Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר שמעניין לגבי הסיאט לאון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציינת צבע אחר שהן הגיעו בו, כחול כהה. לדעתי הוא מוצלח כי דווקא האנונימיות שלו גורמת לה להיראות ממש זאב בעור כבש. היא לא מושכת מבטים ממי שלא באמת מסתכל.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כל צבע יפה העיקר שיינהגו ברכב הזה כמו בנאדם-בזמן האחרון כל רכב כזה שאני רואה נוהגים בו מאוד בפראות ומסכנים אנשים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כסף עכבר.

זו באמת שאלה טובה: האם לכל רכב יש את הצבע שהכי מתאים לו?

אם הייתי צריך להכריע הייתי אומר של- C4 הכי יפה כחול כהה, ושלגולף דור V לבן (אפילו ששלי כחול-גרפיט, שהוא גם יפה בפני עצמו). אה כן, ולרובר R25 שחור. ללא ספק. :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי אומר לבן, אבל בדגמים הישנים הוא לא קיים. לפחות לא בארץ.

אכן אפור עכבר או כסף.

כל השאר נדושים (שחור, צהוב) או צועקים (אדום) מדי לטעמי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לבן מט. אחלה צבע. (אם קיים), או אפילו פנינה יתאים.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

צבע יפה זה אדום דובדבן- אדום כהה עם גוון חום משהו- צבע חדש

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הכי יפה בשחור ולבן (מי שמרים גבה, ראיתי לפני חצי שנה אחת לבנה מהצפון למכירה) אבללל... גם כסף עושה ת'עבודה :wink:

-----

• תוכן חדש...