Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי היום כמה עולה פיאט פנדה באתר יד2.

שמתי לב למשהו משעשע מאוד: כמעט כל מה שמוכרים שם זה בגלל הזכיה במבצע היומי של מקדונלדס. מצחיק לאללה.

זה כאילו שכל מי שיש לו פנדה לא רוצה למכור אותה, אבל מי שזכה בה כן רוצה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה זה מפתיע אותך. מי שקונה במקדונלדס וזוכה פתאום במכונית - מרבית הסיכויים שהוא יהיה מעוניין להפוך את הזכיה לכסף. במיוחד אם מדובר בפיאט פנדה, שלא ממש נתפשת בשוק כמכונית מוצלחת (השוק הרי אוהב רק 1.6 אוטומט, ואם כבר קטן אז יונדאי גטס).

ד"א, בצירוף מקרים משעשע בדיוק עלתה היום הכתבה במוטורי על הפנדה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין חדש תחת השמש:

לפני 15-20 שנה מפעל הפיס חילק כפרסים מכוניות מסוג אלפא רומאו ספיידר שהיבואן ככול הנראה נתקע איתם.

גם המכוניות האלה הגיעו מהר מאוד למודעות המכירה.

האלפא הרבה יותר מעניינת מהפיאט, אבל גם לה זה לא עזר.

פורסם

בכל מקרה ראיתי שם ב70 אלף, מכונית חדשה שעוד לא יצא מהסוכנות. 15 אלף מתחת למחיר המקורי- עסקה משתלמת.

נראה לי שבזמן הקרוב לא יקנו הרבה פנדות חדשות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

רוצים קוריוז באמת מצחיק?

את המיאטות האחרונות של שנת 95 נתנו כפרס בהגרלה של הלוטו (או משו כזה) פשוט בגלל שהיבואן לא הצליח למכור אותן...

עכשיו תשוו את זה לביקוש שיש למכוניות האלו היום... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה מה שהתכוונתי לעשות אם הייתי זוכה

כי אתם לא יודעים להעריך מכוניות טובות ונוחות.

אם אני הייתי זוכה (והשתתפתי כמה וכמה פעמים בהגרלה וכמובן שלא זכיתי) אז הייתי מוכר את האונו ומחזיק את הפנדה לאורך שנים.

פורסם

הכל יחסי בחיים... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם היו מחלקים מאזדה 3 היית רואה אנשים שעוברים לתפריט יומי מבוסס מקדונלדס :lol:

אני בטוח שבמקרה כזה כבר היו נמצאים מספיק תזונאים שהיו מוכיחים באותות ובמופתים שהתפריט של מקדונלדס הוא - בריא, מכיל את כל אבות המזון ובכלל אכילה יום יומית (בעיקר בתקופת המבצע) במקום מהווה סגולה לחיים ארוכים.

אתה יודע מה? גם אני ממליץ ! :wink:

פורסם

כי אתם לא יודעים להעריך מכוניות טובות ונוחות. אם אני הייתי זוכה (והשתתפתי כמה וכמה פעמים בהגרלה וכמובן שלא זכיתי) אז הייתי מוכר את האונו ומחזיק את הפנדה לאורך שנים.

עם כל הכבוד, יש מכוניות נוחות וטובות מהפנדה. אני הייתי גם מוכר אם הייתי זוכה, וקונה רכב משפחתי אירופאי גדול (לא סגור איזה, אבל בגודל של קסנטיה) עם מנוע טורבו-דיזל (אם כבר מדברים על אוטו זריז וחיסכוני).

והיה עוד נשאר לי עודף.

נ.ב. במבצע הגרלה הבא - סיטרואן C2 VTS (ככה נראה לי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

70 אלף שקל היו מסדרים לי יופי את השיפוץ הענקקקקקקקק שאני עושה בבית כרגע... בתוספת LCD לכל החדרים וכורסת שיאצו שאין לי תקציב בשבילה כרגע..

הייתי מוכר את הפנדה כמו גדולה ונשאר עם הפולו ...

פורסם
רוצים קוריוז באמת מצחיק?

את המיאטות האחרונות של שנת 95 נתנו כפרס בהגרלה של הלוטו (או משו כזה) פשוט בגלל שהיבואן לא הצליח למכור אותן...

עכשיו תשוו את זה לביקוש שיש למכוניות האלו היום... :lol:

מצחיק כמו ננסי ברנדס

זה קורה לכל מכונית ספורטיבית, רוב האנשים שרוצים אותן הם צעירים שלרובם אין כסף לקנות אותה חדשה

אחרי כמה שנים בתור משומשת היא נכנסת לתקציב של יותר אנשים

גם לובינסקי נתקעו עם מלאי של 106 ראלי

• תוכן חדש...