Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נמאס להם להציק.

היום נסעתי בערב בתוך כיכר, מישהו נדחף לפניי כך שלא יכולתי להמשיך לעבור, ושאל אותי שאלה איך מגיעים למקום מסויים, עניתי לו שאני לו יודע והמשכנו לדרכנו, יש לציין שזה לא הפריע לתנועה, ולי לא היתה שום אפשרות להמשיך בדרכי עד שהוא זז בעצמו.

לאחר כ-5 דקות אני נעמד ברמזור, מאחוריי מופיעה ניידת ומודיעה לי לעצור בצד, אני עובר את הרמזור, ונעצר ליד מדרכה שצבועה אדום לבן (שם הם אותתו לי לעצור).

התנהל וויכוח מצידם שהם נסעו 120 כדי להדביק אותי, אני כמובן טענתי שהם זורקים דברים באוויר (במילים יפות כמובן). כמו כן הם טענו שעמדתי בכיכר והפרעתי לתנועה, כאן הסברתי להם את המצב שקרה, והם לא התווכחו יותר מידי.

הם טענו שנסעתי מהר והם ניהלו אחריי "מיני-מרדף" (במילים שלהם), בכל אופן הגעתי לזה שאסור להם לעמוד איפה שהם עומדים עכשיו. והשוטר אמר "לי מותר, מה תגיד על זה שמותר לי ליסוע 180 אפילו ולך אסור?"

בכל אופן, בסוף הם אמרו לי שמגיע לי דו"ח על שלט נהג חדש, הסברתי להם משהו ואז הם אמרו לי "טוב, ערב טוב, סע בזהירות".

דו"ח לא יכול להגיע לי אם הם לא נתנו לי אותו ביד נכון?

בכל אופן, הרגיז אותי הדברים שלו: "לי מותר ולך אסור, אתה לא מבין בחוקים", לא רציתי להתווכח איתם על זה... אבל זה מעצבן.

יובל.

פורסם

למה הם יכולים לעשות לו משהו? ומה השטות על מהירות?

(נדמה לי שאנשים פה לא ישנים אף פעם)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי אלה היו מתנדבים שהם קצת :screwy:

ביגללם ועוד כמה כאלה כחה ניראת המשטרה....

(אני לא מדבר על כל המתנדבים... אבל רובם)

פורסם
כנראה שמה שהיה כתוב בעיתון שאין דוחות בחג נכון?

לא נירא לי ....

דוח זה דוח

מה הקשר לחג?

אם אתה עשיתה עברת תנועה אז אתה צריך לשלם....

נירא לי היגיוני אם היית עובר באדום או לא נותן זכות קדימה

או לא עוצר בעצור והיה עוצר אותך שוטר, הוא לא היה נותן לך דוח

רק ביגלל שחג?

פורסם
אותי דווקא מעניין הקטע של השלט נהג חדש :lol: מה היה ? :roll:

לי כבר קרא שנתנו לי 250 שקל על זה שלא היה לי שלט נהג חדש... כשהם מחפשים להשלים את המיכסת דוחות שלהם לאותו יום אז הם ימצאו על מה לתת דוח, הם יכולים לתת דוח על זה שהמספר שלך מלוכלך או שהקוטר של הסמל על הטאסה גדול ב0.05 מ"מ מהקוטר הנכון. סתם ברור שלא אבל אם הם רוצים הם תמיד מוצאים לא יעזור כלום.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
כנראה שמה שהיה כתוב בעיתון שאין דוחות בחג נכון?

לא נירא לי ....

דוח זה דוח

מה הקשר לחג?

אם אתה עשיתה עברת תנועה אז אתה צריך לשלם....

נירא לי היגיוני אם היית עובר באדום או לא נותן זכות קדימה

או לא עוצר בעצור והיה עוצר אותך שוטר, הוא לא היה נותן לך דוח

רק ביגלל שחג?

היה הודעה בעיתון שלרגל ראש השנה השוטרים לא יתנו דוחות אלה יעסקו בכיוון התנועה :roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

עושה רושם שבחג הזה הם עסוקים בלבדוק רשיונות (משמע דוחות מזדמנים) הרבה יותר מכיוון התנועה.

בנסיעה של 50 דקות מחיפה הביתה ראיתי 12 ניידות שעוסקות בבדיקת רשיונות, אך שום ניידת שכיוונה את התנועה בעומסים הגדולים של אלה שחוזרים מהצפון למרכז.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...