Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. - האגדה והמציאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר אחד בטוח אני יכול להגיד , מכונית שיובא מגרמניה תהיה באיכות הרבה יותר גבוהה מהדגם שנקנה בארץ

אישית יצא לי לשבת ב316 שנת 94 מיובאת מגרמניה , כמו כן יצא לי גם לשבת ב316 שנת 95 שנקנתה בארץ ... שניהם שוות פחות או יותר מבחינת האיבזור , 2 הנהגים אוהבים את הרכב כלומר שומרים עליו...

השוואת כמות התקלות שעבר ה316 שנקנה בארץ יחסית יחסית ל316 שיובא היינה שמים וארץ , המיובא במצב הרבה יותר טוב מהישראלי הן מבחינת איכות הסלון שנשמר הרבה יותר והן מבחינת רכבי המנוע , התיבה :)

צירוף מקרי או היבואן הישראלי עושה קומבינה ?!

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דבר אחד בטוח אני יכול להגיד , מכונית שיובא מגרמניה תהיה באיכות הרבה יותר גבוהה מהדגם שנקנה בארץ

אז מה אתה רוצה להגיד - שהמפעל הישראלי של ב.מ.וו. הוא על הפנים? :shock:

פורסם
אז מה אתה רוצה להגיד - שהמפעל הישראלי של ב.מ.וו. הוא על הפנים? :shock:

אין מפעל בארץ לייצור במוו לפי מה שאני יודע

אבל מה שכן בטוח שהיבואן מזמין מהיצרן מוכנית ברמה הנמוכה ביותר , לא הייתי אומר סוג ב' , אבל מכוניות זולות יותר , כלומר איכות העור נמוכה יותר , ייצור המנוע זול יותר וכד' ...

דבר נוסף לגבי ה316 המיובאת , לאותו הבחור יש כרגע בעיה עם המנוע , במוסך נאמר לו שבקשר לתקלה שיש לו הרבה יותר זול ליבא מנוע מחו''ל מהסיבה שהמנוע שלו שונה מהמנוע שמותקן ב316 שיש בארץ ולכן הרבה מכונאים לא יודעים לעבוד איתו ...

אבל רגע נשאלת השאלה , מדוע ל316 בארץ יש מנוע השונה מה316 שנוסעת בכבישי אירופה?! ועולה בדיוק אותו מחיר !

פורסם

אבל מה שכן בטוח שהיבואן מזמין מהיצרן מוכנית ברמה הנמוכה ביותר , לא הייתי אומר סוג ב' , אבל מכוניות זולות יותר , כלומר איכות העור נמוכה יותר , ייצור המנוע זול יותר וכד' ...

!

כל מכוניות ב.מ.וו. מיובאות לארץ. ישנן כאלה שדרך היבואן הרשמי ואחרות ביבוא אישי.

אני מניח שאתה טוען שיש הבדל ברמת הגימור והאבזור בין מה שמשווק בארץ לבין מה שנמכר לצרכן בחו"ל.

ניחה על זה אני לא אתווכח, אבל שוב נשאלת השאלה, איך יצרן מפואר כמו ב.מ.וו. מרשה שהסמל שלו יתנוסס מעל מכונית באיכות כ"כ נמוכה (יחסית למצופה מהמותג)?

האם זה מוגזם לצפות שגם ברמת הגימור הנמוכה ביותר עדיין ניתן יהיה לקבל איכות סבירה מהרכב?

פורסם

קודם כל תזכרו שרק בארץ 316 זה "מותג יוקרה". במערב אירופה אף אחד לא חשב לדמיין אפילו שמי שעובר לידו ב316 מרגיש "על הגובה" בגלל שהוא נוסע ב BMW. זה סתם אוטו משפחתי נפוץ. המאמץ הכלכלי בשבילהם כדי לקנות כזאת זה כמו בשביל ישראלי לקנות פיאט פנדה או משהו בסגנון.

שמתי לב למשהו מעניין במחירון של BMW בארץ: BMW 750 עולה 800,000 ש"ח. מדובר באוטו מאוד מפואר ומאוד מאובזר עם מנוע רקטי. לעומתו, BMW 760 שהתיאור שנתתי פה לגבי ה 750 נכון לגביה מילה במילה, עולה פי 1.5 !! 1,200,000 ש"ח!

ההבדל בתאוצה הוא פחות מ 10%, במהירות הסופית אין הבדל בכלל, צריכת הדלק יותר גרועה, וכל הפאר וההדר זהים.

זה לא תמחור משוגע?

אם אני הולך אחורה לפי ההגיון הזה, אז BMW 740 עולה רק 400,000 ש"ח, ו BMW 730 מקבלים בחינם.

פורסם

אישית יצא לי לשבת ב316 שנת 94 מיובאת מגרמניה , כמו כן יצא לי גם לשבת ב316 שנת 95 שנקנתה בארץ ... שניהם שוות פחות או יותר מבחינת האיבזור , 2 הנהגים אוהבים את הרכב כלומר שומרים עליו...

השוואת כמות התקלות שעבר ה316 שנקנה בארץ יחסית יחסית ל316 שיובא היינה שמים וארץ , המיובא במצב הרבה יותר טוב מהישראלי הן מבחינת איכות הסלון שנשמר הרבה יותר והן מבחינת רכבי המנוע , התיבה :)

צירוף מקרי או היבואן הישראלי עושה קומבינה ?!

יצא לי לשמוע משהו דומה לגבי AUDI

שניהם דגמי 1.8T - רק שהגרמנית בייבוא אישי הייתה הרבה יותר מאובזרת ,שקטה יותר וישנה בשנה.

ולמה ההשוואה? כי זאת שייבאו אותה הושבתה לא באשמתו והוא קנה זהה ישראלית לאחר מכן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כל מכוניות ב.מ.וו. מיובאות לארץ. ישנן כאלה שדרך היבואן הרשמי ואחרות ביבוא אישי.

אני מניח שאתה טוען שיש הבדל ברמת הגימור והאבזור בין מה שמשווק בארץ לבין מה שנמכר לצרכן בחו"ל.

ניחה על זה אני לא אתווכח, אבל שוב נשאלת השאלה, איך יצרן מפואר כמו ב.מ.וו. מרשה שהסמל שלו יתנוסס מעל מכונית באיכות כ"כ נמוכה (יחסית למצופה מהמותג)?

האם זה מוגזם לצפות שגם ברמת הגימור הנמוכה ביותר עדיין ניתן יהיה לקבל איכות סבירה מהרכב?

נתן דוגמה מאוד פשוט , קח לדוגמה את הליסינג שמזמין הרבה מאוד GETS ומזדה 3 , אבל מה הדגמים הכי פשוטים עם הכי פחות כריות אוויר , עם הכי פחות איבזור ואם אפשרי אז גם חלקים ברמה ב' , מבחינת היצרן , הוא יוצר את הדגמים גם לאנשים שאין להם אפשרות להשקיע קצת יותר ולקנות רמת איבזור גבוהה והרבה חלקי חילוף ,

אבל .....

בחו''ל לצרכן ישנה האפשרות לבחור בין להשקיע במשהו מצויין לבין משהו שהוא ברמה נמוכה יותר , לעומת זאת בארץ מייבאים את רמת הגימור הנמוכה ביותר בעלות של רמה גבוהה וככה כמו תמיד הצרכן הישראלי נפגע :)

פורסם
קודם כל תזכרו שרק בארץ 316 זה "מותג יוקרה". במערב אירופה אף אחד לא חשב לדמיין אפילו שמי שעובר לידו ב316 מרגיש "על הגובה" בגלל שהוא נוסע ב BMW. זה סתם אוטו משפחתי נפוץ. המאמץ הכלכלי בשבילהם כדי לקנות כזאת זה כמו בשביל ישראלי לקנות פיאט פנדה או משהו בסגנון.

שמתי לב למשהו מעניין במחירון של BMW בארץ: BMW 750 עולה 800,000 ש"ח. מדובר באוטו מאוד מפואר ומאוד מאובזר עם מנוע רקטי. לעומתו, BMW 760 שהתיאור שנתתי פה לגבי ה 750 נכון לגביה מילה במילה, עולה פי 1.5 !! 1,200,000 ש"ח!

ההבדל בתאוצה הוא פחות מ 10%, במהירות הסופית אין הבדל בכלל, צריכת הדלק יותר גרועה, וכל הפאר וההדר זהים.

זה לא תמחור משוגע?

אם אני הולך אחורה לפי ההגיון הזה, אז BMW 740 עולה רק 400,000 ש"ח, ו BMW 730 מקבלים בחינם.

מי שקונה ב.מ.וו 760 במקום 750, לא מחפש את הפרשי התאוצה או האבזור, הזניחים כמובן, אלא את ההצהרה העומדת מאחורי רכישה כזו. ככל שהיא פחות רציונלית, כך ההצהרה הנזכרת יותר פומפוזית. מה שהדבר אומר על מבנה האישיות של אותו אדם, שייך כבר לפורומים אחרים.
פורסם

אבל מה שכן בטוח שהיבואן מזמין מהיצרן מוכנית ברמה הנמוכה ביותר , לא הייתי אומר סוג ב' , אבל מכוניות זולות יותר , כלומר איכות העור נמוכה יותר , ייצור המנוע זול יותר וכד' .

לייצר מכונית בשתי רמות איכות שונות עולה יותר מהחיסכון.

מה שכתבת זה דימיוני ומבוסס על מדגם לא מי יודע מה מייצג ועל בחינה לא מי יודע מה מקצועית. במילים אחרות, בשביל מישהו לא מקצועי שבחן רק שתי מכוניות, הרמת פה תיאוריה גורפת שקשה להאמין לה.

מי שקונה ב.מ.וו 760 במקום 750, לא מחפש את הפרשי התאוצה או האבזור, הזניחים כמובן, אלא את ההצהרה העומדת מאחורי רכישה כזו. ככל שהיא פחות רציונלית, כך ההצהרה הנזכרת יותר פומפוזית. מה שהדבר אומר על מבנה האישיות של אותו אדם, שייך כבר לפורומים אחרים.

קניית 760 במקום 750 מעידה על אישיותו של אדם כפי שקנייה של ארוחה מוגדלת במקדונלדס אומרת משהו עליי. יש אנשים שההפרש בשבילם זו לא סיבה לחסוך, גם אם האופציה הזולה מספיקה בהחלט, כי ההפרש הכספי שולי לגביהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ישנם אנשים הרגילים לצרוך רמה מסויימת של מוצרים, גם הנעליים שלהם איכותיות ויקרות לא פרופורציונלית,טי-שירט שהם ירכשו, הג'ינס וכו'. הרשימה כוללת מן הסתם גם נייר טואלט, ואם פלוני רגיל לבחור תמיד ב-טופ אוף דה ליין והוא נאמן לעצמו- זה כמובן יכול להתפרש כהצהרה, אבל אני חושב שזה יותר עניין של אופי. במקרים כאלה, לא רק הדברים ה"נראים" יהיו "מנקרי עיניים", אלא גם דברים נסתרים יותר. המהדרין ירכשו תמיד את השופרא דשופרא, גם דברים שאיש לא יראה ולפיכך לא יוכל להעריך.

ראיתי הרבה ישראלים יוצאים מ-S500 בנעליים מתחנה מרכזית, חולצה מקומטת (5 ב-100)וג'ינס ליוויס מזוייף, החושף את ה"קופה", וכל המיליונים שלהם לא יצליחו להסוות את האופי האמיתי שלהם.

נדיר יהיה לראות אנלוגיה דומה באירופה, כנראה עניין של תרבות (או העדרה).

פורסם

מי שלא יצא מ-BMW (או מכונית יוקרה אחרת) בקצרים וכפכפים, לא מגולח ולא מצוחצח, לא יודע את העונג של להשתין בקשת על סמלי סטטוס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ישנם אנשים הרגילים לצרוך רמה מסויימת של מוצרים, גם הנעליים שלהם איכותיות ויקרות לא פרופורציונלית,טי-שירט שהם ירכשו, הג'ינס וכו'. הרשימה כוללת מן הסתם גם נייר טואלט, ואם פלוני רגיל לבחור תמיד ב-טופ אוף דה ליין והוא נאמן לעצמו- זה כמובן יכול להתפרש כהצהרה, אבל אני חושב שזה יותר עניין של אופי. במקרים כאלה, לא רק הדברים ה"נראים" יהיו "מנקרי עיניים", אלא גם דברים נסתרים יותר. המהדרין ירכשו תמיד את השופרא דשופרא, גם דברים שאיש לא יראה ולפיכך לא יוכל להעריך.

ראיתי הרבה ישראלים יוצאים מ-S500 בנעליים מתחנה מרכזית, חולצה מקומטת (5 ב-100)וג'ינס ליוויס מזוייף, החושף את ה"קופה", וכל המיליונים שלהם לא יצליחו להסוות את האופי האמיתי שלהם.

נדיר יהיה לראות אנלוגיה דומה באירופה, כנראה עניין של תרבות (או העדרה).

מעבר לאמירה עם ניחוח גזעני , העובדות לא מדויקות..

מזמין אותך לאירופה.., רמז קטן .. לא כל מי שנוהג באירופה במותגי הפרימיום מגרמניה מתלבש בחליפה ועניבה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא היו רמזים גזעניים בשום אופן, אנסה שוב:

ודאי שאפשר לצאת מתוך S 500 בכפכפים ומכנסיים קצרים .

אין ויכוח שאדם לא לובש חליפה 365 יום בשנה, אבל דיברנו על למה דווקא טופ אופ דה ליין?

מה שהתכוונתי לומר, הוא שיש אנשים שמשקיעים לא רק בסממני סטאטוס חיצוניים, אלא קונים את הטוב ביותר בכל קשת הרכישות, גם דברים שלא רואים מ-100 מ'.

האנשים האלה לובשים גם את התחתונים הטובים ביותר ובאופן כללי מפנקים את עצמם בכל מה שאפשר, כי הם כאלה באמת, זה הסגנון שלהם, נקודה.

לעומתם יש כאלה שמשקיעים רק במה שהשכנים רואים, וקונים סמל סטאטוס כי:הם יכולים/ המעמד מחייב/מחק את המיותר. במקרים כאלה אין מנוס מקלישאות, והביטוי "נזם זהב באף חזיר" צף ועולה.

נכון שמותר לכל אחד לעשות בכספו כראות עיניו, אך לעיתים יש מקרים שמאתגרים כמעה את ההגיון של המתבונן ההדיוט, והוא סח לעצמו: מוזר שהנהג האנין של ה-750I המבהיקה, עונד שעון מזויף/ נועל נעליים בלויות ממקור מפוקפק/ לובש מכנסיים משוק הכרמל.

מובן שיתכן ומדובר בלוקסיסט שמתעניין רק בעור קונולי(נאזקה), קשה לו נפשית בלי V -8, הוא חייב סיוע וואקום לנעילת הדלתות וזיגוג כפול בחלונות ואת כל העידון הכללי האפשרי, אבל זוטות כמו ביגוד והנעלה לא מזיזים לו, וודאי שלא ענייני הוט קוטור או הורולוגיה עילית, נכון, זכותו.

נ"ב

ואח"כ אנחנו שואלים את עצמנו: איך לעזאזל הגרמניה הזו הצליחה להתפרק ככה תוך שנתיים? וילונות, מחזיקי כוסות, ספי דלתות, ריפודים, חורים של סיגריות, כיסוח כללי, מדרכות, העור סדוק וקרוע וכו'.

פורסם

ממש גועל נפש מה שהולך פה.

זה ממש מזכיר לי את התקופה שהיה E30 קופה, שכל קיוסק שאתה יוצא לקנות בו סיגריות אנשים מסתכלים עלייך עקום ובוחנים אותך.

ואת המבט המזלזל של שוטרים שעוצרים אותך, או את הפחד של רכבים שאתה מהבהב להם או צופר להם....

וכשאתה מגיע לתחנת דלק באמצע הלילה, באמצע ישוב שקוראים לו אריאל והמתדלק קופץ כאילו הוא ראה מחבל ורץ פנימה לתוך התחנה.

וכשאתה מגיע הוא מספר לך שהוא חשב שאתה ערבי.

:roll:

בחייאת צאו מהסרט כבר,ביום שאבא שלי יהיה מיליונר הוא יקנה ב.מ.וו 760 ארוכה בצבע שחור עם שמשות כהות.

הוא אוהב שחור,והוא סדרה 7 ,ובמיוחד את הדגם הארוך.

מי יתן וכולנו נפסיק לחיות בסרט :wink:

• תוכן חדש...