Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. - האגדה והמציאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסך הכל אלו לא מכוניות חדשות. ואיי אפשר לצפות מהן להיות איכותיות כמו ביום הקניים אפילו אם שילמו עליים ים של כסף.

לדעתי גם למרצדס, וגם ליגואר. יש מחלות, אולי לא כמו של bmw אבל בטוח מחלות אחרות.

אוטו שעבר הרבה ידיים, והרבה ק''מ. אי אפשר לצפות ממנו להיות ''בתולה''

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקומות שבהם האקלים נורמלי, קיימת תרבות מוטורית

אקלים נורמלי? בגלל זה עושים תקינה לרכב. ובלי קשר, מה קשור הכיתוב הדפוק (לדוג') של התצוגות (רדיו, מיזוג ומחשב דרך) לאקלים? למה ברכבים אחרים תצוגת ה-DOT MATRIX לא עושה ולו בעיה אחת?

תרבות מוטורית? גם אם היתה, מי שקונה בימר בכלל, ו-X5 בפרט - אלו אנשים בלי תרבות בכלל. לפחות באיזור בו אני גר. הרו"ח והעו"ד (ועבדתי בתחומי עם כמה מהם) נוסעים בוולבו, הונדה לג'נד וכו'.

אגב, יצא לי לנסוע גם ב-7 וגם בוולבו S80 T6 99 - המצב הקומסטי-פנימי זוועה! לעומתן, סדרה E מחזיקה יפה מאוד...

אביעד. (שהיה שמח לרכב כמו שלך :))

פורסם

ומי שקונה ZX וולקן הוא בן אדם מתורבת? או אולי הוא סבא אשכנזי זקן שצריך רכב לנסיעה למכולת? :-P

ביום (ויגיע היום הזה, במהרה בימנו אנו) שאני אקנה E34, על ה XXX מה יחשבו עליי אחרים. כולל זה שאני ערס או עבריין, לא מעניין אותי. אם הייתי קונה רכבים על סמך מה חושב עליי השכן שלי מצבי היה רע והייתי נוסע סביר להניח במזדה לנטיס או מאזדה 3.

ROOONEEYY

פורסם

שים לב מה כתבתי בשורה האחרונה. שהייתי מת ל-325 (אפילו 330) ידנית! אם הייתי רוצה רכב אמין, הייתי חולם על לנטיס וסוגר סיפור. (יש אשכרה אנשים שהשאיפה שלהם בחיים זה להוציא קורולה מהסוכנות ולקרוע ניילונים :lol:

פורסם
שים לב מה כתבתי בשורה האחרונה. שהייתי מת ל-325 (אפילו 330) ידנית! אם הייתי רוצה רכב אמין, הייתי חולם על לנטיס וסוגר סיפור. (יש אשכרה אנשים שהשאיפה שלהם בחיים זה להוציא קורולה מהסוכנות ולקרוע ניילונים :lol:

לא כולם חובבי רכב,

גם בתור חובב רכב החלום שלי הוא לקנות רכב חדש מהסוכנות ולקרוע את הניילונים.

השאיפה שלי כבן אדם מבחינה כלכלית היא אולי קורולה מהניילונים,בתור אישיות סדרה 3 .

פורסם

חבר קנה 323 אוטומטית לאחרונה.

תוצאות הבדיקה כלהלן:

תאונת שילדה(לא "קצה"- יותר מקצה!).

בוכנה מזייפת.

נזילת שמן גיר.

בלמזי"ם עייפים (הציטוט המדוייק הוא "נוזלים":shock:WTF?!)

הוחלפו חלקי פח(כנף, פגוש קדמי, פנס קדמי אחד לפחות ועוד).

בעיות שהתגלו אחר כך:

בעיות במספר מפסקים של החלונות

ריפוד של הסאן-רוף נשר מהחום

תצוגה של הרדיוטייפ(אורגינאל) לא עובדת כראוי

ואני כבר לא זוכר הכל.

ואני גם לא מזכיר בעיות חלודה(!!!) קלות מסביב לרכב...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ציטוט:

תרבות מוטורית? גם אם היתה, מי שקונה בימר בכלל, ו-X5 בפרט - אלו אנשים בלי תרבות בכלל. לפחות באיזור בו אני גר. הרו"ח והעו"ד (ועבדתי בתחומי עם כמה מהם) נוסעים בוולבו, הונדה לג'נד וכו'.

ומי שאתרע מזלו והוא לא עו"ד ולא רו"ח, ולא נוסע בוולבו ולא בלג'נד, וקנה בימר רחמנא לצלן, מה יהה עליו המסכן, מאותגר התרבות? יהיה קורבן של ההכללה הזאת?

פורסם
חבר קנה 323 אוטומטית לאחרונה.

תוצאות הבדיקה כלהלן:

תאונת שילדה(לא "קצה"- יותר מקצה!).

בוכנה מזייפת.

נזילת שמן גיר.

בלמזי"ם עייפים (הציטוט המדוייק הוא "נוזלים":shock:WTF?!)

הוחלפו חלקי פח(כנף, פגוש קדמי, פנס קדמי אחד לפחות ועוד).

בעיות שהתגלו אחר כך:

בעיות במספר מפסקים של החלונות

ריפוד של הסאן-רוף נשר מהחום

תצוגה של הרדיוטייפ(אורגינאל) לא עובדת כראוי

ואני כבר לא זוכר הכל.

ואני גם לא מזכיר בעיות חלודה(!!!) קלות מסביב לרכב...

הרשימה הנ"ל אינה מעידה על היצרן, אלא על הזנחה פושעת של הבעלים הקודמים של הרכב..

בעיות חלודה !!!!!! , נובעות מתיקונים רשלנים של נזקי הפחחות של הרכב.

בקיצור מדובר על רכב מוזנח, והדבר מעורר שאלה על חברך אשר שילם כסף על מנת לקנות רכב מעין זה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

"והדבר מעורר שאלה על חברך אשר שילם כסף על מנת לקנות רכב מעין זה."

גם אני אמרתי לו שהוא לא בדיוק חכם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ישנם אנשים הרגילים לצרוך רמה מסויימת של מוצרים, גם הנעליים שלהם איכותיות ויקרות לא פרופורציונלית,טי-שירט שהם ירכשו, הג'ינס וכו'. הרשימה כוללת מן הסתם גם נייר טואלט, ואם פלוני רגיל לבחור תמיד ב-טופ אוף דה ליין והוא נאמן לעצמו- זה כמובן יכול להתפרש כהצהרה, אבל אני חושב שזה יותר עניין של אופי. במקרים כאלה, לא רק הדברים ה"נראים" יהיו "מנקרי עיניים", אלא גם דברים נסתרים יותר. המהדרין ירכשו תמיד את השופרא דשופרא, גם דברים שאיש לא יראה ולפיכך לא יוכל להעריך.

ראיתי הרבה ישראלים יוצאים מ-S500 בנעליים מתחנה מרכזית, חולצה מקומטת (5 ב-100)וג'ינס ליוויס מזוייף, החושף את ה"קופה", וכל המיליונים שלהם לא יצליחו להסוות את האופי האמיתי שלהם.

נדיר יהיה לראות אנלוגיה דומה באירופה, כנראה עניין של תרבות (או העדרה).

אנשים שקונים מותגים רק בשביל הסמל הם טיפשים, לעניות דעתי. גם אם ייפלו עליי כמה $, אני אסע בפורש 911 טורבו (לא בגלל זה מותג, אלא בגלל הרכב עצמו) אבל לא אקנה T-SHIRT ביותר מ-40 שקל. מצטער. אפילו שיש עליה לוגו של דולפין או קרוקודיל.

וגם אני ראיתי בעלים של X5 יוצאים בכפכפים ושורט. (כלומר, אם הם הצליחו לצאת במידה והרכב לא התפוצץ מעצמו :))

אביעד

פורסם
ציטוט:

ומי שאתרע מזלו והוא לא עו"ד ולא רו"ח, ולא נוסע בוולבו ולא בלג'נד, וקנה בימר רחמנא לצלן, מה יהה עליו המסכן, מאותגר התרבות? יהיה קורבן של ההכללה הזאת?

כתבתי את זה בהומור (שכחתי לשים סמיילי ;-)). פשוט אצלינו בעיר הפשע והרשע אשקלון, אם תתאמץ לראות מבעד לחלונות-הכהים, תוכל להבחין בטיפוסים שתיארתי.

ואני יודע ששרי אריסון וגיל סויד נוסעים בבימרים. (760 ו-X5 בהתאמה)

פורסם

נחזור לכיוון המקורי של הדיון:

המכוניות בישראל נראות לדעתי האישית פחות טוב מהמכוניות באירופה או ארה"ב. בכל פעם אני מתפלא מחדש, שבאירופה אין על המכוניות את ים הקמטים הקטנים (והגדולים) מפתיחת דלתות, ורוב עבודות הפחחות והצבע מתבצעות ברמה אחרת. הדפנות בחו"ל ישרות יותר.

איך לתרץ את ההזנחה הפושעת של המכוניות בארץ ? הרי לא כולם לארג'ים כאלה שלא איכפת להם מהאוטו שלהם (ושל השכן), כולם מדקלמים את המנטרה :"יאללה, חתיכת פח!".

בנעורי נהגתי לבלות לפחות 4-5 שעות בניקיון ומירוק הבייבי שלי מדי סופ"ש, אני עדיין מעיר למתדלקים שנשענים על הכנף האחורית או על הדלת, וכשאני רואה את בעל/ת האוטו שחונה לידי פותח/ת את הדלת ביעף עד שהיא משאירה צלקת מכוערת עם חותמת הצבע שלה על הדלת שלי, אני מנסה לתרגל נשימות הרגעה.

חלק ניכר מבעלי המכוניות המככבות בחלומות מוטוריים רטובים רבים, מתעללים בגאדג'טים הבוואריים שלהם, ואח"כ אנחנו שואלים כאן : "למה אי אפשר לייצר וילון חשמלי שלא נשבר?", או: "איך זה שמרצדס (!) מתפרקת כל כך?".

יש גם צבא שלם של מתקינים למיניהם שלא חסים על חלקי הדיפון או הדשבורד בבואם להתקין קודן או טוויטר. אבל הגרוע מכולם, הוא הזן הנפוץ, שמוטב היה, לו שטף ידיו בתדירות גבוהה יותר והפגין עדינות רבה יותר בלפיתת המנופים והפקדים במכונית, בלי להזכיר את יראת הכבוד כלפי קדושת מרווחי הטיפולים.

• תוכן חדש...