Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נוסע היום על קאדילק CTS ויש ברכב מחשב נתונים כזה שמראה בין היתר צריכת דלק

באופן יום יומי ודיי קבוע הצריכת דלק שלי עומדת על 13+- ליטר ל100 קילומטר

ולפתע בימים האחרונים ואני חושב שזה התחיל אחרי התדלוק האחרון זה קפץ ל17+ ליטר ל100 קילומטר

העניין הוא שתדלקתי במקום הקבוע שלי שזה "דלק" במצה ליד הגרנד קניון בחיפה

מה נראה לכם הבעיה? שווה ללכת למוסך עם זה לבדיקה או לעשות משהו אחר?

חשוב לציין שאני נוהג אותו הדבר ולמרחקים היומיים הקבועים שלי

תודה

פורסם

ערב רב

אני לא בטוח שכדאי לרוץ למוסך

אני מנחש שמדובר במנוע 3.6

המנועים הם די אמינים

הייתי מאפס הכל ובודק שוב

אם אני לא טועה ישנן שתי מערכות מדידה במקביל

נהג 1 ונהג 2

יש תצרוכת ממוצעת ויש תצרוכת בפועל זאת שמושפעת מיידית מהדושה

מה שכן הרכבים האלה ואת אתה בטוח יודע

שיש חוט קסום שמחבר בין דושת הדלק למחוג הדלק

ככל שלוחצים יותר ואכן יש מה ללחוץ המיכל מתרוקן יותר

אמריקה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

זה מנוע 3.2 הקודם

אין קשר בין אפשרות הנהג 1 או 2 זה רק משנה הגדרות של מושב מזגן וכאלו

כמובן שאני בודק על תצרוכת דלק ממוצעת ולא מידית

וכמו שציינתי אני נוהג אותו הדבר ורק אני נוהג על האוטו

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

למודאג שלום!

א - אל תתיחס לקריאה של תצרוכת הדלק המוצגת על צג מחשב הדרך! מקור מידע זה במדידת משך זמן ההזרקה של הדלק למנוע ובבדיקות שנעשו יחסית לבדיקות אמת של ק"מ לליטר הוכך שקיים הפרש בין החישובים המוצגים לתצרוכת האמיתית.

ב - סיפור קטן, בעוונותי הרבים עבדתי בחברת קמור יבואנית BMW במחלקת האיבחון ויום אחד הגיע לקוח עם רכב שטען לתצרוכת דלק שבועית של 100 שקל בנסיעות עירוניות מרמת גן לתל אביב. כאשר הרמתי את מכסה המנוע ראיתי מנוע דחוס של 12 צילינדר, הרפתי ממכסה המנוע בדרמטיות ולקול חבטת המכסה שמשך את תשומת לב הנוכחים ביקשתי מהלקוח לבצע אחד מהשניים: או לנשק את הגלגלים של הרכב שלו או לבדוק אם מישהו לא ממלא לו דלק בלילה! לא ייתכן שמנוע 12 צילינדר צורך רק 100 שקל דלק בשבוע! הבחורציק שהיה עורך דין מוכר חזר לאחר מספר ימים עם עוגה למחלקת האיבחון היות והתברר שרעייתו אכן משלימה את הדלק ברכב מסיבה שאיני רוצה להכנס לפרטיה...

דורון

• תוכן חדש...