Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב החלקים שהיו הוחלפו לטובת כאלה שהיו נחוצים לי נישארו לי כמה ג'אנטים מכסה מנוע, וקצת פיצפק'ס...

נכון להיום (וזה יכול להשתנות) החיפושית תרד בשבוע הבא למוסך מתוכננת שטיפת לחץ רצינית לתחתית הרכב ולמכלולים הגה

ותחתית המנוע, החלפת הנוזלים ברכב, שמן גיר מנוע, ואולי שמן ברקס, גירוז מערכת ההגה, וטיפולים שונים להם צריכים ליפט

בדיקת האגזוז ותושבותיו, פלגים פלטינה.

משם לאנטולי לטיפול מערכות הבלמים בדיקה כיוון ניקוי והחלפה לפי הצורך, כיוונים תאומים, הכנה לטסט וטסט.

השלב הבא יהיה שלב הקוסמטיקה ברגע שהשמנמנה תנוע חוקית, אוכל להתעסק ביתר קלות בשיפורים קוסמטיים כאלה ואחרים

כשרוב העבודה מתוכננת להתבצע על ידי.

בקיצור יש הרבה מה לעשות, ... רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה , אחרי הטסט שישי אחד אתה אצלינו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב ביום שישי האחרון בארוחה המשפחתית הפתיע אבי אותי במתנה מוקדמת ליום ההולדת.

הנ"ל נתן תקציב לטובת שיפוץ החיפושית, לא מדובר בסכום ענק אבל מספיק להניע את גלגלי השיפוץ

לפחות לטובת טסט וקצת.

אז בבוקר היום הצטרפה אלי חיפושית נוספת, ויחד נסענו לנו לכיוןן המוסכים, ונחשו מי הגביל את הנסיעה והפכה אותה

לאיטית יותר...רמז לא אני!

שלב הראשון שטיפת בלחץ של החלק התחתון של שחיפושית עפר וג'יפה של שנים נשרו לקרקע, חושפים שלד ברזל בנוי לתלפיות

ובמצב מעורר התפעלות,

בריצפת הרכב התגלו כמה נקודות של חלודה שיתקנו אבל אין צורך להחליף לריצפה אחרת וזה כבר טוב ומשמח.

לאחר מכן העלתי את החיפושית על ליפט וביצענו ניקוי יסודי ושימון של כל הברגים האפשריים לטובת פתיחה קלה יותר בעתיד

אנטולי שהחליט לקחת לו יום חופש נוסף בלי להודיע ,

גרם לי לעבוד קצת יותר על הרכב ממה שתכננתי שאיבה של הרכב מבפנים ניקוי ויבוש בלחץ אוויר, כולל המנוע תא המטען ותא הנוסעים.

עכשיו השמנמנה מוכנה לטיפול גדול, הוחלט שאת הטיפול יבצע אנטולי שמוכן גם ללמד אותי תוך כדי הטיפול איך עושים זאת נכון!

מתוכנן, החלפת כל הנוזלים ברכב (גיר מנוע ברקס) רצועות אלקטרוניקה והכנה לטסט!

כולי תיקוה שכבר בשבוע הבא תקבל השמנמנה שוב אישור נסיעה כולל טסט בתוקף לנוע על כבישי הארץ! - רן

פורסם

בהצלחה! אם כן- אתה בא לבקר בת"א!:-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכי מצחיק שהבעלים האחרון של החיפושית אמר לי שהוא עשה טיפול 10000 והעמיד את הרכב,

הייתי די ספקן, אבל מתברר שדיבר אמת! - רן

פורסם

עידכון אחרון :

לפני כשעה ניקנה מצבר חדש מאוטודיפו 450 ש"ח, המצבר חובר לאחר שניגזר שטיח גומי והונח

לו כמצע, החיפושית מניעה בנגיעה, כמו כן כל חלקי הפלסטיק הסקאי והגומי, נשטפו ב-סאן אוף א אן,

חומר מדהים המחדש חלקי גומי ופלסטיק למצב חדש ומחזיר לגומי חיים, מומלץ בחום.

וכרגע תא הנוסעים ניראה דנדש ומקורי! תמונות מישהו רוצה?

אז רק מחר באור....

לילה טוב - רן

פורסם

יכלת לקנות מאוטודיפו ב350 שקל את ההי אנרג'י עם אחריות לשנה. את המאה שקל היית שומר לאישור רכב מיושן לטסט.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מרכז את כל המתרחש בשיפוץ החיפושית כאן, לכן הקטע הבא לקוח משירשור אחר,

עם מי שכבר קרא אותו שם הסליחה:

החיפושית השמנמנה נוסעת ואפילו טוב, כמובן שעכשיו רק מתחיל הסיפור האמיתי,

ממש ברגעים אלה נמצאת תחת ידיו של המנתח ד"ר אנטולי, שהספיק להראות לי כיצד אילף חתולת רחוב

לעמוד לו על הכתף לקפוץ ולרקוד ככלב מאולף...

אנטולי אהב מאוד את החיפושית, כיוון שהיא מקורית כימעט לחלוטין ולא נעשו בה קיצורי דרך

משמעותיים, שמנייה בני העשור+ ניגרים, ושמנים מדור אחר יחליפו אותם, החיפושית תעבור הכנה לטסט

ואני מצטט את הד"ר :" אם היא תעבור טסט שלי היא תעבור בכל מכון טסט!"

ניבדקו כל המערכות ולא נמצאו ליקויים משמעותיים, למעט יצנורות בלמים שהיו יבשים קצת, ושתי גומיות

קרועות של הציריות.

מחר בערב החיפושית תהיה מוכנה ואני מקווה לסיים את הכל עד לסוף השבוע הזה או תחילת שבוע הבא...

אבל עדיין מוקדם לברך על הגמור כאמור מכאן מתחילה מסכת היסוריים האמיתית שיפוץ החיפושית בתקציב אפסי

בשתי ידיים או יותר (מי שרוצה להצטרף מוזמן) - רן

פורסם

היום עסקתי בעיקר בפרוצידורות, הייתי במשרד הרישוי, מסתבר שאם אבוא מחר אחסוך לעצמי טסט אחד

לכן חייכתי יפה לפקידה ואמרתי להתראות מחר.

אח"כ רכשתי שתי מספרי אספנות חדשים, אחד מרובע לאחור, ואחד מאורך לקדימה.

אצל אנטולי הכל הלך כשורה עד לבעייה, מישהו כניראה ניסה לגנוב את הרכב והאלומניום שחובק את הסוויץ'

וההגה נישבר מה שגרם למוט ההגה להיות חופשי, אבל אנטולי השיג את החלק מפגר חיפושית והצליח לסדר

הכל והכי חשוב בחלק מקורי!

השמנים הוחלפו, פלטינה חדשה מצאה מקומה, המנוע כוון ותואם, צינורות הבלם חדשים ונוצצים ושתי גומיות

חדשות מפארות את הציריות, הרכב ניבדק ומוכן לטסט...אבל לא הכל פשוט, האוטומט של אורות האזהרה

החליט להבריז ומציע לי מופע קולות מרובע במקום איתות לכיוון הרצוי-למישהו יש אוטומט כזה? בי-ם לא מצאתי!

ביטוח סודר והכל מחכה לטסט...

בעיות לפתרון מיידי דרוש צמיג 155 במצב טוב לטסט, והרבה סבלנות-רן

פורסם

צמיג 155 כבר לא מייצרים גם את ה165 די קשה להשיג .

אתה יכול או להלוות ממישהו או לעשות הזמנה אצל פנצ'רייה או לקנות יד 2.

חיפושיות 73-74

פורסם
צמיג 155 כבר לא מייצרים גם את ה165 די קשה להשיג .

אתה יכול או להלוות ממישהו או לעשות הזמנה אצל פנצ'רייה או לקנות יד 2.

165-15 אליאנס יש בשפע

4 צמיגים עולה בסביבות 1100 שח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לי הציעו 1300 כולל צביעת גנטים.

יש לך איזה פנצ'ריה שנותנת את המחיר הזה?

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...