Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם ? מה מחיר המחירון אם מישהו יודע ? בעל הרכב אמר שהוא מוכן לתת אותה ב-15 אלף במקום מחירון של 20.

ובכללי יש לי תקציב של 15 אלף. אני מחפש רכב אוטומט. יש המלצות ?

פורסם

לגבי מחיר- לוי יצחק באינטרנט: כאן אסור לפרסם מחירים מהמחירון.

אוטומטיות ב15K יש לא מעט וטובות הרבה יותר מהפאסאט,שהיא:כבדה,מגושמת, תחזוקה יקרה ביותר.

אם אתה מקבל ב-5 אלפים פחות יש כאן משהו מסריח ,מאוד.

נקודה נוספת למחשבה: תקציב של 15K לא יכול להיות רק על רכישה.

איפה בדיוק תקציב ליישור קו (ערוך חיפוש תבין מה זה כולל)?

איפה התקציב לטסט,ביטוחים ואחזקה ?

כשתדע תקציב מדוייק תחזור שוב ובלי קשר בטוח שיש טובות יותר ובטח אוטומטיות מהרכב הכבד הזה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב לרכוש פאסאט שנת 01 משהו סביב ה 50 אלף ש"ח!

לא הייתי נוגע בפאסאט מהשנה הזו התחזוקה תהרוג אותך,ורכב בשנה הזו כבר מתחילות הבעיות או כבר קיימות...

תעשה לעצמך טובה כנס ללוח פוקוס או אתר יד 2 תריץ חיפוש בסכום שיש לך 15 נאמר ,רשום 20 אלף

+ - ותגיע למשהו הרבה הרבה יותר טוב

בהצלחה

פורסם

מה לגבי ירידת מחירי המשומשות ב-20 עד 25 אחוז ? ידוע לכם משהו ? לגבי רכב, הבנתי שהפונטו חסכונית...יש עוד ? סוויפט ?

פורסם

ואני שמעתי שדייהו מאטיז זה הכי זול :roll:

נו באמת, כשאתה בא להשוות עלויות של כלי רכב שונים, כדאי שתעשה את ההשוואה בין כלי רכב מאותה קטגוריה. זאת ממש לא חוכמה להשוות בין פולקסווגן פאסאט (מנהלים) לבין פיאט פונטו (קומפקטיות).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ואני שמעתי שדייהו מאטיז זה הכי זול :roll:

נו באמת, כשאתה בא להשוות עלויות של כלי רכב שונים, כדאי שתעשה את ההשוואה בין כלי רכב מאותה קטגוריה. זאת ממש לא חוכמה להשוות בין פולקסווגן פאסאט (מנהלים) לבין פיאט פונטו (קומפקטיות).

קבל תיקון - הפאסאט היא משפחתית גדולה (לא "מנהלים") והפונטו היא סופר-מיני. מעבר לזה, אתה בהחלט צודק - יש להשוות רכבים מאותו סגמנט או בעלי תכונות כלליות דומות, כי אפשר לקנות גם אופניים ב-15 אלף ש"ח, וגם ביותר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...