Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב שלי מדגם רנו קליאו B 99 אוט' חדל להתניע. תחילה אלה היו רק קשיים בהתנעה (כאילו הרכב היה משתעל מעט) וגם לפעמים היה נכבה בזמן נסיעה (כשהייתי נותן גז ממצב עצירה והאוטו היה חם), עד שיום אחד נכבה ומאז כמעט ולא מתניע יותר.

כשאני מצליח בכל זאת להתניע (בעזרת מצבר חיצוני כי שלי כבר דיי נגמר מכל הנסיונות...) המנוע עומד על 1500 סל"ד, ולא יורד! (לא סביר שהבעיה היא במנוע הצעדים מכיוון שבעיה זו - פיח במנוע הצעדים והמצערת - כבר הייתה בעבר וטופלה...) וכשנותנים גז חזק המנוע כאילו נחנק, כמו כן כשמעבירים מ Drive ל Reverse אז הטורים יורדים ממש ל 0! ואז עולים חזרה.

כל אלה נותנים לי את התחושה שמשהו מכני תקוע שם וזקוק לניקוי מיידי, כאילו שמשהו נסתם. האם הדבר יתכן? פילטר דלק? משהו?

אשמח לקבל עיצות לפני שאני גורר את הרכב לאחד המוסכים.

תודה רבה!

רון

פורסם

משהו פה מריח לי כמו פילטר דלק סטום. מתי החלפת אותו פעם אחרונה?

בנוגע למצבר: אני אל יודע בקשר לרכב שלך ספציפית אבל בBMW E39 (סדרה 5 הקודמת). נגרמים הומון תקלות ניהול מנוע בגלל אלטרנטור דפוק ו/ או מצבר גמור.(וזה מתוך עיון בפורמים של E39 בחו"ל).

בכל אופן תבקש מהמוסכניך שלך שימדוד לך לחץ דלק בסעפת היניקה, ויעשה בדיקה כללית למערכת הדלק. יכול להיות שאיזה חיישן לחץ דלק דפוק או שסתום ויסות דפוק. בנסוף תבקש בדיקה של סקנר (התחברות למחשב) למערכת ניהול המנוע.

קשה לתת תשובה מדוייקת ככה דרך הפורום. תנסה לפרט יותר את אופי התקלה, ואת ההרגשה שאתה מרגיש בכאשר היא קורת.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוסטוס !

תגיד אתה רציני באמת הוא צוחק על הבחור.

הרכב לא מניע,אז איך הוא ידווח על התקלה כשהיא קורית.

מומלץ לקרוא את כל השרשור עד תומו ולהימנע מכתיבת דברים מביכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שימו לב!

נתתי לרכב לנוח יומיים והיום התנעתי והנה הוא נדלק בלי בעיה! וטורים על 900 סל"ד! והכל מצויין!

ההרגשה היא שמשהו מכני דפוק, אין לי מושג מתי ניקו בו פילטרים של דלק אבל הייתי מוכן להתערב כאילו הייתה תקועה לי אבן איפשהו שם בצינורות / פילטרים. שוב, כשהוא היה דפוק הוא בקושי היה מצליח להדלק וכשנדלק נתקע על 1500 סל"ד ומנוע נחנק בגז, עכשיו אחרי מנוחה של יומיים התניע ונוסע מצויין (מנוע נשמע נקי וחזק), עד לפעם הבאה שיתקע.

מוזר הא? :)

פורסם
טוסטוס !

תגיד אתה רציני באמת הוא צוחק על הבחור.

הרכב לא מניע,אז איך הוא ידווח על התקלה כשהיא קורית.

מומלץ לקרוא את כל השרשור עד תומו ולהימנע מכתיבת דברים מביכים.

שמע האוטו התניע.. מדברי הבחור היה ניתן להבין שהמצב לא יציב והתקלה כל פעם משנה סימפטומים כלומר דינאמית, הוא גם ציין שהרכב פעם כן מתניע ופעם לא מתניע. מכאן שיערתי שהרכב יניע לו שוב מכיוון שהתקלה לא במצב סטטי. וברגע שתקרה לו שוב התקלה שיציין יותר פרטים.

טוסטוס

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הסימפטום אכן נשמע כמו מערכת הדלק, שהיא מורכבת. גש למוסך, תתחיל מהדברים הזולים - פילטר דלק, ניקוי מכל דלק וכו', ומכאן להתקדם ליותר יקרים.

פורסם

יש המלצה למוסכים? אני מאיזור תל אביב.

פשוט נמאס לי כבר שבכל מוסך הגישה שלהם היא: "בוא תביא את האוטו נראה מה יש לו" זאת אומרת שאני יוצא משם עם לא פחות מ 1000 שקל והבעיה לא נפתרת, אני רוצה מישהו שבאמת מבין, או יותר נכון, שאכפת לו! (יש כזה דבר?)

אם הייתי יכול לפרק ולנקות בעצמי פילטרים של דלק וכו' הייתי מעדיף לעשות זאת, אם זה פשוט...

אני מעדיף לעשות דברים בעצמי ככל שניתן מאשר לתת לאנשי מקצוע.

תודה לכולם,

רון

פורסם

גש אל "מוסך שאפט" שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 ובקש את חבר הפורום ניצן או את שותפו דודי.

הם מקצוענים, אמינים, הוגנים ומתמחים במכוניות הצרפתיות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...