Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי פיאט אונו שנת 95 הזרקה ואני מבקש מימכם לתת לי את כל המידע שנתון לכם בנוגע לפיאט אונו בכללי וגם מידע בקשר לשיפורים חיצוניים ושיפורי מנוע אם יש וגם המלצות בקשר לצבע של האוטו ולעיצובו מה שנקרא הכל מהכל אני רוצה לדעת בבקשה.

ואפילו שזה בסך הכל פיאט אונו אפשר להפוך אותה להרבה יותר מיזה תעזרו לי ...

תודה רבה.

פורסם

קודם כל, אם תעשה חיפוש פשוט כמו " פיאט אונו" או חיפוש של "שיפורים אונו" או משוה בסגנון תמצא מהון מידע, כמו כן בקשר לצבע פשוט תעשה חיפוש בסגנון "חידוש צבע" "צביעה מחדש" בסגנון הזה על מנת שייתן לך תוצאות.

לאחר כל זה ואני בטוח שתמצא המון כי אני אישית מצאתי.... ואל תגידד שאתה לא.

במנוע, אין לך מה לשפר.... יש לך כמה? 1400? 1100? 1200? 1300? אנחנו צריכים לנחש?

אם יש לך 1400... חוץ מאולי "צי'פ" אני בספק אם בכלל אפשרי אצלך... אבל עדיין, ואגזוז זרימה חופשית ייתן לך צליל "חמוד", זהו כעיקרון הרבה אין מה להגיד יותר.

ושיפורים מבפנים ובחוץ מבחינה קוסמטית זאת כבר היציריות של הנהג עצמו.

פורסם

חיפשת מה שרשמתי לך למעלה? תעשה חיפוש בנוסף למה שנאי יענה לך בקשר לפילטר אוויר פתוח ואגזוז זרימה חופשית, תקבל המון המון מידע וכל מיני דעות של אנשים אחרים, והאם כדאי? זה כבר שיקול שלך.

תעשה חיפוש "אגזוז זרימה חופשית" או "זרימה חופשית" תמצא לפחות 25 נושאים שנפתחו ועדיין פעילים.

אין כזה דבר "אגזוז לחץ" האגזוז לא מייצר שום "לחץ"... זה סתם מושג שנטפל בעקבות הצליל שמייצר אגזוז "זרימה חופשית".... זה הכל.

בקשר לפילטר אוויר פתוח... אני מניח שאתה תעשה לזה גם כן חיפוש, כי יש המון סוגים.. של חברת טובות וטובות פחוץ וכמובן תמיד יש את האופציה הטובה להשאר עם המקורי.

אם תחליף לפילטר אוויר פתוח, לא תקבל שיפור בכוחות סוס (שגם ככה במנוע כזה אין מה להוציא ממנו וסליחה אם אני פוגע).

פילטר אוויר פתוח סך הכל ייתן לך צליל שונה כשאר תסחט את דוושת הדלק שלך... וכמו כן לפי תיאורים של אחרים תקבל תגובה טובה יותר של הדוושה, צלילי שונה טיפה של המנוע.... ולא יותר מזה. (כמובן שברכבים עם מנועים חזקים הרבה יותר העיניין הרבה יותר "כיפי"). שתדע גם כן שתאלץ לנקות אותו בתדירות גבוהה יותר, ולשמור עליו, תלוי אם תקנה אחד עם שמן או רגיל.

תעשה חיפוש בקשר לכל מושג אני ממליץ לך כי תמצא פשוט המון המון המון המון המון המון המון מידע ונושאים שעדיין פעילים, כמו כן תדפדף 10 דפים לאחור ותמצא המון מידע בקשר לכל מה שתרצה איי פעם.

תראה המלצה שלי בכדי שתנהנה יותר מהרכב, תקבל צליל יפה? ותהיה לך תגובת מנוע טובה יותר?

עצה שלי תאסוף כסף, תתקין "ראם אייר" (Ram Air), גם לזה תעשה חיפוש, או שתשים פילטר אוויר נורמאלי, תתקין אגזוז זרימה חופשית. תעשה ניקוי יסודי למנוע, תחליף פלאגים, תבדוק מה שלום המזרקים של הדלק.... אחריי כל זה המנוע שלך אמור להיות יותר "חייתי" אבל שתדע, כל מה שכתבתי יעלה לך בערך כמו חצי מהרכב.... והכל תלוי באיזה רכיבים תבחר.. אל תתפלא אם המחיר יעלה מעל לחצי מערך הרכב... ודבר הכי הכי אחרון שייתן לך "בוסט" אמיתי של אנרגייה? דלק 98 מתחנה טובה.

פורסם

אביר בן ישי ,

זו הודעה שלישית או רביעית ( לא מתכוון לספור ) שלך בפורום במהלך כמה שעות .

תתאפס על עצמך ותקרא כל החומר הדרוש שנרשם בפורום . תיעזר במנגנון החיפוש .

לאחר שתקרא הכל , נשמח לעזור לך .

עד אז , קריאה נעימה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...