Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן, תתחדש! היא לא נראת במצב מדהים אומנם, אבל היתרון הכי גדול של חיפושית זה שיש תורמות איברים כמו זבל...

מקווה יום אחד לראות אותה נוסעת...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

היום הסובארו נתנה לחיפושית מצבר, ולאחר טיפול שמן ניתן האות לסטארטר, הסטרטר השמיע קולות חיים, אבל החיפושית לא הניעה... חרא אוטו, לא מוכן להניע בלי דלק.....ניסע להביא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היום הסובארו נתנה לחיפושית מצבר, ולאחר טיפול שמן ניתן האות לסטארטר, הסטרטר השמיע קולות חיים, אבל החיפושית לא הניעה... חרא אוטו, לא מוכן להניע בלי דלק.....ניסע להביא-רן

הלו....

אני רוצה להזכיר לך שגם אתה זקוק לאלכוהול שלך:-P:lol:

אז שהחיפושית לא תצטרך.

תתבייש לך שושני..... לימדתי אותך יותר טוב מזה (אני מקווה, או שהתךמיד לא קולט או שהמורה.....)

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

רן - מזל טוב לכניסה לתחום המוטורי בן 4 גלגלים.

מחכים לתמונות בשלבים (לידה, ינקות, ילדות, בגרות - מוכנה לתצוגה)

מצא

מצא משה

פורסם

מקווה שקיבלת סכום נאה מבעליה על

שהואלת לקחת אותה.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

מזל טוב ענקי ידידי!!!

המון הצלחה!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קודם כל תתחדש ,וברוך הבא לעולם העגלגלות .

לגבי הדגם ,לפי התמונות נראה לי שזו 1300 גרמניה (המושגים גרמניה ואמריקאית הם מושגים ישראלים ,לכולם כתוב גרמניה בארץ יצור).

עד כמה שידוע לי ל1302 ו1303 יש את אותו תא מטען גדול יותר.

ההבדל בניהן הוא השימשה ברמת העיקרון .

אני לא בטוח לגבי מה אומרים הפנסים מאחורה על הדגם .

בכל מקרה הדבר הכי בטוח הוא מבנה הציריות .

אם יש לך צריות עם שני מפרקים אחד בין הגיר לציריה ואחד בין הציריה לגלגל ,זה "אמריקאית " 1302 .

אם יש רק מפרק בין הגיר לציריה (ואז בעצם היא לא ממש ציריה ) והגלגל מקבל זוית בפתיחה של המיתלה אז זו 1300 "גרמניה".

בהצלחה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה למשיבים ולמברכים, אל תיתנו למראה להטעות אתכם, למעט מעיכה בכנף השמאלית, והרבה לכלוך כל מה שיש לה זה חלודה שיטחית, במקומות שבו "התעסקו" איתה פחחים, הצבע המקורי שלה היה צהוב והיא נצבעה מתישהו בלבן פנינה, במקומת שבהם נגע דיסק של פחח מתגלה חלודה ישנם מס' מקומות (קטנים) שתוקנו עם חומר ושם הפגם בולט יותר, הצבע מתקלף, בעיקר הלאק, וישנם פיצוצים אבל..החיפושית הזו נימצאה בי-ם מרבית חייה אם לא כולם, מה שאומר שאין רקבונות אפילו לא בתא המצברים המרזבים נקיים וסביב החלונות אין כל התרוממות, הכנף הבעייתית תוחלף חלקים רבים נתרמים ע"י חברים שיש להם עודפים, המוזר בכל הסיפור גם כאלה שמעולם לא היתה ברשותם חיפושית מוצאים חלקים שלה?! כאשר אצליח להשלים את כל החוסרים בעיקר בקליטים אחורים ניקל ופנס קדמי אוכל לנסוע עם הרכב ל"מומחה" מס' 1 בי-ם אנטולי שהבטיח לעשות לה "יותר טוב מחדש" אנטולי מוכן אם ימצא מממן מתאים לצאת ביחד עם החיפושית שלו למסע סביב העולם במטרה להוכיח שהחיפושית היא הרכב האמין בעולם, אגב הוא כבר נסע עם החיפושית שלו דרך קפריסין לרוסיה ובחזרה במטרה לעשות לה פחחות כי בארץ "לא יודעים לעבוד ולקחים הרבה כסף"...בקיצור אחרי שאחזור מאילת נתחיל לעבוד ברצינות-רן

פורסם

חזרתי לפני כמה שעות, ומחר אני מתחיל לעבוד עליה קצת יותר, נתחיל את הבוקר בסיבוב במוסכים להשלמת חלפים חיוניים נביא דלק ונקווה לטוב, מי שמעוניין מחר עד שעות הצהרים עבודה על החיפושית אפשר להגיע ולהתרשם או לעזור-רן

• תוכן חדש...