתה בעיה .

היום ,שום בעיה נפתח חלק...

מישהו נתקל במצב דומה ? ?

פורסם

אם אני לא טועה,המנגנון של הגג הוא חשמלי והייתי מהמר על תקלה בו /בדרך בנקודה מסויימת שלא מעבירה זרם חשמלי כנדרש.

מומלץ לפנות למתקין /אביזרי רכב לפתרון התקלה,שלא נראית מסובכת באופן יחסי לתיקון .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...