Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי חמישה 15 - 165 אצל דוידי, ליד יוני אופנועים ב- 1600 ש"ח.

לפי המחירים שאני רואה כאן, שילמתי יקר למדי, אבל לפחות עכשיו יש לך כתובת של מישהו שיש לו ונמצא בירושלים.

מעבר לזה, אני מניח שאם יש לך קשרים עם איזה פנצ'רמאכר, המחיר עשוי לרדת.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שושני,

לגבי המצבר גם אני קניתי אותו באתו מחיר באוטו דיפו בתלפיות והוא מעולה

אבא שלי עובד איתו על היונדאי שלו מעל שנתיים והכל פיקס!

לגבי המספר המאורך מאחורה - אני הצעתי לך את המרובע זה נותן מראה יחודי לאספנות וגם חמוד יותר

אבל העיקר שאתה מאושר עם המספרים על האוטו שלך וזה יפה בעינך!

צמיגים

יש לי אחד בשבילך אחד 155 במצב מעולה!! זה הספייר שלי.

נו מחר אני כבר מביא לך אותו

מכל מה שרשמת על החלפת שמנים, צינורות ברקס ועוד

לא זכור לי גם שראיתי החלפת צינורות דלק. מקווה שלא שכחת להחליף את הצינורות בכל הרכב מהמיכל ועד מתחת לגוף ולאזור המשאבה ולקרבורטור הכל!!!!

הם גם ישנים וגם סדוקים ככה שבזה לא מסתכנים

גם על הבוקר אתה תקבל מסנן למיכל דלק שאני מציע לך להתקינו בהקדם

אני חותם לך שיש לך את השאריות של המסנן מיכל דלק המקורי במיכל וכולו רקוב.

זה ימנע לך סתימות והרבה עצבים

יאללה מבסוט עליך שאתה עכשיו נותן פוש לטסט! כל הכבוד.

לגבי הריליי של האורות אני קניתי אצל ירוחם בתלפיות (עגול כמו המקור) עלה לי 10 שקלים

בהצלחה

נתראה בבוקר

ישי

פורסם

דומה לשלי אבל לא...

ע-צ-ב-י-ם, החום חוסר שינה הרצון לעבור כבר את הטסט המזור_ _ הזה והכל הולך נחאס!

התחיל טוב, למרות שלא ישנתי בלילה, הגעתי בבוקר מוקדם למשרד הרשוי, הוצאתי מחדש את הניירת

ודחיתי לי את הטסט הבא בשבעה חודשים,

הרכב היה מוכן מכאנית אבל...בעיית החשמל לא נפתרה, החיפושית מפגינה נטיות ימניות מובהקות,

רוצה לומר מאותת רק ימינה, שמואל מגיע רעש ציפצוף מרגיז מהראלי והוא מתחמם נואשות...

החלפתי ראלי יוק, עברתי על מגיעי המינוס בכל מקום שמצאתי יוק, מנגנון אורות האזהרה (4 וינקרים)

מושבת ולדעתי שם הבעייה, בנוסף לחיצה על הברקס מפעילה את אור המאותת השמאלי, חלש...

ולא עזרו בדיקה של הנורות בתי הנורות והמגעים...

בקיצור יום שלם בעיית חשמל אחת ומחר טסט ופתרון אין...

פניתי לשני חשמלאים שהעיפו עין על החיפושית ואמרו אין לי זמן היום...בקיצור לא ממש רוצים

לעבוד על רכב ישן, מחר מתוכננת מסכת יסורים חדשה בבוקר אתן כתף ליוני לטובת העמסת הלמברטה

אח"כ ניסע למצוא חשמלאי טוב שינסה לפתור את הבעייה, והכי מרגיז שבמידה והבעייה תהייה במנגנון

אורות האזהרה לך ותימצא את החלק הזה...

ע-צ-ב-י-ם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יכול להיות שהבעיה היא של הכבלים?

אם היו לך כבלים מתאימים כל החשמל היה עובד כשורה?

אופס... גנבו לך אותם מהחיפושית.... שכחתי....

מחר בבוקר אקח אותך לחשמלאי רכב, ששמו כרגע זרח מפרחוני.

יהיה בסדר... (אני מקווה)

ומי כמו הגשש יודע מה טוב לעצור לך את העצבים.

שמן ברקס!

פורסם

אולי תפנה לבני.

הוא מומחה בחיפושיות ובחשמל הוא אלוף.

אבל רחוק בשביל הוא גר ליד השדה תעופה.

אישית לי הייתי נותן לכל חשמאלי לגעת בחיפושית שלי.

כבר הייה לי מקרה עם חשמלאי שהרס לחבר שלי עם החיפושית ה64 את הסטרטר.

פורסם
בנוסף לחיצה על הברקס מפעילה את אור המאותת השמאלי, חלש...

ולא עזרו בדיקה של הנורות בתי הנורות והמגעים...

רן

רן

אין לך הארקה לבית הפנס האחורי כולו , בצד הבעייתי.

התקלה אופיינית לפיאט / רנו למינהם (מבלי להשמיץ) ואולי גם מדבקת לכוון גרמניה.

תבדוק טוב את כל המגעים ותבדוק שכל 4 נורות האיתות הן בעלות הספק זהה ויוצרות את אותו העומס על האוטומט.

בצלחה

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מצטרף- אחרי כל הקומבינות שראיתי שעשו בכל הרכבים שלי עוד לפניי, ושהיו עושים לי, לו הייתי פחות ערני ועוקב אחרי מה שעושים- אני מתייחס מאד בחשדנות ל"חשמלאים"! מה לעשות, וחלק לא קטן מהם אכן "חשמלאים", ולא חשמלאים, וניסיון מראה, שיש הבדל!:lol: לו הייתי אני עכשיו באיזור ירושליים- הייתי עוזר לך עם זה, אך לא נראה לי, שאהיה שם בכמה ימים הקרובים!:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אך לא נראה לי, שאהיה שם בכמה ימים הקרובים!:oops:

אתה יודע, יש מחר מפגש בירושלים, אתה יכול להגיע!!

פורסם

יום נוסף (ללא טסט) עבר עלי בנסיון נואש לאתר את בעיית החשמל בחיפושית ללא התקדמות.

בכדי להירגע התחלתי לשכנע את עצמי שלפחות התקדמתי ולמדתי עוד דבר או שתיים על החיפושית,

בהמלך היום ביטלתי את כל הקובינות שנעשו בחשמל החיפושית, למזלי פרט לרדיו שהורכב בצורה חובבנית

סוויטץ' סודי וכפתור התנעה במנוע החיפושית לא נגעו בחשמל במשך השנים.

הצלחתי להגיע גם לרילאי אורות האזהרה אחרי שפרקתי את תא הכפפות, ניתקתי אותו מהחיבורים

ניקיתי מגעים ופתחתי אותו מצבו טוב באופן מפתיע, לכן החלקים נוקו והוחזרו למקומם, ואפילו הצלחתי

לסגור את קופסת האלומניום בצורה טובה יותר והכי חשוב אטומה, למרות הכל לא שם התקלה!

עברתי שוב על כל נק' הארקה לגוף, כלום, נישאר לבדוק כרגע את מנגנון האיתות עצמו, חיבורי הפיוזים.

שאלה למומחים, כאשר מתג אורות האזהרה משוך לא ניתן לכבות את החיפושית ע"י המפתח, כאשר הוא

מוחזר למקומו אין בעייה.

כל הפעלה של ידית האיתות ימינה מפעילה את הדיזה החשמלית והרילאי מצפצף. איתות שמאלה עובד רגיל.

לחיצה על הבלם מפעילה מופע אורות בחלק האחורי, מישהו?

במידה ולא אצליח להתגבר על התקלה בעצמי ביום א' אכניס אותה לחשמלאי שיבדוק...

אגב מכל מומחי החיפושיות בפרום שמבנים בחשמל, יש מישהו שמתנדב לעלות לי-ם

ולהעיף עין בתמורה לקפה/משהו חזק יותר, ארוחות כרצונו וטיול בי-ם כולל הסברים ומדריך צמוד,

הטובות ובונוסים שונים, גם תשלום אפשרי! :lol: רן

פורסם

מצטער אני לא מבין הרבה בחשמל בכלל ובחשמל של העגולות בפרט .

אם יש לך הרבה באלגן אני ממליץ לך להרחיק לרדת לשפלה ולתת לבני לסדר שם את העיניינים (תאמין לי שהוא מכיר בע"פ כל צבע וכל חוט בכל פינה מה הוא עושה).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רן, תבדוק הארקות בפנסים האחוריים! "אורגן אורות" מאחרוה- זה משם, סביר להניח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מצטער אני לא מבין הרבה בחשמל בכלל ובחשמל של העגולות בפרט .

אם יש לך הרבה באלגן אני ממליץ לך להרחיק לרדת לשפלה ולתת לבני לסדר שם את העיניינים (תאמין לי שהוא מכיר בע"פ כל צבע וכל חוט בכל פינה מה הוא עושה).

דברתי עם בני בטלפון נישמע בן אדם מקסים, אם מחר לא אצליח להתגבר על הבעייה, כניראה ביום שני אהיה אצלו,

לשם כך עדיין צריך להרכיב צמיג תקין ולעבור טסט....רן

פורסם

להגיד לך.."אמרת לך"!!!

לך בני ותחסוך הרבה כאב ראש. יש לך יותר מידי קומבינות ברכב וזה חבל.

בני יחזיר לך את המצב לכמה שיותר מקורי וכמה שפחות קומבינות

מצחיק , שהייתי אצלו בדיוק סיפרתי לו עליך ואתה התקשרת אליו. איזה עולם..

הוא עשה לי את עבודת החשמל ברכב ואני מרוצה ממנו עד הגג.

גם שאתה אצלו הוא יעשה כבר יראה לבד אם יש עוד דברים קריטים או דברים שוליים.

בני אדם ישר והגון ואיש מקצוע מעולה.

בהצלחה שושני, אם שישי הקרוב אתה תיהיה עם טסט אני מבטיח לבטל עיסוקים ולבוא למפגש רק לראות אותך עם החיפושית.

ישי

• תוכן חדש...