Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבוד!

למרות שאתה איש עובד עם משפחה ולמרות שרוב העבודה נעשית לבד והחלקים לפי מה שנראה כאן נאספים טיפין טיפין ואתה לא הולך וזורק כסף, ההתקדמות בשיפוץ נעשית בקצב יפה והרכב לא שוכב כמו ערמת ברזל בחנייה.

זה באמת גורם לך לחשוב שמי שרוצה יכול לבד ובתקציב זעום לשפץ ולסדר רכב אספנות.

יש לך אולי הערכות כמה הוצאת על הרכב עד כה?

פורסם
כבוד!

למרות שאתה איש עובד עם משפחה ולמרות שרוב העבודה נעשית לבד והחלקים לפי מה שנראה כאן נאספים טיפין טיפין ואתה לא הולך וזורק כסף, ההתקדמות בשיפוץ נעשית בקצב יפה והרכב לא שוכב כמו ערמת ברזל בחנייה.

זה באמת גורם לך לחשוב שמי שרוצה יכול לבד ובתקציב זעום לשפץ ולסדר רכב אספנות.

יש לך אולי הערכות כמה הוצאת על הרכב עד כה?

רכישה-750 ש"ח

בירוקרטיה-350 ש"ח

חלקי מנוע-(פלאגים, מובילי אוויר, מפתח פלאגים מיוחד,) 150 ש"ח

חילקי חילוף קוסמטיים-100 ש"ח

שני צמיגים אליאנס-100 ש"ח

שעות עבודה=הרבה

נסיעות בכל הארץ=הרבה

מתנות= הרבה מאוד.

עזרה מחברים=המון

הפרויקט הזה שונה מכל פרויקט מוכר אחר כיוון שהמטרה, לשפץ בתקציב נמוך עד זעום, המון המון דברים ששכבו אצל אנשים במחסנים נתרמו בחינם וחסכו לי אלפי שקלים! ידע, נכונות לתת כתף ולעזור ערכם לא ימדד!

השיפוץ מתבצע כך שחלק מפורק נבדק מושווה בין המצאי הקיים, הטוב ביותר נבחר משופץ מנוקה מורכב מחדש, השאיפה לנסות ולהגיע הכי קרוב למקור, אני לא משתגע על שטיח מקורי, אבל על הכי דומה למקור או הכי מתאים לאופי החיפושית! כנ"ל לגבי כיסוי המושב שיעברו שיפוץ אצל רפד, עיקר הכסף ילך לפחח וגם שם אלך לבעל מקצוע המכיר חיפושיות אבל שלא ישחוט במחיר!

נישאר:

מצבר חדש.

מדרכות+כנף 170 ש"ח למדרכה ו-350 ש"ח לכנף!

שלושה צמיגים.

משאבות בלם לכל הגלגלים כ- 40-60 ש"ח ליחידה.

שמנים-מנוע, גיר, ברקס-הכי טוב והכי יקר!

גומיות-תא מטען, תא מנוע, מנוע תחתון, כל החלונות! גומיות ציריות מנוע 2X

שונות+הפתעות

בטח שכחתי הרבה אבל זהו בערך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם בפרוקיות ברחוב המסגר בתל אביב ,אני חיפשתי כנף קידמית ימנית , היה בנאדם זקן שרצה גם 450שקל על כנף עם חלודה , אני וויתרתי על הרעיון ובסוף קיבלתי כנף מחבר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רן

המצב של הכנף לא כ"כ נורא בכדי לתקן אותה

את שלי תיקנתי ממצב גרוע יותר בהרבה.

מתי תבוא איתה אליי שתהיה ליד החברות שלה,

כבר אמרתי שאתה לא רציני?????? החורף כבר בפתח.

• תוכן חדש...