Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית טויוטה MR2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך לדעת לפני שקונים את הרכב הזה ? אשמח לכמה טיפים בנוגע לאוטו הזה שנת 2001?

למה דורשים בין 15 ל20 אלף מעל המחירון ?

פורסם
מה צריך לדעת לפני שקונים את הרכב הזה ? אשמח לכמה טיפים בנוגע לאוטו הזה שנת 2001?נסה את אופצית החיפוש , היא תתן לך מידע בנושא.

למה דורשים בין 15 ל20 אלף מעל המחירון ? כי יש הרבה שמחפשים ומעט שמוכרים...

הרכב הנ"ל הינו רכב די נדיר במוחוזותינו ולכן באם הוא שמור(ובהרבה מקרים גם אם לא) תתדרש לשלם מעל המחירון.

עלויות הביטוח גבוהות...

בקשר לפרטים טכנים על הרכב נחכה למנוסים ממני...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מדובר ב-150 כ"ס ?

בכל מקרה, מביקורות שאני קראתי באינטרנט המכונית היא לא ספורטיבית בדם, אבל שואו גדול יש לה.

יצא לי לראות כמה כאלו במציאות והיופי שהן בלתי נתפס.

לפי דעתי, הן מאוד מאוד נדירות. אם אני לא טועה, ייבאו אותן שנים בודדות בלבד.

פורסם

הרשו לחלוק עם המגיב האחרון

הmr2 היא מאוד ספורטיבית ומאוד מורכזת לנהיגה(FOCUS DRIVING)

מנוע מרכזיעם הספק של 138 כ"ס עושה את העבודה מכיוון הרודסדר הקטנה קלת משקל מה שהופך אותה למהנה לנהיגה אך דורשת מעט יותר מיומנות

חסרות עיקריים הם שתא המטען שלה הוא מגוכך עד אפסי והן נדירות במחוזתינו

נא להמנע מהתיבה האוטומטית(סקוונסלית)

לטעמי המראה שלה במיוחד מקדימה הוא מעט בימבה שכזה עם פנסים גדולים בולטים

דרך אגב אם אתה מחפש דו מושבית מהנה לנהיגה דווקא הייתי הולך על הmx5 שהיא גם יותר מצוייה (יכול להיות גם חסרון תלוי מה אתה מחפש) ויש לה שוק נגיש יותר והיא גם מעט יותר פרקטית מאחר ויש לה תא מטען

Porsche 944 turbo

פורסם
אין לי נסיון איתה ורק מקריאה בפורומים השונים רשמתי את דברי.

אז תעשה לעצמך טובה ותשתוק.

ברצינות.

MR2 זו מכונית ספורט טהורה בכל רמ"ח איברייה, מנוע מרכזי, הנעה אחורית, משקל נוצה (970 ק"ג), הגה חד כתער, רודסטר אמיתית.

אתה יכול לקרוא עוד קצת עליה כאן.

קרדיט למערכת "אוטו" ולחברי מועדון הרודסטרים על תרומת המכוניות למבחן.

למה מבקשים עליהן מחירים מעל המחירון - עניין של היצע וביקוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...