Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר מהמוסך המרכזי, אחרי בעיות התנעה (כפתור START/STOP) סטרטר מסתובב, אבל האוטו לא מניע אלא אם כן, אני מוסיף גז. מי שמכיר את האוטו יודע שאי אפשר להניע בלי רגל על הגז... מצריך גמישות בקרסול!!! הבעיה שבמוסך לא עלו על שום בעיה. מה עושים?

זאת ועוד, בימים האחרונים השעון התאפס לאחר כל דימום מנוע. מאתמול פשוט אין לוח שעונים... כלום, חושך!

נאמר לי במוסך, באופן מאד מפתיע וללא הסבר, כי הלוח שרוף. לטענתם, אני הראשון שזה קורה לו והם לא כ"כ יודעים איך לאכול את זה. הבעיה היא שהחלק עולה...6300 ש"ח לפני מע"מ, אה, כמובן שהאחריות נגמרה...חודש שעבר!:evil:

פורסם

אני הייתי פונה במכתב חריף (במייל) ישירות ליבואן ותובע את החלפת לוח השעונים ללא שום תשלום.

מצטער,רוב חברי הפורום אבל זה שיש לכם צרפתיות ובמיוחד דגמי רנו לא הופך את היבואן הזוועתי שלכם "קרסו" ליבואן על ובטח לא בהשוואה לטויוטה,מאזדה,הונדה-כאשר במכוניות כאלו מתגלה פגם באחריות או אפילו מעט קדימה בכלל לא צריך לדבר איתם.

קרסו בעניין הזה ידועים כנותני שירות דב והמבין יבין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי רנו וניסאן השתפרו מאוד בשירות.

אני מכיר חבר שיש לו ניסאן לארגו שהלך לו האימובלייזר המקורי שיושב על משאבת ההזרקה ומקודד למפתחות(אימובלייזר מקורי).

הבחור מסכן פחד שהולכים לשחוט אותו במוסך ופחות מ10000 ש"ח הוא לא יוצא.

הבחור הגיע למוסך המרכזי בראשל"צ. הוא קיבל קופון לארוחה בקניון הזהב + מונית הלוך וחזור. הוא שאל את האחראי אם זה יעלה לו.

האחראי אמר בציניות כמובן הכל במחיר. לבסוף החליפו לו יחידה חדשה עם קידוד למפתחות הרכב ב 1600 ש"ח.

רק שתבינו מוצר כזה חליפי שמתקינים ונקרא "MED" עולה בחנות איבזרים 1450 ש"ח.

אז הוא יצא בזול וגם שבע. ממה שידוע לי החברה בקרסו בהנהלת איציק וייץ לקחו את נושא השירות ברצינות והם עושים עבודה טובה.

לעניין הבעיה. נראה לי שיש לך בעיה ביח' שנקראת UCH שזה מחשב "בודי" כלומר אחראי על נושא המיחשוב בתוך האוטו.

ממה שידוע לי בתחילת שיווק הדגם היו להם בעיות ביחידות אלה עם האמינות שלהם. אני אישית פתחתי יחידה כזו וראיתי שיש שם הלחמות קרות. ואם עוברים על ההלחמות של הרכיבים שם הכל מסתדר.

אם לא בא לך להתעסק עם זה פנה ליבואן ובקש את השתתפתו בנזק . הם הרבה פעמים עושים את זה למכוניות שסיימו את האחריות שלהם.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

שלום רב.

הצעתי לך היא להתעקש אכן מול היבואן. אני יודע כי במקרים קודמים היבואן השתתף בחלק מהעלות מכיוון שאתה רק סיימת את האחריות.

אם לא תצלח דרכך מולו, תוכל לפנות אלינו לתיקון התקלה (בעלות נמוכה כמובן מעלות לוח חדש).

בהצלחה והיה עקשן מול היבואן. יובל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר ששמעתי לעצות המומחים, קיבלתי תשובה טלפונית למכתבי,שהמוסך "מוכן לעזור לי במלחמה מול היבואן, למרות שעד היום לא היתי לקוח ישיר שלו, הם מעריכים כי יוכלו להשיג השתתפות של כ-50%,זאת לאחר מלחמה כי בכל זאת נגמרה האחריות".

שאלתי אם כן הינה, האם הצעה זו הוגנת או שמא יש פה מין "סתימת פיות"?

יש לציין שהוסבר לי כי לאחר התיקון, אני אצטרך לחתום על מסמך שאני שבע רצון! נשמע לי הוגן ,אם כי תמוה שזה בעצם תנאי, מה גם שלא נתקלתי בבקשה כזו ב-17 שנים שיש בבעלותי רכבים,האם מישהו מכיר סוג זה כזה של בקשה?

בתודה מראש, ארנו.

פורסם

שלום שוב.

נקודה נוספת היא האם בהחלפה ללוח החדש, הם יעדכנו לך את מונה המרחק ?

אני יודע כי בעבר הם היו מרכיבים לוח חדש ומשאירים אותו על 0 ק"מ ונותנים לך מכתב בדבר ההחלפה.

50% זה נשמע הוגן (אבל עדיין יקר) ובכל מקרה תלחץ עליהם לעדכן לך את מונה המרחק במסגרת קניית הלוח.

בהצלחה, יובל.

פורסם

למיטב הבנתי הלוח באמת מגיע עם אפס ק"מ, כאשר הם מציינים את נושא ההחלפה במחשב ע"מ שלא תיווצר עברה לכאורה של הפחתת הקילומטראז'.

• תוכן חדש...