Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם בפרוקיות ברחוב המסגר בתל אביב ,אני חיפשתי כנף קידמית ימנית , היה בנאדם זקן שרצה גם 450שקל על כנף עם חלודה ,.

אלי שיטרית ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן יופי של שרשור

בגיל 17 שהוצאת רשיון ועד שהשתחררתי מהצבא היתה לי חיפושית שאהבתי מאוד.

לאחרונה חיפשתי אותה שוב והתברר לצערי שירדה מהכביש:mm_shocke

ורן אם תשמע על עוד חיפושית במחיר כזה "רכישה-750 ש"ח" אשמח לשמוע.

יוסי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הרבה זמן לא התעסקתי עם השמנמנה, העדכון האחרון שנרכשו עוד שלושה צמיגים 155X15 ויורכבו בעזרת השם והפנצ'רמכאר ביום שישי או שבת! משם הדרך כבר יותר פשוטה!

נקווה להיות מוכנים לחוצה ישראל!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הרבה זמן לא התעסקתי עם השמנמנה, העדכון האחרון שנרכשו עוד שלושה צמיגים 155X15 ויורכבו בעזרת השם והפנצ'רמכאר ביום שישי או שבת! משם הדרך כבר יותר פשוטה!

נקווה להיות מוכנים לחוצה ישראל!-רן

רן... קצת תמונות לשטוף את העיניים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

א-כ-ז-ב-ה

הגיעו הצמגים ונמצאו בלתי ראויים להרכבה על גלגלי השמנמנה, מחפש דחוף צמיגים (3) 155X15 אפשרי גם משומשים במצב טוב במחיר הוגן-תודה-רן

פורסם

כמה זה- מחיר סביר? -כי אתמול החלפתי 4 של 165X80X13 ועלו לי 700 ש"ח. (חדשים, עם האחריות).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם תעבור ל165-15 , אתה תוכל להשיג רביעיה ב1000-1400.

לרוב של אליאנס.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מתעקש על המידה המקורית, שהם יקרים יותר, יש חברה שהגדילו את המידה של הצמיגים ויש להם את צמיגים במידה המקורית זאת הכוונה שלי כרגע!-רן

פורסם

אני אנסה לבדוק לך באותו המקום שאני החלפתי, כמה יעלו 4 כאלה, ואם יש לו בכלל... אכפת לך, שזה יהיה משהו בלתי-מזוהה סיני (אבל חדש ועם האחריות)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ראיתי תודה, כרגע מצאתי כניראה צמיג אחד, והיד עוד נטויה, למה אני מתעקש על 155? אין לי ממש תשובה, אני מבטיח דבר אחד, אחרי שאסע תקופה על אלה ויגיע זמנם, אחליף ל-165 ואז אוכל לספר על ההבדל, או אם היה סיבה להתעקש...מפגר אבל אופטימי-רן

• תוכן חדש...