Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאמן!

ושבו פקחים לגבולם.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכות!! ברכות!! ושוב ברכות!!!

אני שמח מאוד כי חיפו עברה טסט!

כעת תוכל להשאיר את היפנית לאישה, וסוע על ארבעה גלגלים ברחבי ירושלים.

תזהר רק לא לקבל דוח על הזנחה פושעת של סופי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ברכות!! ברכות!! ושוב ברכות!!!

אני שמח מאוד כי חיפו עברה טסט!

כעת תוכל להשאיר את היפנית לאישה, וסוע על ארבעה גלגלים ברחבי ירושלים.

תזהר רק לא לקבל דוח על הזנחה פושעת של סופי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

תודה למברכים,

עשיתי זאת בדרך שלי, בניגוד להצעות אחרות "סע תיכשל ואז תתקן מה שצריך", בחרתי בדרך אחרת,

כל המערכות הבטיחותיות שופצו, צמיגים הוחלפו להכי טובים שניתן להשיג במידה זו, לא ויתרתי גם בנושא

החשמל, והשתדלתי ללכת עד רמת המקור, שמנים טובים, גירוזים, מצבר חדש, מכונאים מהשורה הראשונה

שטיפלו ברכב, והתוצאה מדברת בעד עצמה, לא הטסט חשוב, אלה ההרגשה שבאמת הרכב טוב ובטוח יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עכשיו רק קצת פחחות... :oops:

ויש לי שאלה, מה זה הסמל הזה על ההגה של החיפושיות? זה לא סמל של VW...

מדובר על סמל העיר שבא יוצרו החיפושיות

Wolfsburg

העיר בגרמניה שם הייה המפעל..

אתה יכול לראות את הסמל גם בדגמים הישנים יותר של החיפושיות

כמו פה

http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2007/10/59_VW_Emblem_Wolfsburg.jpg

פורסם
תודה למברכים,

עשיתי זאת בדרך שלי, בניגוד להצעות אחרות "סע תיכשל ואז תתקן מה שצריך", בחרתי בדרך אחרת,

כמובן שלא הצענו לך לנסוע בלי ברקסים והגה לא תקין להכשל ואז לתקן. כמובן שגם אני לא נוהג כך. אבל עם זכרוני לא מטעני ובמקרה הזה בדקתי בהודעות רק הווינקר היה בעיתי.

מזל טוב על הטסט ונסיעה נעימה.

פורסם

סוף טוב הכל טוב,

נישאר לך רק להוסיף את השקלקה והרמקול על הגג :-)

רן, מאחל לך הנאה והנעה :wink:

סע בדרכים טובות

עדי

GP%20A'dam%20Kever.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אוי דני דני, נגעת בנקודה כואבת מאוד, החיפושית הזו ניקנתה ע"י על מנת להציל אותה מגריטה.

הכוונה היתה לשפצה טיפין טיפין, בשתי ידים, אבל גם לצורך הדברים הפשוטים ביותר צריך תקציב

ולכן נידחתה העבודה עליה שוב ושוב, לאחרונה קיבלתי מתנה ליום ההולדת (2307) שלושת אלפים ש"ח

מאבי לצורך שיפוץ החיפושית, עכשיו נסה בתקציב זה להעלות רכב שעמד עשור ויותר, התבונן גם בתמונות מתחילת

השירשור, כמובן שרוב התקציב הלך על ההכנה לטסט וחלקים בטיחותיים, מנהלה ותיקונים דחופים.

עכשיו צריך להכין את החיפושית לחורף מבחינת דליפות, וישנם עוד כמה וכמה דברים דחופים לבצע כשהתקיצב אזל.

נכון שחברי הפורום כאן ופורום חיפושיות בתפוז נתרמו למאמץ, הרבה חלקים וחלפים קיבלתי ומאנשים טובים בחינם

ובאמת כל מי שיכל לעזור עזר בלב חפץ וללא כוונה לקבל כלום בתמורה וזה בעצם מה שהחייה את הפרויקט.

עדיין למשל אני מחפש קרבורטור לחיפושית לאחר שנעשה נסיון ע"י "איש מקצוע" לחרוט את הציר המרכזי ועכשיו

הוא מבריח אוויר ומקשה על כיוון הקרבורטור, כיסא הנוסע מימין התנתק מהריצפה וצריך ריתוך חזרה, דופן תעלת החימום

מצד ימין מתחת לכנף מצריכה דחוף ריתוך פלאח למניעת כניסת מים לתוך הרכב,

ויש עדיין להשלים חלקי פלסטיק וחלקים נוספים בתא הנהג והנוסעים, ועוד לא דיברנו על ריפוד פנים, ופחחות חוץ!

בקיצור עוד חזון למועד...אבל זה יגיע - רן

פורסם

דבר אחד למדתי בכל השבוע הזה, אגב לא משהו שלא ידעתי מראש אבל קיבל חיזוק וחזוק משמעותי:

*יש בעלי מקצוע שאצלם כל ביקור הוא ביקור משולש, פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מדי!

פורסם

אני חושב שלמדת עוד משהו על בעלי מקצוע אחרים ...

קרב' לצערי אין לי בשבילך (אני עוד צריך להחזיר אחד לבני ).

שאר החלקים, תן רשימה ונחפש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...