Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר לגולף 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי לא מזמן גולף 99

יש לי כמה שאלות בבקשה:

מזה מנוע 92KW ?

הנפח מנוע הוא 1.8 ליטר. זה אומר שזה הדגם של ה 125 כוח סוס?כי זה הדגם היחיד שיצא בשנת 99 לא?

הרכב הגיע עם מזגן דיגטילי עם בקרת אקלים.האם זו נחשבת תוספת?וכמה מזגן כזה דיגטלי עולה לצורך העניין כשקונים תרכב בזמנו פחות או יותר?(כמה תוספת הוא שווה)

ואיפה אפשר למצוא מפרט של הרכב עם ביצועים וכו? תודה לעוזרים

פורסם

מזגן דיגיטלי (בקרת אקלים) בא כאופציה יחד עם חבילת האיבזור קומפורטליין.

אני יודע שבמנועי 2.0 הייתה רק רמת אבזור קומפורטליין ומעלה (כלומר לכולן בקרת אקלים).

ובדגמי ה-1.6 זוהי הייתה אופציה, שכללה לא רק את זה אלא עוד כמה תוספות וסה"כ התוספת הייתה כ-5,000 ש"ח +-.

מה היה במנועי ה-1.8? אין לי מושג...

פורסם

בכל אופן זו קניה עדיפה על ה2.0 או ה 1.6 , מנוע מתקדם בהרבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על התגובות איפה אני יכול לראות מפרט של הרכב? עם ביצועים וכו?ראיתי באתר הגה אבל אין שם מפרט ל

ל1.8 רק ל1.6 ול 2.0

פורסם

המנוע הזה אינו אמין פחות או מזהם יותר מהאחרים המונחים בגולף/אודי/סיאט, כמוהו. מגרעותיו העיקריות הן אופי יפני, כלומר רצועת כוח צרה יחסית ורעש מכני גבוה.

פורסם

רצועת כח צרה יחסית ל ?

רעש מכאני גבוהה יותר מ GTI או V5 או V6 או שאר הדיזלים או יותר מ ה 2.0 שמידי פעם נישמע גם כאילו זה דיזל?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. צרה יחסית נניח למנוע 2 ליטר 8 שסתומים, של אותו יצרן. זו תכונה אופינית אגב למנועים עתירי שסתומים. מתחת ל2500 סל"ד, התגובה מאוד עלובה.

2. ב GTI אותו מנוע. המנועים האחרים שקטים יותר, כולל מנוע ה 2 ליטר.

פורסם

92KW לחלק ל 0.736 (מעבר בין קילווואט לכוחות סוס) = 125HP.

תמיר

פורסם

איזה שמן הכי מומולץ לשים במנוע הזה?? מישהו יכול לתת לי שם של חברה?והאם שמים מים רגילים?או מים מיוחדים תודה לעונים

• תוכן חדש...