Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פעמים ביום האוטו מתכבה ואחר כך שאני מניע יוצא הרבה עשן שחור לא מזמן האוטו יצא מהמוסך והוחלף שם מודול הצתה

ממיר קטליטי גלגל תנופה סטארטר ומשאבת דלק מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לדעתי אליך לחזור למוסך ולבדוק האם צינור הוואקום לחיישן ה - MAP לא היתנתק בזמן שטיפלו במפלג - הוא נמצא ממש ליידו.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

לחבר שלום

בנוסף לאבחנתו של חיים יוד הייתי מעריך שחיישן טמפ מערכת ההזרקה תקול ,ויש לבדוק התנגדות ותקינות החיווט

ללא בדיקה במכשיר ארבע גאזים ,והוצאת קודי תקלות התשובה היא בגדר ניחוש מושכל

יגאל

פורסם

תודה חבר'ה עם יש למישו עוד השערות אני אשמח לשמוע אז לפי התגובות של חיים ויגאל יש מצב שהחיישן MAP הזה הלך?

פורסם
כמה פעמים ביום האוטו מתכבה ואחר כך שאני מניע יוצא הרבה עשן שחור לא מזמן האוטו יצא מהמוסך והוחלף שם מודול הצתה

ממיר קטליטי גלגל תנופה סטארטר ומשאבת דלק מה יכולה להיות הבעייה?

כולם כאן ברמה עילאית

אך לפי דעתי קודם צריך לחבר סורק תקלות ולהעיף מבט על הנתונים

דבר שהמוסך שלך אמור להבין

2:צריך להכיר את הספארי בייחוד רכב אמריקאי לא כל אחד מכיר רק חושבים שמכירים

פורסם

איה עשית את הטיפול? UMI? אם לא, אזי פעם ראשונה בחיים שלי, שאני ממליץ ללכת לטיפול ב-UMI, ולהישחט, אבל לקבל רכב תקין.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם אני זוכר נכון.. אין בכלל חיישן MAP וגם לא חיישן טמפ' הזרקה במערכת הזרקה חד נקודתית מסוג TBI הקיימת בספארי. אם כי אני מסתמך על היכרותי עם מערכת הTBI אצלי שהיא מסוף שנות ה80 ואין עדיין אפילו חיישן למבדא ברכב אבל אני סבור שאין שינוי במערכת הTBI גם בדגמים משנות ה90 של הספארי/ואנדורה. הבעיה הנ"ל יכולה להיות עקב בעיה במינוס למזרקים/ מינוס לפוטנציומטר מצערת/ כיוון הצתה או שסתומים שגוי.

פורסם

הTBI הוחלף גם כן והאוטו כבר 3 חודשים אחרי שהוא יצא מהמוסך הוא נסע מעולה הבעייה הזאת התחילה לפני שבועיים

פורסם
גם בספארי 89 יש חיישן MAP וחיישן טמפ' . מאיפה המידע שאין?

א. אצלי זה לא ספארי, זה ג'ימי 88 ב. יש, לא הבנתי לאיזה חיישן הוא קרא MAP. גם המיצב טורים או מנוע צעדים או איך שקוראים לזה יכול לעשות צרות מסוג זה, אכלתי כבר חרא בכל צבע עם ההזרקה באוטו שלי.

עריכה: יש שקע דיאגנוזה ברכב מתחת לדש בורד, ככה לפחות אני יודע מהג'ימי שלי, סונומה וסיירה. מקצרים עם כבל שני מגעים חיצוניים ומקבלים קוד תקלה ע"י היבהוב של נורת הcheck engine. אשמח גם אם למישהו יש תירגום של הקודי תקלות.

• תוכן חדש...