Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה לא מדבר?!:shock: -הייתי מחפש לך את הממסר המאותת מזמן! עכשיו לך תחשוב, איפה זה... תזכיר לי היום- אולי יש לי את זה באוטו דווקא! אגב- מי אמר לך, שזה לא אמור להיות ככה- עם שתי רגליים? -יש דגמים כאלה, יכול להיות, שיש לך תקלה אחרת, ולא בגלל הממסר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הממסר לאיתותים ניתן להשיג בכל חנות חלקי חילוף.

הוא עולה גרושים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תקנה או של אלה או של בוש.

תגיד למוכר כמה פינים יש וזהו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אמש קיבלתי מחבר מועדון יקר, כמות נכבדה של חלקי חילוף שיסייעו להביא את החיפושית למצב טוב, חלק מחלקים חדשים לחלוטין וחלק משומשים במצב מצויין, טובים מאלה המורכיבים אצלי. השיפוץ מתקדם בצורה איטית בגלל לחץ בעבודה שתופס את רוב הזמן שלי. כרגע אני עדיין מנסה בכל מקום אפשרי לאתר כנף אחורית שמאלית ומקווה לטוב, כך שאם מישהו יודע, מכיר או יש לו טיפ לתת לי על אחת יבורך-זהו לבינתיים פרטים ותמונות בהמשך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה קורה עד עכשיו, שוק עתיק וביקור אצל חבר פורום יקר, הביאו להשלמת רוב החוסרים! חלון הצד השבור שהורכב על ידי והוחלף בפרספקט יפנה מקומו לחלון זכוכית מקורי קיבלתי שנים כאלה אחד ללא המנגנון שרוט והשני ביחד עם המנגנון כאשר כפתור הנעילה תקול משני החלונות שלי והחדש ישן הורכב חלון ומנגנון אחד מושלם, שמכל חלק כפול מורכב הטוב מבין השנים! כך שבפועל יש חלון מצויין וכימעט חדש! כמו כן נתרמו מאותו ה"מקור" פנסים אחורים עם כל התוספות, גומיות, ועוד... נק' מעניינת לציון איכות וההבדלים בין המוצרים הברזיליים לגרמניים, אפילו פסי הקישוט ממתכת סביב הפנסים שונים בטיב הברזיליים פח מצוי מוברק בעוד הגרמניים ניקל אמיתי כבד ומבריק גם לאחר שלושים ומשהו שנים... יש לי שניים מכל סוג!

שוק עתיק הביא עימו את מנגנון תאורת הפנים המקורי של "האלה" חדש ונוצץ במחיר מצחיק, סמלים משומשים במצב טוב, מצבר זמני של מחשב על מנת לתקן ולבקר את מערכת החשמל ברכב, קיבלתי גם ג'ק להרמה מחבר מועדון נוסף שסרב לקבל כסף תמורתו (תודה לאילן זלינגר), בקיצור היה שווה השלמתי את הסנטר האחורי שהגיע אלי ביחד עם מכסה מנוע נוסף, ועד ועוד בקיצור החיפושית מתחילה לקבל צורה אמיתית ותקינה ותעבור בעזרת השם טסט בעוד כמה חודשים-זהו בנתיים-רן

פורסם
ותעבור בעזרת השם טסט בעוד כמה חודשים

אל תשאיר אותנו במתח ,לא נעמוד בזה :-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ביומיים האחרונים עבדתי הרבה על החיפושית, ההתקדמות ניכרת בכל, היא מניעה או יותר נכון הניעה (אבל לא נקדים את המאוחר למוקדם) בהתנעה ראשונה, האורות עובדים סוף סוף לפי "הספר" אפילו האיתותים חדלו מהקואליציה המרגיזה בין שמאל לימין וחזרו לתפקד בניפרד צד ימין בתורו וצד שמאל בתורו, אוטומט אורות האזהרה 4 המהבהבים גרם לבעייה והוא עדיין מקולקל ולא ברור לי עדיין איך שולפים אותו מקומו לקנות חדש, בקיצור היום רציתי לשתף אתכם במראה הנחמד של המנוע שעבר נקיון, והחלפה של כל הפריטים הישנים והבלואים, כאשר זיהית לפתע שלולית מתחת לקרבוקטור כיוון שהחיפושיות ידועות בחיבתם למדורות ולא הצלחתי לאתר את הבעייה, לאחר מאבק עיקש הוחלט ברוב קולות (שלי) לפרק את הקרבורטור ממקומו ולהביאו לאנטולי לבדיקה, כיוון שהנזילה הזו תוקעת בעצם כל יכולת אמיתית להתניע את הרכב בגלל סכנת ההתלקחות, הקרבורטור פורק, ניקנה סט אטמים חדש והקרבורטור הועבר למומחה, ויחזור אלי במפגש בשישי "חדש", אז צריך להתאזר בסבלנות עד לשבוע הבא לתמונות, היום גם תגיע לרשותי כנף אחורית מתושב עפולה הכנף תורכב בשבוע הבא ואז תוכלו לראות תמונה מושלמת של הקנצלרית מגרמנייה-רן

פורסם

היום ניצלתי את ההזדמנות וניקית ושטפתי את בית פילטר האוויר, המאפרה שהחליטה על פרידה זמנית בין חלקי המתכת והפלסטיק שופצה וניראת חדשה, נוצל גם החלל הגדול שניפער במנוע לצורך נקיון יסודי יותר במקומות שאי אפשר היה להגיע קודם, מורגשת בחסרונה נקודת חשמל, לצורך חיבור לשואב אבק ומכשירים חשמליים אחרים שהיו מסייעים בעבודות וכמובן מתקן לחץ מים קיטור (גרניק) לשטיפה בריאה של תחתית הרכב והמנוע-זהו להיום-רן

פורסם

אני שמח שיש לך זמן

כי אני עוד מחכה שתבוא ותיקח את החלקים שלך מכאן.

אבל כנראה שאין לך זמן לזה:roll::lol:

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

צריך עזרה:

1. אני צריך אתר באינטרנט שמפרט את שירטוט מערכת האוירור/חימום בחיפושית ולא הצלחתי למצוא, או אם מישהו יודע אם באחד מהספרים הטכנים מפורטת מערכת כזו!

2. המלצות על ניקוי חול וצביעה בצבע יסוד לג'אנטים של החיפושית או חלופות אחרות.

3. מי מכיר כתובות לאתרים בהם יש פרוט של שרטוט טכני של מערכות החיפושית.

תודה-רן

פורסם
ואז תוכלו לראות תמונה מושלמת של הקנצלרית מגרמנייה-רן

אם אתה מחפש שם לכלה- אני מציע אנג'י, ע"ש "הקנצלרית מגרמניה", אנגלה מרקל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הקרבורטור הועבר לידיו האמונות של אנטולי, בהתיעצות איתו הוחלט לבצע שיפוץ מלא למרות שלפי מצבו אין ממש צורך אבל...בכדי למנוע בעיות עתידיות הוחלט לבצע אוברהול, עד אחרון הברגים, בתקווה שהקבורטור יחזור לפני ערב החג ואוכל להרכיב אותו שוב על החיפושית ולהרגיש את ההבדל, מעבר לכך קיבלתי מספר הבטחות לבדיקת כנף לחיפושית ממקורות שונים כך שכולי תקווה לסיים גם את הפרק הזה עד סוף החג הקרוב-רן

פורסם

היום ניגשתי לבדוק את מצב הקרבורטור אצל המומחה, מסתבר שהרגשת הבטן שלי היתה נכונה, הציר של מפתח הקרבורטור היה שחוק, הקרבורטור נחרט והולבש לו בעבודת אומנות שרוול פליז יפה, כעת הציר עובד חלק ובתאום מושלם, אחת מגולות משאבת התאוצה היה חסרה, וחלק אחד הורכב לא נכון, המפתיע בכל הסיפור שהחיפושית למרות כל הצרות הנ"ל נסעה יפה! מעניין מה יהיה אחרי השיפוץ! בנתיים שאר החלקים, באמבטיה מתנקים כך שכאשר יורכב הקרבורטור מחדש יהיה מושלם!

אנטולי גם הבטיח כיוון הצתה, פלטינה ושסתומים, על פי ה"ספר" כך שסיפור המנוע יהיה מאחורינו בסיום הפרק הזה.

מחר בעזרת השם נרכיב הכל מחדש וניראה, מבטיח לדווח-רן

• תוכן חדש...