Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1800 5 דלתות - דעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

עד לפני שבועיים התלבטתי בין הונדה אקורד לסיויק ( גירסת הסדאן )

לפני כמה ימים נפלה הזדמנות לרכוש הונדה סויוק חמש דלות 1800 ( זאת עם הגיר הרובוטי והמראה היפה ) מודל 2006

בסיבוב ראשוני שעשיתי עליה עושה רושם נחמד,סביבת נהג מפנקת נסיעה שקטה ומרחב פנימי.

הגיר הרובוטי קצת 'תוקע' אבל הבנתי שזה עניין של הרגל.

לעומת זאת הגיר החצי אוטומטי שמופעל באמצעות המנופים על גלגל ההגה מלהיב.

אני לא טיפוס שמחליף כל חצי שנה רכב.הרכב הנוכחי בו אני מחזיק נמצא אצלי שנים לא מעטות.

אני מחפש רכב שיחזיק אצלי לפחות שנתיים עד שלוש.

השאלה המרכזית היא,האם ההונדה הנ'ל תוכל להתאים לי לתקופה כזו ארוכה ?

וכמובן אשמח לשמוע מבעלי נסיון חוות דעת על הדגם הזה.

עליי לקבל החלטה לגבי רכישה בימים הקרובים לאחר שאקח אותה לבדיקה בתחילת שבוע הבא.

תודה לעונים

פורסם

1- יקרה.

2- ממסרת רובוטית (עם היתרונות וחיסרונות שךה - קרא שרשורים על נושא)

3- ישראלים מעדיפים יותר רכבי 4 דלתות (שוק)

פורסם

אתה מדבר על משומשת: לא יודע כמה מופיע במחירון עבל היה הנחה של 15000 לדגמי 2007 חדשות (עד סוף ספטמבר).

www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=267&ArticleID=909
פורסם

לדעתי - התמחור של הרכב הופך אותו למיותר קצת, הוא עולה יותר מגולף TSI חדשה עם מקסימום איבזור, לא שווה ובTSI אתה מקבל מנוע מדהים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לדעתי - התמחור של הרכב הופך אותו למיותר קצת, הוא עולה יותר מגולף TSI חדשה עם מקסימום איבזור, לא שווה ובTSI אתה מקבל מנוע מדהים.

ובזבוז טונה של כסף על דלק,טיפולים וחלקים.

פורסם

טוב אז בניגוד לקודמי פה עד עכשיו לפחות...אני יכול לתת דעה כאחד שנוהג בסיוויק 5 דלתות חדשה (של אבא אומנם מודה באשמה, רוב הזמן אני עם ההאצבק שלי) בכל מקרה למרות ששלנו ידנית אני חייב לומר שאני מאוד נהנה מהאוטו..חוץ מהעובדה שההגה לא מעביר מספיק תחושה הוא עדין חד ומאוד מדויק ומהיר!!!

מעבר לזה האוטו די זריז (יורד מ-9 בבדיקה שלי עם ה-VSA מנותק). האוטו שקט מאוד וקשה להאמין כמה תכנון הוכנס לפנים הרכב כמו העובדה שאפשר לקפל את המושבים האחורים גם קדימה וגם אחורה (אחורה ואז נכנסים 2 זוגות אופניים)...

בכלל מקרה בלי קשר להכל...הטיפולים יותר זולים מרוב המשפחתיות האירופיות בדלק בממוצע יוצא לאבא שלי 1:12 עם רגל די כבדה והביטוח מקיף בסביבות ה-4

ככה שחוץ מהמחיר הראשוני הדי גבוה היא לא שונה בשום דבר ממשפחתיות אחרות... ואל תשכחו שמאחר וזאת הונדה הערך שלה בעתיד ירד בהתאם...8)

• תוכן חדש...