Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כבר מלא זמן שאני קורא בפורום,

בטוח יש מישהו שנתקל בזה, זה מחרפן לי את הצורה, המראה האחורית נופלת בגלל הבאס,

יש מספר נהגים לאוטו ולכן גם ככה הציר שלה לא הכי קשה כי משחקים איתה כל הזמן וכשחם והפלסטיק מתפשט

ואז היא בכלל לא מחזיקה.

מה עושים עם זה?

אגב הרכב הוא טויוטה קורולה 2001, אני משתמש במראה פנורמית שמתלבשת על המקורית.

תודה

:cry: !!SOLD!!

פורסם

תגדיר נופלת - יורדת כלפי מטה וכל פעם צריך להרים אותה או שממש עפה מהמקום ומסתחררת באוויר ונוחתת לה אי שם בקבינה.

במידה והיא צוללת לה - הייתי מציע לך לנסות לקנות מראה אחורית יותר קלה, יש מראות אחוריות עשויות קריסטל שהן ממש קטנות (לא מפריעות למגיני השמש אפילו) - אני כל הזמן משתמש באחת כזאת, תדאג שגם המיתקון שלה יהיה מפלסטיק ולא מברזל.

אם זה לא המצב כרגע - יתכן וזה יפתור לך את הבעיה.

אם גם זה לא עוזר והמראה פשוט מחליקה על המפרק שלה - הייתי מנסה אולי להוריד את המראה המקורית מהמפרק שלה ולנסות לצפות בפנים איפה שיושבת הגולה - רצועת גומי דקה שתגביר שם את הלחץ - אחרי שתחזיר את המראה היא תהיה הרבה יותר קשה להזזה.

או לגשת לטויוטה ולבקש שיתקינו מראה חדשה כי זאת התרחבה מהחום - אבל זה פתרון זמני עד שזה שוב יקרה.

בקיצור - תוריד משקל, תגביר חיכוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תכוון את המראות בצורה נכונה המראה המקורית של הרכב מספיקה.

המראה אמורה לכסות את כל החלון האחורי.

את מראות הצד מכוונים שכאשר יש עצם כלשהו במרכז המראה הצדדית הוא מופיע בצד/פינה של האחורית ככה אין שטח מת.

(ולא כפי שרבים עושים ומכוונים לקצה של הרכב כדי לחנות, מקסימום למי שמתקשה בחניה אפשר להוסיף מראת חניה קטנה או חיישני רוורס)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

הייתי מתעלם מהתגובה של זה מלפני- ממש לא מומלץ להוריד את מראת האמצע.

נסה לחזק את המראה בדרכים שהוצאו דהלן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על העצות :-)

והמראה לא נופלת לגמרי ומשטוללת בקבינה אלה באמת מחליקה מטה על הגולה.

אני חושב שאני קודם כל ינסה לשים גומי דק :roll: על הגולה, ואם זה לא יעזור אני ינסה לקנות מראה אחרת קלה יותר.

במקרה הכי גרוע אני יקנה חדשה מקורית.

לצערי התרגלתי לפנורמית ואני לא יכול בלעדיה.

ואלון, אם זה היה הפתרון אז לא היתי נמצא בפורום הזה, לא? :lol:

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אלון נתן לך מה שנקרא פתרון smartass... לפחות זה שומר על חוש הומור.

בדרך כלל כשזה מתחיל להתגלגל בכוון הזה זה מתחיל מתגובה של eliko, אבל נחסוך לך פרטים.

מראה קלה כזאת עולה 30 שקל והיא עד היום, לדעתי כמובן, המראה הכי טובה בשוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למראות טויוטה מהשנתון הזה יש מאחור בורג קטן,

תחזק אותו - והוא ידאג ללחץ על המראה והיא לא תזוז , תאמין לי ..בדוק !

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
הייתי מתעלם מהתגובה של זה מלפני- ממש לא מומלץ להוריד את מראת האמצע.

נסה לחזק את המראה בדרכים שהוצאו דהלן...

עידן

לא המלצתי להוריד את המראה לגמרי, המלצתי להוריד את הפנורמית ולהשתמש במראה המקורית בלבד.

בברכה,

ההוא מלפניך.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני מכיר את זה, גם לי זה קרה כמה פעמים.

בכל מקרה, תקבע את המראה בזווית הרצויה לך, תכבה את המוזיקה לכ5 דק', וזה אמור לעזור. אם עדיין לא עוזר, תמיד יש את המראה המקורית שרועדת הרבה פחות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

כמו שאני מכיר טויוטות הם בטח חשבו על זה ותומר פתר לפותח הת'רד את הבעיה.

הנדסת אנוש שפשוט אי אפשר לתאר.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה הבעיה. שפורפרת של דבק. תקבע את המראה למקום. (ותגיד שהמראה נשברה. והיא עכשיו מקובעת.)

או מה שהם הציאו.

או הצעה לפי פורום שיפורים. תחליף רכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מראה פנורמית היא סכנת חיים. היא יכולה להיות הגורם לתאונה קשה שתיגרם באשמתך, והיא יכולה להיות הגורם שיהפוך תאונה קלה יחסית לקשה (בגלל אובדן עין עקב התנפצותה בתאונה).

כדאי מאוד להתרגל לנהוג בלעדיה.

אל התועלת העצומה שתצמח לך באספקט הבטיחותי, תצטרף גם תועלת בדמות מראה יציבה גם כשאתה נותן בראש עם הבאסים.

פורסם

ארנון נתן את התגובה הכי מתאימה.

מה לעזעזל אתה צריך מראה פנורמית? אתה מורה נהיגה?

המראה המרכזית הרגילה מכסה את החלון האחורי, ואילו המראות צד מכסות את הצדדים, ככה זה אמור להיות.

אם אתה מתעצל להשתמש במראות כמו שצריך ולסובב את הראש אז אל תתלונן שאין לך כח להרים את המראה המרכזית.

הרכבים היחידים שמקבלים מבחינתי GO למראה פנורמית הם אלו שאין להם מראה ימינית או פיאט אונו, שמראות הצד שלה זוועתיות ומעוותות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...