Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מערכת עוצמתית לטיוטה קורולה שנת 2001.

חשבתי לשים מקדימה קומפוננט, סאב ומגבר. מאחורה יש רמקולים פיוניר חדשים בצורת עיגול מכוון שלא היה הכנה לרמקול ביצה.

יש גם פאנל חמוד של פיוניר אז אני רוצה להשקיע רק בקומפוננט סאב ומגבר שיהיו הכי טובים לתקציב שלי.

והאם אני צריך לעשות איטום בדלתות כי אפילו עכשיו שאני מגביר את המערכת אני שומע רעשים מעצבניים מהדלת כאילו משהו הולך להתפרק(והברגים מחוזקים חח). ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***

קיצר אני לא כל כך מבין אז אני מבקש ממכם עזרה שתמליצו לי על רכיבים אמינים שעושים את העבודה שיש לכם ניסיון איתם.

תודה לעוזרים.

פורסם

סאב-קיקר C12 בתיבה אטומה-500 ש"ח בערך.

קומפוננט-מורל פולס או החדש איך שבא לך-550 ש"ח.

מגבר - mac Audio z4200 מחיר-1200 ש"ח.

עם השאר תתקין את המערכת:)

בהצלחה.

פורסם

קומפוננט-מורל פולס או החדש איך שבא לך-500 ש"ח כבר ראיתי בכמה מקומות אפשר גם להגיע ל450.

מגבר - mac Audio z4200 מחיר-1150 ש"ח רק מלהסתכל בזאפ.

בהצלחה.

כן בסך הכל הצעה מצויינת.

פורסם

קומפוננט-מורל פולס או החדש איך שבא לך-550 ש"ח.

מגבר - mac Audio z4200 מחיר-1200 ש"ח.

בהצלחה.

תודה רבה על העזרה, נשמע מערכת איכותית יחסית למחיר.

פורסם
תודה רבה על העזרה, נשמע מערכת איכותית יחסית למחיר.

אכן כך.

אבל איך הגעת למסקנה הזו ?

מלקרוא את שמות הרכיבים ?

פורסם
אכן כך.

אבל איך הגעת למסקנה הזו ?

מלקרוא את שמות הרכיבים ?

כן. למה לא? יש לך משהו אחר להגיד?

אני גם הייתי אומר שהיא נישמעת איכותית, כש אני קורא את הרשימה אז כך זה נישמע לי(נישמע מקריאה של הרשימה לא מהרכיבים עצמם). יש עוד ים של חברות, מלא חברות וכל חברה תיהיה טובה או שזה יהיה מורל פולס או שזה יהיה סט של JBL סידרה נמוכה, זה לא משנה. אתה תתרגל למוסיקה של האלמט וזהו זה. זה לא רכיבים של פוקימוקי ב 50 ש"ח ו 5000 וואט. וזה גם לא רכיבים ברמה של פוקל אוטופיה שעולים פי 5 מכל המערכת הזאת.

• תוכן חדש...