Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הפרטים כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436894,00.html

מדינה של גנבים!

אני אישית מתחייב להגדיל את צריכת הדלק ברכב של אבא שלי בדיוק באותו הסכום ששווי השימוש מתייקר. :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי. תגדיל את צריכת הדלק. תזהם יותר את כדור הארץ. תגרום לחברה בה אבא שלך עובד יותר הוצאות.

תצא ג2ר !

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לצערי, עדיין יהיה משתלם יותר לקחת רכב בליסינג מאשר לרכוש אותו בעצמך, ולכן איני צופה שאבן הריחיים שמונחת על צווארו של שוק הרכב הישראלי תוסר.

מה גם שמדובר על תהליך שימשך ארבע שנים. עד 2011, אף אחד כאן כבר לא יזכור שיש בעולם הגדול משהו אחר מלבד קורולה 1600 אוטומטית.

פורסם

וזה כי?

אישית אני הייתי שמח לסגור את כל עניין הליסינג. זה התחיל לשגע. מאזדה 3, קורולה, פוקוס, מגאן בלופים אינסופיים.

והייקור ממש בדיחה, כאילו ה200 שקל האלו יזיזו למי שמרוויח 10 אלף, היה צריך לייקר ב1000 תוך שנתיים, מהכסף לקנות אוטובוסים,רכבות, להשקיע בתשתיות וכד' כדי שהאדם ההמוצע יוכל לסוע לעבודה ברכבת או אוטובוס בלי להתייבש שעות. ובנוסף לתת החזר מס שלילי גדול יותר למי שלא מקבל רכב מהעבודה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

השבוע היתה לי שיחה עם חבר, והגענו למסקנה שאם במקום רכב ליסינג אתה לוקח רכב יד שניה, בן 4\5, זה יוצא כלכלית הרבה יותר משתלם. כמובן שהיתרון המשמעותי בליסינג הוא החיסכון בזמן.

פורסם
מדינה של גנבים!

אני אישית מתחייב להגדיל את צריכת הדלק ברכב של אבא שלי בדיוק באותו הסכום ששווי השימוש מתייקר. :)

אתה לא חכם במיוחד, אה?

באמת, למה אפשר לצפות ממישהו שקורא לעצמו דלקן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וזה כי?

אישית אני הייתי שמח לסגור את כל עניין הליסינג. זה התחיל לשגע. מאזדה 3, קורולה, פוקוס, מגאן בלופים אינסופיים.

והייקור ממש בדיחה, כאילו ה200 שקל האלו יזיזו למי שמרוויח 10 אלף, היה צריך לייקר ב1000 תוך שנתיים, מהכסף לקנות אוטובוסים,רכבות, להשקיע בתשתיות וכד' כדי שהאדם ההמוצע יוכל לסוע לעבודה ברכבת או אוטובוס בלי להתייבש שעות. ובנוסף לתת החזר מס שלילי גדול יותר למי שלא מקבל רכב מהעבודה.

אתה כנראה מתבלבל..

פיתוח התשתיות הוא תפקידה של המדינה , וכרגיל, המדינה כשלה בתפקידה לעשות זאת.

אין בארץ מערכת היסע להמונים, ומי שגר בפריפריה (משמע לא בין הרצליה - ראשל"צ) , סובל מחוסר יכולת להתנייע בנוחות וביעילות..(ובפרק זמן סביר..)

אני ועוד רבים כמוני , היו בשימחה מוותרים על רכב הליסינג אם היתה לי אלטרנטיבה כלשהי להגיע לעבודה, אבל לישובי רמת הגולן אין תחבורה ציבורית.. , זה עדין לא חלק אינטגרלי מישראל כנראה.

ולגבי מות תרבות המוטורית בישראל, אז גם פה צר לי להודיע לכם שמעולם לא היתה תרבות כזו בארץ.

עם ישראל כדרכו המוטורית הקדומה, ימשיך להעדיף את היפנומטית שלו , האמינה ושומרת הערך, את התרבות הזו יקח עשורים רבים להשריש (או לחלופין להעלים את לוי יצחק..).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אף אחד לא התייחס לזה עדיין, אבל היתרון האמיתי של הליסינג הוא לא בדלק חינם.

הוא בזה שאין דאגות!

הרכב נגנב? עשית תאונה?

לא משנה גם ככה מחר יהיה חדש!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עניין הדלק לא הופך את הליסינג למשתלם, קרוב משפחה שלי עזב את הליסינג וקנה דיהטסו מאטירה ועדיין מקבל דלק חינם מהעבודה.

וגם התאונות, עשית תאונה שלא באשמתך יש ביטוח.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...